Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dagatesi çoook teşekkür ederim,yapmaya çalışacağım favorilerime aldım tariflerini.
vegan versiyonlarını yapacağım mutlaka

Hahahhyyy hakketten Karadeniz oysaki tam gidilecek yer :))))) onun gidesi yok benceee hiç bir yere

Ordu giresun trabzon rize artvin diye plan yaptim ama bugunlerdr planlarim hic olmuyor olaylar tadini kaciriyor guvenli bulmuyir sanirim

dagatesi evet çambaşı yaylasında var alabalık çiftliği bizim denetimimiz altında balığı çok güzel yapıyor gerçekten bende çok seviyorum

Ay yakin bir yer olsa ayda bir giderim. Ben oek bugulama sevmem disarida. Ondan izgara soylemistim. Ama esim vok israr etti tadina bka fln diye sonra esimin tabagina el koymustum pisman olsu dedigine

evet gidilir sirf balik icin ama hani zaten 5 6 saat yol ile oeduya vario bir de oraya gecmek istemiyor. Merkezde bir yerde yer g boztepe miydi orada cay icer geceriz. Maksat ekipte baskalari olursa onlar da azicik gorsun :)

geliyorum kaptan netim bitti ancak eve gelince yaziyorum yarın akşam yenilenecek netim... pasamla biraz oynim de yazcam yine

guzel oynamalr

haftaya ben de çok asılacağım kaptanım beraber iyice dikkat edelimm bu haftayı toparlarız merak etme sen

vallahi tüylerim diken diken oldu meslek olarak saygımız sonsuz tabii

Kizlar menumu yazip kacyirum daha geleme sanirim.

Sabah 1 muz yedim devam edemedim

oglen 12 2 yumurta 2 dilim ekmek

ikindi 1 kibrit kutusu kek ev yapimi

aksam 1 kase corba
6 7 kasik sebzeli bulgur

su 3 litre
spor 30 dk yuruyus + 30 dk egzersiz

zensim deadline 3k lari yaptim kolu yapamadim uyaninca. Evi toplamayip egzersizi yaptim :))

Benim hiç fırsatım olmuyor canım ya

-dünkü menüm-(pazartesi)
sabah ve öğle birleşti : 12 antep fıstığı,1 kaşık yulaf+chia,1 tabak çeri domates,1 tabak ayşe kadın fasulye
16.00: kocaman 1 muz, yarım sokak simidi,1 kare bitter
19.00: (hazır olun yazıyorum)
falafel
mercimek köftesi
mercimekli patlıcan yemeği
zeytinyağlı kuru fasulye
tahinli humus
yaprak sarma
tam buğday bazlama
bulgur pilavı
patates püresi
kurabiye
su pek içemedim,spor yok

vegan lokantaya gittik,arkadaşımla kutladığımız özel bir durum vardı. valla hepsinden yedim kızlar yalan yok bu saydığım her şeyden yedim,miktarları çok hatırlamıyorum ama 2 normal tabağı doldurur hepsi.

afiyet olsun canım çok sağlıklı olmuş

-bugünkü menüm-(salı)
11.00: 1 tabak çeri,10 siyah zeytin
13.30: 1 avuç kabak çekirdeği,5 çiğ badem, 2 ceviz
14.15: 2 tabak soya kıymalı pazı yemeği
19.00: 3 avuç beyaz leblebi,1 közlenmiş mısır (yine dışarıdaydım )
3.5 lt su
bitki çayı spor yok

Harika oldu coook cok tesekkurler. Ellerine saglik. Baliklarla pisirme yontemleri vs varsa aklina gelenler seve seve dinlerim. Mesela varsa guzel bugulama tarifi. Evde hic yapmiyorum hep izgara. Bir de hangi baliktan bufulama yapmaliyiz :))

suan muhendislere tamirci muamelesi yapanlar gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…