Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hahaha canım bu konuda teknik bilgim yok ama Karadeniz insanı olarak sana tavsiyede bulunabilirim hamsi ve palamut buğulamasini çok severim bil soğanlı hem fırında hem ocakta harika oluyor alt üst soğan ortada balık ben çok seviyorum

dolaylı yoldan okul işleri diyelim
tam okul işleri olunca valla yüzüme hasretlik olabilirsiniz

Hiççç öyle hasretlik falan olmayalım , ikisininde yeri ayrı bizi ihmal etme okuldan kaçırdılar diye manşet oluruz sonraaa sensiz olmazz !

haftaya ben de çok asılacağım kaptanım beraber iyice dikkat edelimm bu haftayı toparlarız merak etme sen

He şöyle bana bunlarla gel haftaya bende süperr asılacağım listeye girmek hedefim!

İşte bu önce egzersiz gelir evi boşver felsefem :)))) biz daha önemliyiz ( duyanda pasaklı sanacak bizi )

Tatlım mühendisim cokkkkk teşekkürler bu güzel bilgi için çok işime yarayacak

Offff menüye bak fena hemde çok fena, su tabi içemezsin yer mi kalmış neyse düzeltiriz beraberce artikkkk...

Bakk bugün olmuş süpper. Dünkü yoğunluğa bu menü yakışır

Hahahhyyy aklıma da geldi okurken dagatesi sormuş da sormuş dedim kahkahadayken dahada yükseldi sesimm harika tespit koptum! Sen çok yaşa dagatesim:)))))))

kendime gelmeye çalışıyorum april hastayım baya yazamıyorum aslında burdayım

Fıstığım yinemi hasta oldun?? Çokkk geçmiş olsun kuzum lütfen çabucak iyileş de gel ozledimmmmm bakkk ben

Herkese iyi geceler duş alıp yaticam çok nemli burası yapış yapış oldum

Oralar nereler ?? İyi geceler tatlımm

Günaydın akşam uyuyakalmisiim şimdi okudum mesajlari hepsine cevap yazmak istedim ama telefondan girince karistiriyorum hep hepiniz yazmisim gibi düşünün fitblack haftaya tam gaz duzeltme yoluna giriyoruz bu hafta çoğumuz vasat zensim ben de karadenizliyim balığı da çok severim dagatesi bu hafta takımin başını çeken sensin deadline hastalığı atlat gel hepimiz sağlıklı olalım çok geçmiş olsun ApriL_2007 cansn sen kimseyi yalnız birakmiyorsun

Ay ben ekibimi çok seviyorum

salı menüm
7:30 iki haşlanmış yumurta bir domates 5 zeytin bir dilimtam bugday ekmeği
10:30 bir elma
12:45 bir kase çorba bir kase yoğurt
15:30 bir tabak karpuz
18:15 6 kasık tavuk sote 3 kasık pilav yarım bardak yoğurt
21:00 azck kavun
22:00 sütlü kahve

2,5 litre su
40 dakika yürüyüş
2 fincan yeşil çay

Ekibinde seni çok seviyor saolll bebem inan severek yapıyorum. Zevkleee:)))))

Bende Karadenizliyim Giresun dan sen nerden?

Menü süpper

kaydettim bu cok super oldu. Tekrar tesekkurler.

Bir an black mutfakta cosmus demistim ama epey bi kacamak olmus.

ben grip oldumm başım falan çok ağrıyor yazık bana ya

kuzuuuü coook gecmis olsuuun

fitblack canım yarın kendim yeşil mercimekli köfte deniycem tabiki bulgursuz tutturabilirsem tarifini veririm

simdi april bana kizacak ama bulgur tam bugday bunlari vikartmayin tamamen hayatinizdan derim.siyez bulguru ozellikle. Bulgurlu ama az miktarda daha dogru bence

Haha benim adim cikacak zaten yakinda. Gecen gun kayinvalideme canlari silmek cok gereksiz dedim meger kadin ayda bir silinmesi gerek diyecekmis. Tescilli pasakli olmama cok az kaldi

Bizde senii cok seviyoruuuz kalp kalp kalp

menuleri super hatuun

ApriL_2007 zensim bluegreeneyes simdi siz 3 karqdenizli bana guzel guzel anlatip bir bugulama tarifi vermezseniz bozusuruz

zensim canim soganlari dizdik su bisey ne kadar baharatlar mesela. Yarin balik mi yesem.ya. biz insallah su turu yapariz muhlamaya da baliga da doyarim. Azdikkatli yemem lazim tabi

ben de orduluyum ama tokatta oturuyorum

Bende İstanbul'da memleket ora işte valla senelerdir gitmedim nasipse seneye gideceğim. Niye tokattasin iş yüzünden mi? Deadline de orada :)))))

Miktarlar ölçülü olduğu taktirde tabii ki yenilebilir. Ama işte ipin ucunu kaçırmadan. 2 kaşığı geçmeden :))))

Ama hakikatten gereksiz devamlı silmek. Kafayı onlarla bozmadan yaşamayı seviyorum.

Hahahhyyy ilk önce sen bir sor bakalım april hiç hayatında bugulama yaptın mı diye ? Cıkkkk Zaten de sevmiyorum bugulamayi malesef ama o dediğiniz yerde deneyeceğim. Ben balığı hepp annemde yerim o da ızgara :)))))))) tutamıyorum Canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…