Harika oldu coook cok tesekkurler. Ellerine saglik. Baliklarla pisirme yontemleri vs varsa aklina gelenler seve seve dinlerim. Mesela varsa guzel bugulama tarifi. Evde hic yapmiyorum hep izgara. Bir de hangi baliktan bufulama yapmaliyiz :))
suan muhendislere tamirci muamelesi yapanlar gibiyim
kendime gelmeye çalışıyorum april hastayım baya yazamıyorum aslında burdayımdagatesi deadline @keten prenses zensim bluegreeneyes @Merops ve ben takıma daha sık gelmeliyiz kızlar. Bunu unutmayalım yoksa takım sıkıcı bir hal alır ve hevesler kaçar. Biz varsak takım var beybiler lütfen menüler ve sporlar hergün yazılsın ve hemen yazıp da kaçmak da olmasın ok ???
afiyet olsun canım çok sağlıklı olmuş
Afiyet olsun canım-bugünkü menüm-(salı)
11.00: 1 tabak çeri,10 siyah zeytin
13.30: 1 avuç kabak çekirdeği,5 çiğ badem, 2 ceviz
14.15: 2 tabak soya kıymalı pazı yemeği
19.00: 3 avuç beyaz leblebi,1 közlenmiş mısır (yine dışarıdaydım)
3.5 lt su
bitki çayı spor yok
ben grip oldummbaşım falan çok ağrıyor yazık bana ya
Ayy çok geçmiş olsun canım Allah sifani versinkendime gelmeye çalışıyorum april hastayım baya yazamıyorum aslında burdayım
Hahaha canım bu konuda teknik bilgim yok ama Karadeniz insanı olarak sana tavsiyede bulunabilirim hamsi ve palamut buğulamasini çok severim bil soğanlı hem fırında hem ocakta harika oluyor alt üst soğan ortada balık ben çok seviyorumHarika oldu coook cok tesekkurler. Ellerine saglik. Baliklarla pisirme yontemleri vs varsa aklina gelenler seve seve dinlerim. Mesela varsa guzel bugulama tarifi. Evde hic yapmiyorum hep izgara. Bir de hangi baliktan bufulama yapmaliyiz :))
dolaylı yoldan okul işleri diyelim
tam okul işleri olunca valla yüzüme hasretlik olabilirsiniz
haftaya ben de çok asılacağım kaptanım beraber iyice dikkat edelimmbu haftayı toparlarız merak etme sen
Kizlar menumu yazip kacyirum daha geleme sanirim.
Sabah 1 muz yedim devam edemedim
oglen 12 2 yumurta 2 dilim ekmek
ikindi 1 kibrit kutusu kek ev yapimi
aksam 1 kase corba
6 7 kasik sebzeli bulgur
su 3 litre
spor 30 dk yuruyus + 30 dk egzersiz
zensim deadline 3k lari yaptim kolu yapamadim uyaninca. Evi toplamayip egzersizi yaptim :))
-dünkü menüm-(pazartesi)
sabah ve öğle birleşti : 12 antep fıstığı,1 kaşık yulaf+chia,1 tabak çeri domates,1 tabak ayşe kadın fasulye
16.00: kocaman 1 muz, yarım sokak simidi,1 kare bitter
19.00: (hazır olun yazıyorum)
falafel
mercimek köftesi
mercimekli patlıcan yemeği
zeytinyağlı kuru fasulye
tahinli humus
yaprak sarma
tam buğday bazlama
bulgur pilavı
patates püresi
kurabiye
su pek içemedim,spor yok
vegan lokantaya gittik,arkadaşımla kutladığımız özel bir durum vardı. valla hepsinden yedim kızlar yalan yokbu saydığım her şeyden yedim,miktarları çok hatırlamıyorum ama 2 normal tabağı doldurur hepsi.
-bugünkü menüm-(salı)
11.00: 1 tabak çeri,10 siyah zeytin
13.30: 1 avuç kabak çekirdeği,5 çiğ badem, 2 ceviz
14.15: 2 tabak soya kıymalı pazı yemeği
19.00: 3 avuç beyaz leblebi,1 közlenmiş mısır (yine dışarıdaydım)
3.5 lt su
bitki çayı spor yok
Harika oldu coook cok tesekkurler. Ellerine saglik. Baliklarla pisirme yontemleri vs varsa aklina gelenler seve seve dinlerim. Mesela varsa guzel bugulama tarifi. Evde hic yapmiyorum hep izgara. Bir de hangi baliktan bufulama yapmaliyiz :))
kendime gelmeye çalışıyorum april hastayım baya yazamıyorum aslında burdayım
Herkese iyi geceler duş alıp yaticam çok nemli burası yapış yapış oldum
geçmiş olsun canmben grip oldummbaşım falan çok ağrıyor yazık bana ya
Günaydın akşam uyuyakalmisiim şimdi okudum mesajlari hepsine cevap yazmak istedim ama telefondan girince karistiriyorum hep hepiniz yazmisim gibi düşününfitblack haftaya tam gaz duzeltme yoluna giriyoruz bu hafta çoğumuz vasat zensim ben de karadenizliyim balığı da çok severim dagatesi bu hafta takımin başını çeken sensin deadline hastalığı atlat gel hepimiz sağlıklı olalım çok geçmiş olsun ApriL_2007 cansn sen kimseyi yalnız birakmiyorsun
Ay ben ekibimi çok seviyorum
salı menüm
7:30 iki haşlanmış yumurta bir domates 5 zeytin bir dilimtam bugday ekmeği
10:30 bir elma
12:45 bir kase çorba bir kase yoğurt
15:30 bir tabak karpuz
18:15 6 kasık tavuk sote 3 kasık pilav yarım bardak yoğurt
21:00 azck kavun
22:00 sütlü kahve
2,5 litre su
40 dakika yürüyüş
2 fincan yeşil çay
ben de orduluyumEkibinde seni çok seviyorsaolll bebem inan severek yapıyorum. Zevkleee:)))))
Bende Karadenizliyim Giresun dan sen nerden?
Menü süpper
-dünkü menüm-(pazartesi)
sabah ve öğle birleşti : 12 antep fıstığı,1 kaşık yulaf+chia,1 tabak çeri domates,1 tabak ayşe kadın fasulye
16.00: kocaman 1 muz, yarım sokak simidi,1 kare bitter
19.00: (hazır olun yazıyorum)
falafel
mercimek köftesi
mercimekli patlıcan yemeği
zeytinyağlı kuru fasulye
tahinli humus
yaprak sarma
tam buğday bazlama
bulgur pilavı
patates püresi
kurabiye
su pek içemedim,spor yok
vegan lokantaya gittik,arkadaşımla kutladığımız özel bir durum vardı. valla hepsinden yedim kızlar yalan yokbu saydığım her şeyden yedim,miktarları çok hatırlamıyorum ama 2 normal tabağı doldurur hepsi.
ben grip oldummbaşım falan çok ağrıyor yazık bana ya
fitblack canım yarın kendim yeşil mercimekli köfte deniycem tabiki bulgursuz tutturabilirsem tarifini veririm
Hiççç öyle hasretlik falan olmayalım , ikisininde yeri ayrı bizi ihmal etme okuldan kaçırdılar diye manşet oluruz sonraaasensiz olmazz !
He şöyle bana bunlarla gelhaftaya bende süperr asılacağım listeye girmek hedefim!
İşte bu önce egzersiz gelirevi boşver felsefem :)))) biz daha önemliyiz ( duyanda pasaklı sanacak bizi )
Tatlım mühendisim cokkkkk teşekkürler bu güzel bilgi için çok işime yarayacak
Offffmenüye bak fena hemde çok fena, su tabi içemezsin yer mi kalmış neyse düzeltiriz beraberce artikkkk...
Bakk bugün olmuş süpper. Dünkü yoğunluğa bu menü yakışır
Hahahhyyy aklıma da geldi okurken dagatesi sormuş da sormuş dedim kahkahadayken dahada yükseldi sesimmharika tespit koptum! Sen çok yaşa dagatesim:)))))))
Fıstığım yinemi hasta oldun?? Çokkk geçmiş olsun kuzum lütfen çabucak iyileş de gel ozledimmmmm bakkk ben
Oralar nereler ?? İyi geceler tatlımm
Günaydın akşam uyuyakalmisiim şimdi okudum mesajlari hepsine cevap yazmak istedim ama telefondan girince karistiriyorum hep hepiniz yazmisim gibi düşününfitblack haftaya tam gaz duzeltme yoluna giriyoruz bu hafta çoğumuz vasat zensim ben de karadenizliyim balığı da çok severim dagatesi bu hafta takımin başını çeken sensin deadline hastalığı atlat gel hepimiz sağlıklı olalım çok geçmiş olsun ApriL_2007 cansn sen kimseyi yalnız birakmiyorsun
Ay ben ekibimi çok seviyorum
ben de orduluyumama tokatta oturuyorum
kaydettim bu cok super oldu. Tekrar tesekkurler.
Bir an black mutfakta cosmus demistim amaepey bi kacamak olmus.
kuzuuuü coook gecmis olsuuun
simdi april bana kizacak ama bulgur tam bugday bunlari vikartmayin tamamen hayatinizdan derim.siyez bulguru ozellikle. Bulgurlu ama az miktarda daha dogru bence
Haha benim adim cikacak zaten yakinda. Gecen gun kayinvalideme canlari silmek cok gereksiz dedim meger kadin ayda bir silinmesi gerek diyecekmis. Tescilli pasakli olmama cok az kaldi
ApriL_2007 zensim bluegreeneyes simdi siz 3 karqdenizli bana guzel guzel anlatip bir bugulama tarifi vermezseniz bozusuruz
zensim canim soganlari dizdik su bisey ne kadar baharatlar mesela. Yarin balik mi yesem.ya. biz insallah su turu yapariz muhlamaya da baliga da doyarim. Azdikkatli yemem lazim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?