- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
28 yaşındayım çocukken çok zayıf olduğum için annem beni devamlı vitamin haplarıyla desteklemiş ve sonuç olarak ortaokuldan itibaren seneden seneye 10 kilo 10 kilo alarak bugünki kiloma ulaşmışım ama artık bu psikolojiden bıktım yardımınıza ihtiyacım varCanımmm hoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin??
28 yaşındayım çocukken çok zayıf olduğum için annem beni devamlı vitamin haplarıyla desteklemiş ve sonuç olarak ortaokuldan itibaren seneden seneye 10 kilo 10 kilo alarak bugünki kiloma ulaşmışım ama artık bu psikolojiden bıktım yardımınıza ihtiyacım var
kızlar selam nasılsınız?günlerdir uğrayamıyorum rahatsız olduğum için.neyse ki daha iyiyim.kaç doktora gittim..beni koah diye korkuttular kronik bronşitmişim..stresten öldüm günlerdir hasta hasta..bugün tekrar diyet ve sporuma kaldığım yerden devam ediyorum..iyice düzenim bozulmuştu son günlerde hiçbşey yapamadım.
28 yaşındayım çocukken çok zayıf olduğum için annem beni devamlı vitamin haplarıyla desteklemiş ve sonuç olarak ortaokuldan itibaren seneden seneye 10 kilo 10 kilo alarak bugünki kiloma ulaşmışım ama artık bu psikolojiden bıktım yardımınıza ihtiyacım var
kızlar menümü yazayım
sabah 9,00 4 dilim köy peyniri,1 domates,1 salatalık
öğle 12,30 1 koca tabak yağsız taze fasülye,2 tabak salata
ara 15,00 8 çiğ badem,4 ceviz
akşam 17,30 3 yk yulaf,1 şeftali sütle karıştırıp yemeyi düşünüyorum tarçınlı
spor 45 dk koşu bandında tempolu yürüyüş,15 dk bisiklet, 30 dk ağırlık
su 2 lt
Bende İstanbul'damemleket ora işte valla senelerdir gitmedim nasipse seneye gideceğim. Niye tokattasin iş yüzünden mi? Deadline de orada :)))))
Miktarlar ölçülü olduğu taktirde tabii ki yenilebilir. Ama işte ipin ucunu kaçırmadan. 2 kaşığı geçmeden :))))
Ama hakikatten gereksiz devamlı silmek. Kafayı onlarla bozmadan yaşamayı seviyorum.
Hahahhyyy ilk önce sen bir sor bakalım april hiç hayatında bugulama yaptın mı diye ? CıkkkkZaten de sevmiyorum bugulamayi malesef ama o dediğiniz yerde deneyeceğim. Ben balığı hepp annemde yerim o da ızgara :)))))))) tutamıyorum Canımmm
kızlar selam nasılsınız?günlerdir uğrayamıyorum rahatsız olduğum için.neyse ki daha iyiyim.kaç doktora gittim..beni koah diye korkuttular kronik bronşitmişim..stresten öldüm günlerdir hasta hasta..bugün tekrar diyet ve sporuma kaldığım yerden devam ediyorum..iyice düzenim bozulmuştu son günlerde hiçbşey yapamadım.
tavsiylelerinize deneyimlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirimSen azmet her sey olur. Daha cok gel yediklerini yaz cok guzel kilo veren arkadaslarimiz var. Neden sen de olmasin
tavsiylelerinize deneyimlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım bende tamamen silemem ama bayrama kadar bu tarz beslenecem sonra ölçülü tüketirimMiktarlar ölçülü olduğu taktirde tabii ki yenilebilir. Ama işte ipin ucunu kaçırmadan. 2 kaşığı geçmeden :))))
Ama hakikatten gereksiz devamlı silmek. Kafayı onlarla bozmadan yaşamayı seviyorum.
Soğanları diz sonra balığı sonra yine balık üzerine yağ gezdir suyu çok az koy çok sulu olursa güzel olmuyor ben baharat koymuyorum üzerine limon dilimliyorum pişmeye yakınApriL_2007 zensim bluegreeneyes simdi siz 3 karqdenizli bana guzel guzel anlatip bir bugulama tarifi vermezseniz bozusuruz
zensim canim soganlari dizdik su bisey ne kadar baharatlar mesela. Yarin balik mi yesem.ya. biz insallah su turu yapariz muhlamaya da baliga da doyarim. Azdikkatli yemem lazim tabi
Bende Trabzonluyum Ordu da oturuyorumben de orduluyumama tokatta oturuyorum
Günaydın akşam uyuyakalmisiim şimdi okudum mesajlari hepsine cevap yazmak istedim ama telefondan girince karistiriyorum hep hepiniz yazmisim gibi düşünün @eclecticvegan haftaya tam gaz duzeltme yoluna giriyoruz bu hafta çoğumuz vasatzensim ben de karadenizliyim balığı da çok severim dagatesi bu hafta takımin başını çeken sensin @deadline hastalığı atlat gel hepimiz sağlıklı olalım çok geçmiş olsun ApriL_2007 cansn sen kimseyi yalnız birakmiyorsun
Ay ben ekibimi çok seviyorum
Bende İstanbul'damemleket ora işte valla senelerdir gitmedim nasipse seneye gideceğim. Niye tokattasin iş yüzünden mi? Deadline de orada :)))))
yok canm hem iş hem de annemler felan da yillardr burda eşim de tokatlı
dagatesi buğulama yapmiyoz biz ben genelde yeme işinde iyiyim eşim yapıyor balığı
Miktarlar ölçülü olduğu taktirde tabii ki yenilebilir. Ama işte ipin ucunu kaçırmadan. 2 kaşığı geçmeden :))))
Hahahhyyy ilk önce sen bir sor bakalım april hiç hayatında bugulama yaptın mı diye ? CıkkkkZaten de sevmiyorum bugulamayi malesef ama o dediğiniz yerde deneyeceğim. Ben balığı hepp annemde yerim o da ızgara :)))))))) tutamıyorum Canımmm
ekmek nerde biz ordaCanım bende tamamen silemem ama bayrama kadar bu tarz beslenecem sonra ölçülü tüketirim
Soğanları diz sonra balığı sonra yine balık üzerine yağ gezdir suyu çok az koy çok sulu olursa güzel olmuyor ben baharat koymuyorum üzerine limon dilimliyorum pişmeye yakın
Bende Trabzonluyum Ordu da oturuyorum
Meraktaydım zaten ohh be sevindim öyle olmamasına diğeri de hastalık ama
daha hafif acil şifalar dilerim bitanem. Boşu boşuna stres yaptırdılar sana ahhh tam emin olmadan şu kötü hastalıkları niye konuşurlar anlamam. Neyse sen moralini bozma canım
Anneler yokmu hep öyleler şimdide zayıfla derler. Kaç kilosun peki hedef kilon nedir?
Güzel bebeğim menün
Aa denemelisin belki de cok yordu yol cok aciktim da oyle mi oldu ki bilmiyorum ama sevmistim ortam da hosuma gitmisti. Ben en iyisi ikna edeyim donuste orada yiyelim
ev isi gereksiz ya april. Minumum duzey yeter bence
bugulamayi ben de hix denemedimay memleketleriniz cok guzel yerde. Agzimin suyu akiyor yaylasioralarda evi olanlara fln
ekmek nerde biz orda
ailem yillardr burda eşim de tokatlı
dagatesi buğulama yapmiyoz biz ben genelde yeme işinde iyiyim eşim yapıyor balığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?