Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar selam nasılsınız?günlerdir uğrayamıyorum rahatsız olduğum için.neyse ki daha iyiyim.kaç doktora gittim..beni koah diye korkuttular kronik bronşitmişim..stresten öldüm günlerdir hasta hasta..bugün tekrar diyet ve sporuma kaldığım yerden devam ediyorum..iyice düzenim bozulmuştu son günlerde hiçbşey yapamadım.

Canımmm hoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin??
28 yaşındayım çocukken çok zayıf olduğum için annem beni devamlı vitamin haplarıyla desteklemiş ve sonuç olarak ortaokuldan itibaren seneden seneye 10 kilo 10 kilo alarak bugünki kiloma ulaşmışım ama artık bu psikolojiden bıktım yardımınıza ihtiyacım var

kızlar menümü yazayım

sabah 9,00 4 dilim köy peyniri,1 domates,1 salatalık

öğle 12,30 1 koca tabak yağsız taze fasülye,2 tabak salata

ara 15,00 8 çiğ badem,4 ceviz

akşam 17,30 3 yk yulaf,1 şeftali sütle karıştırıp yemeyi düşünüyorum tarçınlı

spor 45 dk koşu bandında tempolu yürüyüş,15 dk bisiklet, 30 dk ağırlık

su 2 lt

canım hoşgeldin kaç kg ile başlıyorsun ?

Meraktaydım zaten ohh be sevindim öyle olmamasına diğeri de hastalık ama
daha hafif acil şifalar dilerim bitanem. Boşu boşuna stres yaptırdılar sana ahhh tam emin olmadan şu kötü hastalıkları niye konuşurlar anlamam. Neyse sen moralini bozma canım

Anneler yokmu hep öyleler şimdide zayıfla derler. Kaç kilosun peki hedef kilon nedir?

Güzel bebeğim menün

Aa denemelisin belki de cok yordu yol cok aciktim da oyle mi oldu ki bilmiyorum ama sevmistim ortam da hosuma gitmisti. Ben en iyisi ikna edeyim donuste orada yiyelim

ev isi gereksiz ya april. Minumum duzey yeter bence

bugulamayi ben de hix denemedim ay memleketleriniz cok guzel yerde. Agzimin suyu akiyor yaylasioralarda evi olanlara fln

Cok cok gecmis olsun. Once saglik. Tekrarlamaz umarim. Dikkat et kendinee

Sen azmet her sey olur. Daha cok gel yediklerini yaz cok guzel kilo veren arkadaslarimiz var. Neden sen de olmasin

tavsiylelerinize deneyimlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim

Menuleri yaz. Sabah aogle aksam ne kadar yedin hangi saatte

mesela sabah 9 2 yumurta 1 ekmek gibi

genel olarak sporsuz kilo kalici olmuyor verdigin de cok belli olmuyor. Yuruyus vs yapabilirsin. Hamurisi kizartms tursu paketli urunler biskuvi vs vs tyketmiyoruz.sen buralarda ol. Yazdikca herkes bilgilerini paylasir

Miktarlar ölçülü olduğu taktirde tabii ki yenilebilir. Ama işte ipin ucunu kaçırmadan. 2 kaşığı geçmeden :))))

Ama hakikatten gereksiz devamlı silmek. Kafayı onlarla bozmadan yaşamayı seviyorum.
Canım bende tamamen silemem ama bayrama kadar bu tarz beslenecem sonra ölçülü tüketirim
Soğanları diz sonra balığı sonra yine balık üzerine yağ gezdir suyu çok az koy çok sulu olursa güzel olmuyor ben baharat koymuyorum üzerine limon dilimliyorum pişmeye yakın
ben de orduluyum ama tokatta oturuyorum
Bende Trabzonluyum Ordu da oturuyorum

ekmek nerde biz orda

çok sağolun canım ApriL_2007 dagatesi <3

ailem yillardr burda eşim de tokatlı
dagatesi buğulama yapmiyoz biz ben genelde yeme işinde iyiyim eşim yapıyor balığı

Bizim de köyde ev var dere kenarında güzell ama gitmiyorum ki zamanla belki dedemler var bekliyorlar başını:))))) yaylada yok ev ama araçla kolay süper yerler gitmiştik küçükken havası mis, yaz geceleri buzz gibi. Sen nerelisin ki kuzum ben senide karadenizli sanıyordum yanılıyor muyum?

ekmek nerde biz orda

Amannn mecazi anlamda olsun o ekmek

ailem yillardr burda eşim de tokatlı
dagatesi buğulama yapmiyoz biz ben genelde yeme işinde iyiyim eşim yapıyor balığı

Artikkkk yarı tokatlı olmuşsun sen :))))) en azından eşin yapıyor oda iyiymiş bizde ikimizde yapmıyoruz annelere iş düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…