Canım bende tamamen silemem ama bayrama kadar bu tarz beslenecem sonra ölçülü tüketirim
Soğanları diz sonra balığı sonra yine balık üzerine yağ gezdir suyu çok az koy çok sulu olursa güzel olmuyor ben baharat koymuyorum üzerine limon dilimliyorum pişmeye yakın
Bende Trabzonluyum Ordu da oturuyorum
Artikkkk yarı tokatlı olmuşsun sen :))))) en azından eşin yapıyor oda iyiymiş bizde ikimizde yapmıyoruz annelere iş düşüyor
@Merops çok geçmiş olsun canm insan şüphe bile olsa korkuyor.... geçen sene ben de bi kanser korkusu atlattım da çok şükür temiz çıktı herşey...
inşallah göreceğimiz en kötü şeyler bunlar olur rabbim kimseye dermansiz dert vermesin
Canım balik miktarına göre değişir mesela bir kilo hamsiye yarım su bardağı yeterli evet fırında aynı hatta fırın daha güzel oluyor tabi soğanları yakmazsan :)Cok kolaymis. 1 cay bardagi az midir. Ocak ve firin da ayni demi
çok geçmiş olsunben grip oldummbaşım falan çok ağrıyor yazık bana ya
valla çok güzel olur ölçülü olursafitblack canım yarın kendim yeşil mercimekli köfte deniycem tabiki bulgursuz tutturabilirsem tarifini veririm
Geçmiş olsun canım insanın her anı aynı olmuyor maalesef sıkma canını haftaya daha iyi olucaz inşaAllahçok geçmiş olsun
ben de elim bir kaza sonucu kollarımı morarttım.bu hafta hiç spor yapamadım + kaçamak oldu hep. vicdan azabından ölüyorum valla
haftaya ciddi ciddi toplayalım ben şu an alışma evresindeyim ; dışarıda vegan yaşamak konusunda.valla çok zormuşHiççç öyle hasretlik falan olmayalım , ikisininde yeri ayrı bizi ihmal etme okuldan kaçırdılar diye manşet oluruz sonraaasensiz olmazz !
He şöyle bana bunlarla gelhaftaya bende süperr asılacağım listeye girmek hedefim!
İşte bu önce egzersiz gelirevi boşver felsefem :)))) biz daha önemliyiz ( duyanda pasaklı sanacak bizi )
Tatlım mühendisim cokkkkk teşekkürler bu güzel bilgi için çok işime yarayacak
Offffmenüye bak fena hemde çok fena, su tabi içemezsin yer mi kalmış neyse düzeltiriz beraberce artikkkk...
Bakk bugün olmuş süpper. Dünkü yoğunluğa bu menü yakışır
Hahahhyyy aklıma da geldi okurken dagatesi sormuş da sormuş dedim kahkahadayken dahada yükseldi sesimmharika tespit koptum! Sen çok yaşa dagatesim:)))))))
Fıstığım yinemi hasta oldun?? Çokkk geçmiş olsun kuzum lütfen çabucak iyileş de gel ozledimmmmm bakkk ben
Oralar nereler ?? İyi geceler tatlımm
ben de çok seviyorumGünaydın akşam uyuyakalmisiim şimdi okudum mesajlari hepsine cevap yazmak istedim ama telefondan girince karistiriyorum hep hepiniz yazmisim gibi düşününfitblack haftaya tam gaz duzeltme yoluna giriyoruz bu hafta çoğumuz vasat zensim ben de karadenizliyim balığı da çok severim dagatesi bu hafta takımin başını çeken sensin deadline hastalığı atlat gel hepimiz sağlıklı olalım çok geçmiş olsun @ApriL_2007 cansn sen kimseyi yalnız birakmiyorsun
Ay ben ekibimi çok seviyorum
ben nasıl mutfakta coşayımkaydettim bu cok super oldu. Tekrar tesekkurler.
Bir an black mutfakta cosmus demistim amaepey bi kacamak olmus.
kuzuuuü coook gecmis olsuuun
simdi april bana kizacak ama bulgur tam bugday bunlari vikartmayin tamamen hayatinizdan derim.siyez bulguru ozellikle. Bulgurlu ama az miktarda daha dogru bence
Haha benim adim cikacak zaten yakinda. Gecen gun kayinvalideme canlari silmek cok gereksiz dedim meger kadin ayda bir silinmesi gerek diyecekmis. Tescilli pasakli olmama cok az kaldi
Canım yeşil mercimegi haşladim ama maalesef kırmızı mercimek gibi değil yani kolay yapişmiyor bulgursuz bende malzemem boşa gitmesin dedim pilav niyetine yiyorum mercimegi :)valla çok güzel olur ölçülü olursa
çünkü ben yapınca sulu oldu bayağı bulgur eklemek zorunda kaldım
Hafta sonu yine yapicam bulgursuz oturur yerim bir koca tabakdagatesi bu arada ben bulguru (özellikle siyez aynen) çıkarmadım asla zaten bulgur benim yasak listemde yok hatta her gün az miktarda da olsa yiyebilirim.
ama kıvam versin diye çorbalara,yemeklere zaten katıyorum.
mercimek köftesini de bir oturuşta 12-15 tane yediğim için çok şişkinlik yapıyor sadece mercimekle yaparsam daha iyi olur.
ama o konuda haklısın bulgur candır can
canım hastalık olunca öyle oluyor insankızlar selam nasılsınız?günlerdir uğrayamıyorum rahatsız olduğum için.neyse ki daha iyiyim.kaç doktora gittim..beni koah diye korkuttular kronik bronşitmişim..stresten öldüm günlerdir hasta hasta..bugün tekrar diyet ve sporuma kaldığım yerden devam ediyorum..iyice düzenim bozulmuştu son günlerde hiçbşey yapamadım.
canım aynı benim gibi beslenmişsin kendimi gördüm vallakızlar menümü yazayım
sabah 9,00 4 dilim köy peyniri,1 domates,1 salatalık
öğle 12,30 1 koca tabak yağsız taze fasülye,2 tabak salata
ara 15,00 8 çiğ badem,4 ceviz
akşam 17,30 3 yk yulaf,1 şeftali sütle karıştırıp yemeyi düşünüyorum tarçınlı
spor 45 dk koşu bandında tempolu yürüyüş,15 dk bisiklet, 30 dk ağırlık
su 2 lt
sporun da mükemmelkızlar menümü yazayım
sabah 9,00 4 dilim köy peyniri,1 domates,1 salatalık
öğle 12,30 1 koca tabak yağsız taze fasülye,2 tabak salata
ara 15,00 8 çiğ badem,4 ceviz
akşam 17,30 3 yk yulaf,1 şeftali sütle karıştırıp yemeyi düşünüyorum tarçınlı
spor 45 dk koşu bandında tempolu yürüyüş,15 dk bisiklet, 30 dk ağırlık
su 2 lt
turşu yemiyor muyuzzzzMenuleri yaz. Sabah aogle aksam ne kadar yedin hangi saatte
mesela sabah 9 2 yumurta 1 ekmek gibi
genel olarak sporsuz kilo kalici olmuyor verdigin de cok belli olmuyor. Yuruyus vs yapabilirsin. Hamurisi kizartms tursu paketli urunler biskuvi vs vs tyketmiyoruz.sen buralarda ol. Yazdikca herkes bilgilerini paylasir
Cok tuzlu coook.turşu yemiyor muyuzzzz
ev turşusu olsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?