Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cok kolaymis. 1 cay bardagi az midir. Ocak ve firin da ayni demi

Neyse ki sonuclar guzel gelmis cok cok gecmis olsun

Çarşamba menüm
7.30 1.5 haşlanmış yumurta bir avuç peynir zeytin bir çay bardağı çiğ fındık salatalık domates biber
12.30 2 kaşık haşlanmış yeşil mercimek 3 kaşık taze fasulye yarım kase yoğurt
14.30 sade Türk kahvesi
19.00 bir tabak yeşil mercimek üzerine taze fasulye
1 saat yürüyüş yaptım bol su içtim
Yeşil mercimegi köfte yapmadim kırmızı mercimek gibi değil yapismiyor kolay kolay.Onunun yerine pilav makarna niyetine yiycem herseye yakışıyor mübarek taze fasulye ile harika oldu

haftaya ciddi ciddi toplayalım ben şu an alışma evresindeyim ; dışarıda vegan yaşamak konusunda.valla çok zormuş evdeyken pek kolaydı.ondan saçmasapan menülerim oluyor bu ara, ama haftaya toplayacağım! spora da asılacağım.
sen yapacak mısın kaptanım? ona göre kontrol edebilim birbirimizi.

ben de çok seviyorum

ben nasıl mutfakta coşayım zaten kaçamak yapamamın en büyük sebebi beceriksiz olmam.e hazır da yiyemiyorum vegan şeyler kısıtlı. eridim bu yüzden
deadline gibi hamarat olsaydım çok zor giderdi bu kilolar.

dagatesi bu arada ben bulguru (özellikle siyez aynen) çıkarmadım asla zaten bulgur benim yasak listemde yok hatta her gün az miktarda da olsa yiyebilirim.
ama kıvam versin diye çorbalara,yemeklere zaten katıyorum.
mercimek köftesini de bir oturuşta 12-15 tane yediğim için çok şişkinlik yapıyor sadece mercimekle yaparsam daha iyi olur.
ama o konuda haklısın bulgur candır can

valla çok güzel olur ölçülü olursa
çünkü ben yapınca sulu oldu bayağı bulgur eklemek zorunda kaldım
Canım yeşil mercimegi haşladim ama maalesef kırmızı mercimek gibi değil yani kolay yapişmiyor bulgursuz bende malzemem boşa gitmesin dedim pilav niyetine yiyorum mercimegi :)
Ve evet haklısin yeşil mercimek tüm sebzelere yakışıyor favorim bundan sonra

Hafta sonu yine yapicam bulgursuz oturur yerim bir koca tabak

canım hastalık olunca öyle oluyor insan haftaya toparlarsın sen de,çok geçmiş olsun.

canım aynı benim gibi beslenmişsin kendimi gördüm valla

sporun da mükemmel bu hafta güzel rakamlar göreceğiz bence

turşu yemiyor muyuzzzz
ev turşusu olsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…