Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayneen ben de çok yapıyorum öyle.direk haşlayıp tuzlayıp bile yiyorum

nefis nefiss,ve o kadar faydalı ki
bol bol ye,mercimek ete bin basar benden söylemesi

-bugünkü menüm- (çarşamba)
sabah uyanamadım yine
12.00: 3 badem,yarım armut,2 domates,4 salatalık,1 biber,6 siyah zeytin
akşama kadar full dışarıdaydım dışarıda yediklerim; 11 tane ceviz,yarım simit,2 muz
20.15: 2 tabak barbunya yemeği,2 tabak çeri domates,1 tabak salatalık
2.5 lt su
1 maden suyu
spor ve bitki çayı yok

Fahri trabzonlu kocam var kayseriliyim ben :)
Nasıl kaçırmışım ben bunu vayyyy be! Şimdi de kayseriye alışması var ben hala karadenizli zanneder dururum kesin ama kesin eşten ötürü ben öyle sanıp durdum. :)))))

Güzel canım menün sporda var süper olmuş. Yeşil mercimek zaten çok yararlı yenmeli sürekli

Evet pazartesi sıkı düzene başlıyorum şu İşler bitsin perşembe akşamı kına ctesi nikah var. Hayırlısı ile bitirelim de sonrası gelecek canımm

Ben hafta sonu cozutmuştum bayağı bir artı gördüm uç gündür dikkat ettim cuma kiloma indim umarim yarında eksi olurum reglde yaklaşıyor onun şişi beni vurmasa bari

Eksilerle gel bebemmm

turşu yemiyor muyuzzzz
ev turşusu olsa?

Turşu yasak. Tuz yuvası bol ödem yapar hiç yararı yok kuzummmmm yinede sen bilirsin

Kizlar elektrik yok sarjim da yok. Okudum ama yazamadim

Tamam dagatesi, senin okuman bile bana yeter. Sonra yine görüşürüz

Sanki yinede kötü olmamış yada ben öyle görmek istiyorum hahaha:)))))

Günaydınnnnn

Yorucu olacak bir güne başlıyorum. Bu akşam kına gecesi var işlerimi bitirip biraz erkenden gideceğim belki az uğrayabilirim durumlar ne olacak bilmiyorum. Belkide ara ara gelirim beybiler müsait olanlara emanet buralar

Günaydın cevap yazamadm kimseye :-(
çarşamba menum
08:00 bol maydanozlü omlet 5 zeytin bir dilim peynir 1 kapya biber
10:30 iki küçük incir
12:00 4 kasık tavuk sote,yarim bardak yogurt
15:30 bir bardak ayran iki küçük incir
18:00 biraz kavun(ustalar geldi yemegi hemen yiyemedik duramadm kavun atistirdim ferah ferah )
20:00 bir kase çorba 2 küçük kare börek (çok aciiii çoook)
21:30 bir bardak süt

3 litre su
spor yok ama büyükçe bi dolap temizliği yaptım kaptaaan ApriL_2007 spor yerine saysak olmaz mı
2 fincan yeşil çay 1 fincan kiraz çöpü cayi

ve kaçınılmaz son sanırım bu hafta artidayim hem de ekibe katılacağım ilk hafta oooooffff anammmm oooooffff :[

Ehh sayılır ama gece gece o börek olmamış gerisi süper...

ve kaçınılmaz son sanırım bu hafta artidayim hem de ekibe katılacağım ilk hafta oooooffff anammmm oooooffff :[

Ayyy İnşaAllah o eksilere döner

yemeye geç başlıyorum ya bir de simit yarım da olsa yemek istemiyorum ya. kötü kötü o yüzden. ayrıca spor da yok,adam gibi su yok.
tamam turşu yasak diyorsanız yasaktır zaten yemiyordum ev turşusu bulamadığım için ama bulsam yerdim,bir süre yemek yok
sen de nikahı falan atlat bomba gibi dönelim haftaya

aslında menülerin çok güzeldiii,bir tek bugün biraz börek kaçamağı olmuş ama o da küçük.çorba dışında yemek yok dengelemiştir bence.
spor yok ondan mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…