ayneen ben de çok yapıyorum öyle.direk haşlayıp tuzlayıp bile yiyorumÇarşamba menüm
7.30 1.5 haşlanmış yumurta bir avuç peynir zeytin bir çay bardağı çiğ fındık salatalık domates biber
12.30 2 kaşık haşlanmış yeşil mercimek 3 kaşık taze fasulye yarım kase yoğurt
14.30 sade Türk kahvesi
19.00 bir tabak yeşil mercimek üzerine taze fasulye
1 saat yürüyüş yaptım bol su içtim
Yeşil mercimegi köfte yapmadim kırmızı mercimek gibi değil yapismiyor kolay kolay.Onunun yerine pilav makarna niyetine yiycem herseye yakışıyor mübarek taze fasulye ile harika oldu
bir tek tuza hayır diyemiyorum ben de.Cok tuzlu coook.
nefis nefiss,ve o kadar faydalı kiCanım yeşil mercimegi haşladim ama maalesef kırmızı mercimek gibi değil yani kolay yapişmiyor bulgursuz bende malzemem boşa gitmesin dedim pilav niyetine yiyorum mercimegi :)
Ve evet haklısin yeşil mercimek tüm sebzelere yakışıyor favorim bundan sonra
haftaya ben de yapayımHafta sonu yine yapicam bulgursuz oturur yerim bir koca tabak
Nasıl kaçırmışım ben bunuFahri trabzonlu kocam varkayseriliyim ben :)
Çarşamba menüm
7.30 1.5 haşlanmış yumurta bir avuç peynir zeytin bir çay bardağı çiğ fındık salatalık domates biber
12.30 2 kaşık haşlanmış yeşil mercimek 3 kaşık taze fasulye yarım kase yoğurt
14.30 sade Türk kahvesi
19.00 bir tabak yeşil mercimek üzerine taze fasulye
1 saat yürüyüş yaptım bol su içtim
Yeşil mercimegi köfte yapmadim kırmızı mercimek gibi değil yapismiyor kolay kolay.Onunun yerine pilav makarna niyetine yiycem herseye yakışıyor mübarek taze fasulye ile harika oldu
haftaya ciddi ciddi toplayalım ben şu an alışma evresindeyim ; dışarıda vegan yaşamak konusunda.valla çok zormuşevdeyken pek kolaydı.ondan saçmasapan menülerim oluyor bu ara, ama haftaya toplayacağım! spora da asılacağım.
sen yapacak mısın kaptanım? ona göre kontrol edebilim birbirimizi.
Ben hafta sonu cozutmuştum bayağı bir artı gördüm uç gündür dikkat ettim cuma kiloma indim umarim yarında eksi olurum reglde yaklaşıyor onun şişi beni vurmasa bari
turşu yemiyor muyuzzzz
ev turşusu olsa?
Kizlar elektrik yok sarjim da yok. Okudum ama yazamadim
-bugünkü menüm- (çarşamba)
sabah uyanamadım yine
12.00: 3 badem,yarım armut,2 domates,4 salatalık,1 biber,6 siyah zeytin
akşama kadar full dışarıdaydım dışarıda yediklerim; 11 tane ceviz,yarım simit,2 muz
20.15: 2 tabak barbunya yemeği,2 tabak çeri domates,1 tabak salatalık
2.5 lt su
1 maden suyu
spor ve bitki çayı yok
Günaydın cevap yazamadm kimseye :-(
çarşamba menum
08:00 bol maydanozlü omlet 5 zeytin bir dilim peynir 1 kapya biber
10:30 iki küçük incir
12:00 4 kasık tavuk sote,yarim bardak yogurt
15:30 bir bardak ayran iki küçük incir
18:00 biraz kavun(ustalar geldi yemegi hemen yiyemedik duramadm kavun atistirdim ferah ferah )
20:00 bir kase çorba 2 küçük kare börek(çok aciiii çoook)
21:30 bir bardak süt
3 litre su
spor yok ama büyükçe bi dolap temizliği yaptım kaptaaanApriL_2007 spor yerine saysak olmaz mı
2 fincan yeşil çay 1 fincan kiraz çöpü cayi
ve kaçınılmaz son sanırım bu hafta artidayim hem de ekibe katılacağım ilk hafta oooooffff anammmm oooooffff :[
iyice acikinça gözüm döndü sanırımEhh sayılır ama gece gece o börek olmamışgerisi süper...
Ayyy İnşaAllah o eksilere döner
yemeye geç başlıyorum ya bir de simit yarım da olsa yemek istemiyorum ya. kötü kötü o yüzden. ayrıca spor da yok,adam gibi su yok.Nasıl kaçırmışım ben bunuvayyyy be! Şimdi de kayseriye alışması var ben hala karadenizli zanneder dururum kesin ama kesin eşten ötürü ben öyle sanıp durdum. :)))))
Güzel canım menün sporda var süper olmuş. Yeşil mercimek zaten çok yararlı yenmeli sürekli
Evet pazartesi sıkı düzene başlıyorum şu İşler bitsin perşembe akşamı kına ctesi nikah var. Hayırlısı ile bitirelim de sonrası gelecek canımm
Eksilerle gel bebemmm
Turşu yasak. Tuz yuvası bol ödem yapar hiç yararı yok kuzummmmmyinede sen bilirsin
Tamam dagatesi, senin okuman bile bana yeter. Sonra yine görüşürüz
Sanki yinede kötü olmamış yada ben öyle görmek istiyorum hahaha:)))))
Günaydın cevap yazamadm kimseye :-(
çarşamba menum
08:00 bol maydanozlü omlet 5 zeytin bir dilim peynir 1 kapya biber
10:30 iki küçük incir
12:00 4 kasık tavuk sote,yarim bardak yogurt
15:30 bir bardak ayran iki küçük incir
18:00 biraz kavun(ustalar geldi yemegi hemen yiyemedik duramadm kavun atistirdim ferah ferah )
20:00 bir kase çorba 2 küçük kare börek(çok aciiii çoook)
21:30 bir bardak süt
3 litre su
spor yok ama büyükçe bi dolap temizliği yaptım kaptaaanApriL_2007 spor yerine saysak olmaz mı
2 fincan yeşil çay 1 fincan kiraz çöpü cayi
ve kaçınılmaz son sanırım bu hafta artidayim hem de ekibe katılacağım ilk hafta oooooffff anammmm oooooffff :[
hepimiz haftaya bomba olalımiyice acikinça gözüm döndü sanırım
haftaya bol bol eksi olcam =-O
spor yapamadm dolap yatrdk onu temizledim sonra yorgun düştüm
aslında menülerin çok güzeldiii,bir tek bugün biraz börek kaçamağı olmuş ama o da küçük.çorba dışında yemek yok dengelemiştir bence.
spor yok ondan mı acaba?
o da bayağı spor gibidir canım olsun bu hafta benim de sporsuz geçtispor yapamadm dolap yatrdk onu temizledim sonra yorgun düştümo yüzden dün vahim yani
haftaya takımı 1. yapıyoruz veganımm <3hepimiz haftaya bomba olalım
sen bu hafta hep disardaydn ya ondan oldu sanırım seninkio da bayağı spor gibidir canım olsun bu hafta benim de sporsuz geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?