canım o biraz zorhaftaya takımı 1. yapıyoruz veganımm <3
evet dışarıda vegan olmaya alışamadımsen bu hafta hep disardaydn ya ondan oldu sanırım seninki
biz istesek yaparz umutsuz vaka değilizcanım o biraz zor
takımlara şöyle bir bakıyorum da uuuu neler var neler
ama ilk 3'e girmek için uğraşalım bence
zor senin iş ben etsiz bi hayat düşünemezken sen tamamen vegansınevet dışarıda vegan olmaya alışamadım
yavaş yavaş oturtacağım inşallah
benim için et yememek sorun değil içinde hayvansal şey olmayan yiyecek bulmak sorunzor senin iş ben etsiz bi hayat düşünemezken sen tamamen vegansın
iyi bari okulda ne yicem korkusu olmazbenim için et yememek sorun değil içinde hayvansal şey olmayan yiyecek bulmak sorunmercimek çorbası istedim geçen, tam içecekken aklıma geldi sordum kemik suyu varmış. böyle yani maalesef
ama istanbul'da vegan mekan çok neyse ki,her zaman gidemiyorum sadece.
okulumda da vegan menü çıkıyor o konuda da şanslıyım
fizikiyi bari okulda ne yicem korkusu olmaz
sen hangi bölüm okuyorsun
aslında eğlenceli ama sevmeyen sevmiyor biliyorum öğrencilerimdenAllah yardımcın olsunhiç anlamazdm
Hahaha evet bencede benim pilavın makarna bundan sonra :)nefis nefiss,ve o kadar faydalı ki
bol bol ye,mercimek ete bin basar benden söylemesi
Sağol canım gelicem inşaAllah regl oldum onun şişkinliği olsada hafif hissediyorum :)))Nasıl kaçırmışım ben bunuvayyyy be! Şimdi de kayseriye alışması var ben hala karadenizli zanneder dururum kesin ama kesin eşten ötürü ben öyle sanıp durdum. :)))))
Güzel canım menün sporda var süper olmuş. Yeşil mercimek zaten çok yararlı yenmeli sürekli
Evet pazartesi sıkı düzene başlıyorum şu İşler bitsin perşembe akşamı kına ctesi nikah var. Hayırlısı ile bitirelim de sonrası gelecek canımm
Eksilerle gel bebemmm
Turşu yasak. Tuz yuvası bol ödem yapar hiç yararı yok kuzummmmmyinede sen bilirsin
Tamam dagatesi, senin okuman bile bana yeter. Sonra yine görüşürüz
Sanki yinede kötü olmamış yada ben öyle görmek istiyorum hahaha:)))))
sarı mercimeği biliyor musun?Hahaha evet bencede benim pilavın makarna bundan sonra :)
Aaa çok iyi fikir renkli pilav gibi :)sarı mercimeği biliyor musun?
ben ona da bayılıyorum. mercimek salatasını sarı ile yap bak nasıl güzel oluyorhatta onun sütlü bir çorba tarifi var bende vegan olduğum için yapamıyorum istersen veririm sana.
bazen gözlerim de şenlensin diye senin dediğin pilav şeyini ben sarı,kırmızı ve yeşil mercimeği karıştırıp yapıyorum,renk şöleni de oluyor
yok hayır olmuyor,ama zaten terayağ ile falan yapılıyor pek sağlıklı değil.Aaa çok iyi fikir renkli pilav gibi :)
Taktim bende pilava :)))
Süt kokusunu sevmiyorum koku oluyor mu acaba çorbada süt kokusu
menü süper süperPerşembe menüm
7.30 iki yumurtalı peynirli omlet zeytin salatalık domates biber bir çay bardağı çiğ fındık
12.30 bir kase yoğurt 3 kaşık yeşil mercimek
14.30 sade Türk kahvesi
18.30 bir tabak yeşil mercimek 3 kasik et sote bir bardak ayran bol salata
Bir saat yürüyüş bol su
Teşekkür ederimmenü süper süper
yarın bol eksi görecek gibiyiz
benim menüye bin basar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?