regl tartıyı oynatmaz canım ama kesin yağlardan gitmiştirTeşekkür ederim.Bol eksi olurdu kesin canım ama reglim ve hafta sonu dikkat etmedim artiydim en son inşaAllah haftaya bu beslenme şekliyle iyi olacak
Teşekkürler canım bende seni tebrik ederimzensim günaydın çok güzel gitmiş tebrikler
ben de yazim hemen
geçen hafta 71.700
bu hafta 71.100
fark 600 yupppiiiii ben artı cikarim diyordum ama şaşırdım görünce
Afiyet şifa olsun canım yine yanlış yazmişsinperşembe menüm
7:30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin 1 domates 2 dilim tam buğday ekmeği
10:30 küçük bir şeftali
12:30 bir kase çorba yarım bardak yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
15:30 bir bardak ayran
18:00 bir küçük salkım üzüm
20:15 6 kasık kıymalı taze fasulye 3 kasık bulgur pilavı yarım kase cacık 1 küçük salkım siyah üzüm
3 fincan yeşil çay
3 litre su
10 dakika sqaut(doğru yazmisimdir umarm hep yanlış yaziyom)
işte hep karistiriyorum :-*Afiyet şifa olsun canım yine yanlış yazmişsinsquat doğrusu çok şekersin
canım aynı benim gibi beslenmişsin kendimi gördüm valla
merops hiç moral bozma ben de tartiyi gordum şok oldum senin gibi sonra kesin karar verdim.... beraber duzeltiriz durumlarikızlar tartılınca şok yaşadım 78,50 kg !!
en son 76 lardaydım bir haftada böyle şişmiş olmam çok ilginç.gerçi hastayım diye et suyu çorbaları fln içirdiler hep.bide regl dönemim.1 senedir gördüğüm en yüksek rakam.çok moralim bozuldu..
merops hiç moral bozma ben de tartiyi gordum şok oldum senin gibi sonra kesin karar verdim.... beraber duzeltiriz durumlari
sağlık olsun gerisi geliyor zateninşallah canım..herşeyden önemlisi sağlık..spor yapamadım geçtiğimiz hafta üstüne regl derken..valahi hiç beklemiyordum balon gibi şişmişim..neyse haftaya sıkı başlıcam
tebrik ederim canım hem artıdan kurtulmuşsun hem de 62'yi görmüşsün.üstelik regl olmana rağmenHerkese günaydın hayırlı sabahlar tartı sonucumu paylasayim hemen
Geçen hafta 63.3 kg bu hafta 62.9 kg :)
tebrik ederim canım neden artı? gayet iyiydi bence menülerin 600 gr süperzensim günaydın çok güzel gitmiş tebrikler
ben de yazim hemen
geçen hafta 71.700
bu hafta 71.100
fark 600 yupppiiiii ben artı cikarim diyordum ama şaşırdım görünce
olmaz olmaz,ben 3-4 tabak yemek yiyorum öyle öküz gibi afedersinböyle devam edicem bi süre akşamları spordan sonra yemek yememem lazım canım.salatayı çok az yağ koyup yiyorum sebze yemeklerini sıfır yağla çok rahat yiyebiliyorum..istediğim kadar yesem bişey olmaz heralde değil mi ?
canım serum falan yediysen sürekli?kızlar tartılınca şok yaşadım 78,50 kg !!
en son 76 lardaydım bir haftada böyle şişmiş olmam çok ilginç.gerçi hastayım diye et suyu çorbaları fln içirdiler hep.bide regl dönemim.1 senedir gördüğüm en yüksek rakam.çok moralim bozuldu..
bu arada salataya yağ yerine yarım avokado doğrarsan daha süper olur.böyle devam edicem bi süre akşamları spordan sonra yemek yememem lazım canım.salatayı çok az yağ koyup yiyorum sebze yemeklerini sıfır yağla çok rahat yiyebiliyorum..istediğim kadar yesem bişey olmaz heralde değil mi ?
canım dead hastaydı en son ondan giremiyor sanırımdeadline nerelerdesin hiç görünmüyorsun bi sıkıntı yok de mi kaç gündür goremiyorum seni
bu hafta biraz spor kıtlığı vardıtebrik ederim canım neden artı? gayet iyiydi bence menülerin 600 gr süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?