Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

inşallah canım..herşeyden önemlisi sağlık..spor yapamadım geçtiğimiz hafta üstüne regl derken..valahi hiç beklemiyordum balon gibi şişmişim..neyse haftaya sıkı başlıcam
haftaya hepimiz karar aldık geçmişi oku bir bak
ben öyle bir sıkı spora başlıyorum ki aklın durur yaptım planımı da. beslenmemi de düzene oturtacağım pazartesinden itibaren(en geç)
istersen bize katıl
ama bir görünüyorsun bir kaçıyorsun böyle olmaz,bu hafta her gün menünü ve sporunu paylaş.tamam??

-kilo bildirimi-
geçen hafta: 71.500
bu hafta: 70.400
fark: 1.100
kaçamaklarıma ve sporsuz olmama rağmen güzel gitmiş,çok mutluyum a dostlar
ApriL_2007 diyordu gerçi o kadar da kötü değil menülerin diye ama içime sinmiyordu

mükemmelsin vegan gecen hafta yarisalim demiştik valla 1-0 ondesin simdiden

tamam katılıyorum kızlar..atın beni yoksa takımdan haftasonları çok kopuyorum bide ben..haftasonu kaçamaklarını azaltmam lazım..biralar fln..bende salona gidicem haftada en az 4 akşam..ağırlık daha çok çalışmam gerekmiş daha çok yağ yaktırıyormuş kardiyoya göre aklında olsun.siz nasıl yapacaksınız.sen salona yazılmıştın değil mi?

canım serum falan yediysen sürekli?
benim beslenme şeklimle bu kiloya çıkman imkansız çünkü,yeni başladın değil mi?

senin beslenme şekline bir iki gündür başladım daha cnm..evet serum yedim.üstüne yağlı yağlı çorbalar,pekmezler yağla karışık göğsümü açsın diye..neyse ki şimdi çok daha iyiyim.ama kilo olayını ciddi kafaya taktım böyle olmayacak.

bu arada salataya yağ yerine yarım avokado doğrarsan daha süper olur.

sen hiç yağ koymuyor musun cnm?avakadoyu denemedim hiç..deneyeceğim bakalım nasıl oluyor.az da olsa yağ gezdiriyorum ya da ton balığı koyuyorum yoksa çok yavan geliyor bana salata.nar ekşisi fln da koyuyorum bazen..bide spor öncesi bişeyler yiyip gitmem lazım benim..3 4 yk yulaf ve meyve karıştırıyorum sütle bunu yiyip gidiyorum.spordan sonra yememem lazım bişey işte.bazen fena saldırıyorum yaptığım tüm spor gidiyo :/

şu an içimi nasıl rahatlattın bilemezsin kuzum bende spordan önce öküz gibi salata yiyeyim en güzeli ekmek yemiyorsun sende değil mi hiç?

canım inceliyorum ama ben de sıkı değilim işte
o yüzden spora asılalım aynen.
istersen spor yarışması da yapabiliriz incelmeye bakmadan,süre olarak mesela
o konuda ben geride kalabilirim çocuk gün boyu görmediği için onunla zaman geçiyorum ama elimden geldiği kadar yaparm

evet ama bu hafta gidemedim hiç çok işim vardı.nispeten hallettim ben de haftanın 5 günü gideceğim.
salonda senin kadar ağırlık çalışamıyorum henüz ama inan onlar bile bana çok yaktırıyordur yani.
bence o kaçamakların yüzünden vücut dengen bozuldu senin. 1 ay boyunca sıfır kaçamak diye hedef koy kendine bira vs her şey dahil.

ya eskiden bana da öyle oluyordu yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama veganlıktan sonra cidden açlık krizleri,el titremesi vs hiç olmuyor. kompleks karbonhidrat ağırlıklı beslendiğim için olabilir bilmiyorum.
2-3 yıl önce falan spor yapıp eve gelince kurt gibi olup 1 tencereye yakın makarnayı yediğimi biliyorum.
spordan önce salata yeme bu yüzden iyice doy öyle git.
ben avokado koyduğum zaman yağ koymuyorum ama benim salata sosum süper oluyor yağsız da olsa evdekiler de ayıla bayıla yiyor.
şöyle; yarım limon,1 yk nar ekşisi,1 yk elma sirkesi,1 yk enginar sirkesi,1 tk balsamik sirke,booool kuru nane(3 yk falan) bazen soya sosu bile döküyorum.çeri domatesli vs çok güzel oluyor,kuru naneli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…