haftaya hepimiz karar aldık geçmişi oku bir bakinşallah canım..herşeyden önemlisi sağlık..spor yapamadım geçtiğimiz hafta üstüne regl derken..valahi hiç beklemiyordum balon gibi şişmişim..neyse haftaya sıkı başlıcam
iyilessin de dönsün aramıza özledik deadlineyicanım dead hastaydı en son ondan giremiyor sanırım
mükemmelsin vegan gecen hafta yarisalim demiştik valla 1-0 ondesin simdiden-kilo bildirimi-
geçen hafta: 71.500
bu hafta: 70.400
fark: 1.100
kaçamaklarıma ve sporsuz olmama rağmen güzel gitmiş,çok mutluyum a dostlar
ApriL_2007 diyordu gerçi o kadar da kötü değil menülerin diye ama içime sinmiyordu
ayneniyilessin de dönsün aramıza özledik deadlineyi
canım ben istesem de istemesem de veriyorum bir şekilde vegan olunca.mükemmelsin vegan gecen hafta yarisalim demiştik valla 1-0 ondesin simdiden
bakalm ama aylık bAksak daha iyi olmaz mi farki daha net görürüzcanım ben istesem de istemesem de veriyorum bir şekilde vegan olunca.
bence kiloya bakmayalım ölçülere bakalım,incelmeye.
haftaya cumaya bakalım en çok kim incelmiş
tamam canım olur,fark etmez benim içinbakalm ama aylık bAksak daha iyi olmaz mi farki daha net görürüz
sen zaten inceliyorsun benim de biraz spora asilmam lazm sikilasmak için daha fazla çalışmam lazımtamam canım olur,fark etmez benim için
sen zaten inceliyorsun benim de biraz spora asilmam lazm sikilasmak için daha fazla çalışmam lazım
haftaya hepimiz karar aldık geçmişi oku bir bak
ben öyle bir sıkı spora başlıyorum ki aklın dururyaptım planımı da. beslenmemi de düzene oturtacağım pazartesinden itibaren(en geç)
istersen bize katıl
ama bir görünüyorsun bir kaçıyorsun böyle olmaz,bu hafta her gün menünü ve sporunu paylaş.tamam??
canım serum falan yediysen sürekli?
benim beslenme şeklimle bu kiloya çıkman imkansız çünkü,yeni başladın değil mi?
bu arada salataya yağ yerine yarım avokado doğrarsan daha süper olur.
olmaz olmaz,ben 3-4 tabak yemek yiyorum öyle öküz gibi afedersinama veriyorum kilo gördüğün üzere.
hem salata,sebze yemekleri ne yapar ki?
ben patates,havuç gibi nişastalı şeyler de katıyorum üstelik ama kilo veriyorum yine de.dilediğin kadar ye
o konuda ben geride kalabilirim çocuk gün boyu görmediği için onunla zaman geçiyorum ama elimden geldiği kadar yaparmcanım inceliyorum ama ben de sıkı değilim işte
o yüzden spora asılalım aynen.
istersen spor yarışması da yapabilirizincelmeye bakmadan,süre olarak mesela
canm bi sıkıntı mi var iyi misinSelam kizlar.hic halim yok bildirim yapip gidecegim 65.1 bu hafta 64.2
tebrik ederim canım güzel vermişsinSelam kizlar.hic halim yok bildirim yapip gidecegim 65.1 bu hafta 64.2
evet ama bu hafta gidemedim hiç çok işim vardı.nispeten hallettim ben de haftanın 5 günü gideceğim.tamam katılıyorum kızlar..atın beni yoksa takımdanhaftasonları çok kopuyorum bide ben..haftasonu kaçamaklarını azaltmam lazım..biralar fln..bende salona gidicem haftada en az 4 akşam..ağırlık daha çok çalışmam gerekmiş daha çok yağ yaktırıyormuş kardiyoya göre aklında olsun.siz nasıl yapacaksınız.sen salona yazılmıştın değil mi?
ya eskiden bana da öyle oluyordu yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama veganlıktan sonra cidden açlık krizleri,el titremesi vs hiç olmuyor. kompleks karbonhidrat ağırlıklı beslendiğim için olabilir bilmiyorum.sen hiç yağ koymuyor musun cnm?avakadoyu denemedim hiç..deneyeceğim bakalım nasıl oluyor.az da olsa yağ gezdiriyorum ya da ton balığı koyuyorum yoksa çok yavan geliyor bana salata.nar ekşisi fln da koyuyorum bazen..bide spor öncesi bişeyler yiyip gitmem lazım benim..3 4 yk yulaf ve meyve karıştırıyorum sütle bunu yiyip gidiyorum.spordan sonra yememem lazım bişey işte.bazen fena saldırıyorum yaptığım tüm spor gidiyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?