Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet dedim çünkü benim gibi beslenip 2 kilo alman mümkün değil.
benim beslenme şeklinde felsefem; doymak.
serbest olan gıdalardan canımın istediği kadar yemek,hatta gözümün de doyması. zaten az kalorili olduğu için bol yediğim zaman günlük almam gereken enerjiyi ancak alıyorum.
bir tek kuruyemişlerde dikkat ediyorum sayıya o kadar (dikkat ediyorum dediğimde sabah 40 tane antep fıstığı yedim)

şu an içimi nasıl rahatlattın bilemezsin kuzum bende spordan önce öküz gibi salata yiyeyim en güzeli ekmek yemiyorsun sende değil mi hiç?
ekmek hiiç yemiyorum değil ama yemeliyim de değil.
mesela dışarıda çok zorda kaldım bu hafta simit yedim.arkadaşımla vegan cafeye gittik 1 bazlama yedim.
tahin+pekmez yiyeceksem ekmeksiz yiyemiyorum.
zorda kalırsam sadece onun dışında yemiyorum
ama tam buğday makarna falan yiyorum arada

amsterdam12 spordan önce salata yeme sadece,salata 1 leğende yesen 1 saat sonra eriyen bir şey.
ben salatayı spora gitmeyeceksem akşam öğünü olarak yiyordum 3-4 tabak.
ama spor varsa öncesinde onu yiyip gitmem
bence şöyle yap
baklagil + salata ( baklagil 1-2 tabak ekmeksiz,salata sınırsız) yani iyice doy
spordan çıkar çıkmaz da 1 muz
o zaman hem açlık olmayacak hem de yakacaksın
yedikten 2 saat sonra yapıyorsun sporu da bu arada

Süpersin haftaya hedefine ulaşmış olursun mutlaka

sağol canım bazı günler yulaf ve meyve yesem sence olur mu ne dersin?spor sonrasında salata yesem de olur mu acaba?spordan eve gelmem akşam 21,30 oluyor geç yemek yemek istemiyorum

benim boy 156 hedef 50
diyetisyen hedefimi duyunca "kız çöp gibi olursun 55 olsan yeter" dedi ama hedefim büyük olsun yine de zensim fitblack kızlar siz mezuniyete yakinsiniz maşallah
canım nerem yakın allah aşkına
hedef 69 iken yakındım tabii ama. şimdi epey bir uzağım.
bence 1.56 boya 50 çok normal canım,minyonuz biz.kilo hoş durmuyor.

sağol canım bazı günler yulaf ve meyve yesem sence olur mu ne dersin?spor sonrasında salata yesem de olur mu acaba?spordan eve gelmem akşam 21,30 oluyor geç yemek yemek istemiyorum
ben yulafı yiyemiyorum artık nedense,ama yulaf ye.çook iyi yemen.
akşam 6'dan sonra yememek inanılmaz zayıflatıyor,senin düzenini bilmiyorum ama 21.30'da yeme sakın. hiçbir şey yeme sadece bitki çayı ve su. çünkü leptin hormonu çalışmıyor diğer türlü.
onun dışında boş mide ile uyumaya bak,uyumadan 4 saat önce yemiş ol en geç.
mesela akşam 7'de yediysen 11'de uyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…