evet dedim çünkü benim gibi beslenip 2 kilo alman mümkün değil.senin beslenme şekline bir iki gündür başladım daha cnm..evet serum yedim.üstüne yağlı yağlı çorbalar,pekmezler yağla karışık göğsümü açsın diye..neyse ki şimdi çok daha iyiyim.ama kilo olayını ciddi kafaya taktım böyle olmayacak.
ekmek hiiç yemiyorum değil ama yemeliyim de değil.şu an içimi nasıl rahatlattın bilemezsin kuzumbende spordan önce öküz gibi salata yiyeyim en güzeli ekmek yemiyorsun sende değil mi hiç?
tamam o zaman canım boş ver takım olarak yarışıyoruz zateno konuda ben geride kalabilirim çocuk gün boyu görmediği için onunla zaman geçiyorum ama elimden geldiği kadar yaparm
Teşekkür ederim canım demek kudurmasaydım hafta sonu daha da eksi olacaktı. Neyse buna da şükrediyorumtebrik ederim canım hem artıdan kurtulmuşsun hem de 62'yi görmüşsün.üstelik regl olmana rağmen
Süpersin haftaya hedefine ulaşmış olursun mutlaka-kilo bildirimi-
geçen hafta: 71.500
bu hafta: 70.400
fark: 1.100
kaçamaklarıma ve sporsuz olmama rağmen güzel gitmiş,çok mutluyum a dostlar
ApriL_2007 diyordu gerçi o kadar da kötü değil menülerin diye ama içime sinmiyordu
olsun eksi olsun da haftaya daha güzel olurTeşekkür ederim canım demek kudurmasaydım hafta sonu daha da eksi olacaktı. Neyse buna da şükrediyorum
ayy demişkenSüpersin haftaya hedefine ulaşmış olursun mutlaka
Kaç kiloya düşüreceksin :)ayy demişken
ben yanlışlıkla mezun olmayayım takımdan kaptanımApriL_2007
hedefimi düşürebilir miyiz
boyum 1.60 kaç yapsam kiKızlar dikkat
Kaç kiloya düşüreceksin :)
Benimde boyum 160 ilk hedefim 60 sonra pek emin değilim ama 55boyum 1.60 kaç yapsam ki
ben de 55 yapayım o zamanBenimde boyum 160 ilk hedefim 60 sonra pek emin değilim ama 55
amsterdam12 spordan önce salata yeme sadece,salata 1 leğende yesen 1 saat sonra eriyen bir şey.
ben salatayı spora gitmeyeceksem akşam öğünü olarak yiyordum 3-4 tabak.
ama spor varsa öncesinde onu yiyip gitmem
bence şöyle yap
baklagil + salata ( baklagil 1-2 tabak ekmeksiz,salata sınırsız) yani iyice doy
spordan çıkar çıkmaz da 1 muz
o zaman hem açlık olmayacak hem de yakacaksın
yedikten 2 saat sonra yapıyorsun sporu da bu arada
canım nerem yakın allah aşkına
ben yulafı yiyemiyorum artık nedense,ama yulaf ye.çook iyi yemen.sağol canım bazı günler yulaf ve meyve yesem sence olur mu ne dersin?spor sonrasında salata yesem de olur mu acaba?spordan eve gelmem akşam 21,30 oluyor geç yemek yemek istemiyorum
Bence hedefini küçük tut canım birden 55 yapma beşer kilo koy hedefecanım nerem yakın allah aşkına
hedef 69 iken yakındım tabii ama. şimdi epey bir uzağım.
bence 1.56 boya 50 çok normal canım,minyonuz biz.kilo hoş durmuyor.
canım aslında ilk hedefim 60 olmak ama ikidebirBence hedefini küçük tut canım birden 55 yapma beşer kilo koy hedefe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?