canım aslında ilk hedefim 60 olmak ama ikidebirApriL_2007 i rahatsız etmeyeyim diye ve kendimi bildiğimden 55 yapayım dedim
aynen incecik olmak istiyorum hem hiç olmadığım kadar olamaz diyenlere de inatcanım nerem yakın allah aşkına
hedef 69 iken yakındım tabii ama. şimdi epey bir uzağım.
bence 1.56 boya 50 çok normal canım,minyonuz biz.kilo hoş durmuyor.
nasıl olsa yapıyorum rahatlığı oluyor sanırımEvet az kaldı ama şımarmasam ulaşabilirim hedefe yakınlaştıkça salıyorum kendimi hep :)
ben de bu dediğine uymak istiyorum ama eşimin nobet çıkışlarında olmuyor o gelmeden de yemek istemiyorum mecburen gelince yiyorum en geç 20:30 oluyor ama o bile geç oluyor...ben yulafı yiyemiyorum artık nedense,ama yulaf ye.çook iyi yemen.
akşam 6'dan sonra yememek inanılmaz zayıflatıyor,senin düzenini bilmiyorum ama 21.30'da yeme sakın. hiçbir şey yeme sadece bitki çayı ve su. çünkü leptin hormonu çalışmıyor diğer türlü.
onun dışında boş mide ile uyumaya bak,uyumadan 4 saat önce yemiş ol en geç.
mesela akşam 7'de yediysen 11'de uyu.
canım bazen benim de kayıyor 7'ye falan ama o biraz da yatış saatine bağlı. elinden geldiğince erken ye tamamdırben de bu dediğine uymak istiyorum ama eşimin nobet çıkışlarında olmuyor o gelmeden de yemek istemiyorum mecburen gelince yiyorum en geç 20:30 oluyor ama o bile geç oluyor...
benim yatis saat maalesef düzenli değil yaz geleli paşanın uyku düzeni pek yok ona uyuyoz ama 11-12yi buluyor yatmamcanım bazen benim de kayıyor 7'ye falan ama o biraz da yatış saatine bağlı. elinden geldiğince erken ye tamamdır
ben de paşa da yok ama ben 2'de 3'te yatıyorumbenim yatis saat maalesef düzenli değil yaz geleli paşanın uyku düzeni pek yok ona uyuyoz ama 11-12yi buluyor yatmam
Canım başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Tamam canım sen işlerine bak şimdi bunları düşünme.Kizlar babaannemiz vefat etti. Arada okurum belki ama yazamam. Ve yemek isi nasil olur onu da bilmiyorum.
başınız sağolsun dagatesi mekanı cennet olur inşallah sıkıntı yapma bu dönemde toparlarsın sonra kendine de dikkat etKizlar babaannemiz vefat etti. Arada okurum belki ama yazamam. Ve yemek isi nasil olur onu da bilmiyorum.
canım başın sağ olsun,yemek işini falan düşünme şimdi. çok üzüldüm başınız sağ olsun tekrardan,dikkat et kendine ve bebişeKizlar babaannemiz vefat etti. Arada okurum belki ama yazamam. Ve yemek isi nasil olur onu da bilmiyorum.
başınız sağolsun canmCanım başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Tamam canım sen işlerine bak şimdi bunları düşünme.
Ayne öyle oluyor canımnasıl olsa yapıyorum rahatlığı oluyor sanırım
Canım başınız sağolsun Allah sabırlar versin sizlereKizlar babaannemiz vefat etti. Arada okurum belki ama yazamam. Ve yemek isi nasil olur onu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?