Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu arada deadline hedef kilomu 55 yapar mısın
yanlışlıkla takımdan mezun etmesinler sonra beni
haftaya yapayım mı canım istersen 59 yapalım benimki 59 59 a yaklaşınca 55 e çekecem sıkıntı olmaz öyle hem daha motive olursun haftaya hatırlatta şimdi 8 i geçti ya saat değişiklik yapamayız birde sen mezun olmak istemeden mezun etmezler

aa öyle mi hedef kiloya gelince şak mezun ediyorlar sanıyordum
59 olmasın be dead, 9'lar sıktı içimi. diğer başlangıç ile hedef kilom arasında 18 kilo vardı,şimdi varsın olsun 15.

-bugünkü menüm-
12.20: 40 antep fıstığı (güya 10 tane yiyecektim)
14.00: 1 tabak kuru fasulye,1 tabak güveç,1 tabak söğüş salata
19.00: 7 siyah zeytin,2 ceviz,2 tabak soslu çeri,1 tabak salatalık
3 lt su
1 fincan bitki çayı (hibiskus)
spor yok
bu nasıl bir menü ya,buraya yazmasam anlayamayacağım valla saçmalığını artık erken kalkmam lazım of

aa öyle mi hedef kiloya gelince şak mezun ediyorlar sanıyordum
59 olmasın be dead, 9'lar sıktı içimi. diğer başlangıç ile hedef kilom arasında 18 kilo vardı,şimdi varsın olsun 15.
bişey söyleyim benimde 9 lardan nefret ediyorum ya bende 60 a yaklaşabilsem hedefi 55 e çekecem ama gelemiyorum

Deadlinecim ellerine sağlık, takım ortalaması fena feci olmuş ama ya haftaya ilk üçe girmeliyiz beybiler başarabilir miyiz bilmiyorum ama ne iyi olurdu

unutmadan yazim bu saatte ruyama girdi yazmadm diye
cuma menüm
08:00 bir salatalık bir domates bir dilim peynir 5 zeytin birdilim tam buğday ekmeği
10:30 bir küçük salkım siyah üzüm
12:00 5 yemek kaşığı taze fasulye yemeği bir dilim tam buğday ekmeği
15:00 bir nescafe
16:00 bir bardak ayran
18:30 5 kasık taze fasulye yemeği 3 kasık bulgur pilavı yarım bardak yoğurt 2incir azck karpuz
21:30 bir fincan sütlü kahve yarım avuç çekirdek

3 fincan yeşil çay 1fincan kiraz çöpü çayı
3litre su
10 dakika twister 10 dakika kol bacak karın çalıştım

bişey söyleyim benimde 9 lardan nefret ediyorum ya bende 60 a yaklaşabilsem hedefi 55 e çekecem ama gelemiyorum
hastayken şişiyor insan bu haftayı takma bu yüzden.
ama merops abartmış biraz o kadar da şişilmez @Merops taktım sana etiketleyip duracağım. her gün menü ve sporu paylaşıyorsun

Deadlinecim ellerine sağlık, takım ortalaması fena feci olmuş ama ya haftaya ilk üçe girmeliyiz beybiler başarabilir miyiz bilmiyorum ama ne iyi olurdu
bence yaparız kaptanım
zaten çoğumuz karar almıştık haftaya bomba gibi olacağız diye,olur olur yaparız biz
@Merops değil mi canım

sütlü kahvee,neskafe ne çok içmişsin hiç de bile canım çekmedi
ya bu arada 1 salatalık 1 domatesle kahvaltıda nasıl doyuyorsunuz
5 kaşık yemekle özellikle,1 dilim ekmekle bile olsa aç hissetmiyor musun?
ben 15-20 kaşık yiyorum

ben ogünleri sık yediğim için çok acikmiyorum hemen duyuyorum sütlü kahve zaten sen hiç sevmezsin kiiii misafirim geldi o yüzden aksam da içtim

ben ogünleri sık yediğim için çok acikmiyorum hemen duyuyorum sütlü kahve zaten sen hiç sevmezsin kiiii misafirim geldi o yüzden aksam da içtim
akşam içtiğin zamanlar sütsüz iç bence,naçizane tavsiyem. sütsüz,şekersiz
belki ondandır ben sık sık az az yiyemiyorum pek

sabahtan beri duvar siliyorum iyi kol çalıştım sayılır paşa akulu arabasını ilk aldığımizda evde alıştırma yapmıştı duvarlar battiydi yeni silmeye fırsat buldum.... pasaklı ben

sen de bi düzene girsen çok fena kilo verirsin bu haliyle bile haftalık 1kg kesin veriyorsun maşallah
saçmasapan saatlerde yiyorum ama çok doğal besleniyorum gerçekten. (geçen haftayı saymazsak)
her şeyi organik ve sertifikalı alıyorum,katkı maddeli bir şeyi ağzıma sürmüyorum.sağlıklı beslenmek de metabolizmayı düzeltiyor.
şimdi enginar ve bamya yemeği yapıyorum mesela.
benim iki sorunum var,biri tuz(bunu da kaya tuzu ve organik alıyorum ama kısamadım) bir de mısır. mısır konusunda çok dertliyim. gdo'lu olduğunu biliyorum. ama ondan vazgeçemiyorum,eski yediğimiz mısırlar gibi de değil şekerli gibi hep. nasıl bozmuşlarsa. bu konuda çok hassasım,mısır benim en hassas noktam şöyle organik mısırı nerede bulabilirim ki ya

sabahtan beri duvar siliyorum iyi kol çalıştım sayılır paşa akulu arabasını ilk aldığımizda evde alıştırma yapmıştı duvarlar battiydi yeni silmeye fırsat buldum.... pasaklı ben
kolay gelsin canım,bende de erteleme alışkanlığı çok.tembel olmaktan nefret ediyorum

Herkese merhaba mutlu hafta sonları dün görmedim tüm gece fasulye ayikladim sabahda soklayip poşete koydum sogusun iyice buzliga aticam az dinlenip domates konservesi menemen yapicam bugün yogunum yani şimdi bir kahve yaptım dinlemeyi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…