haftaya yapayım mı canım istersen 59 yapalım benimki 59 59 a yaklaşınca 55 e çekecem sıkıntı olmaz öyle hem daha motive olursun haftaya hatırlatta şimdi 8 i geçti ya saat değişiklik yapamayız birde sen mezun olmak istemeden mezun etmezler
aa öyle mi hedef kiloya gelince şak mezun ediyorlar sanıyordumhaftaya yapayım mı canım istersen 59 yapalım benimki 59 59 a yaklaşınca 55 e çekecem sıkıntı olmaz öyle hem daha motive olursun haftaya hatırlatta şimdi 8 i geçti ya saat değişiklik yapamayız birde sen mezun olmak istemeden mezun etmezler
bişey söyleyim benimde 9 lardan nefret ediyorum ya bende 60 a yaklaşabilsem hedefi 55 e çekecem ama gelemiyorumaa öyle mi hedef kiloya gelince şak mezun ediyorlar sanıyordum
59 olmasın be dead, 9'lar sıktı içimi. diğer başlangıç ile hedef kilom arasında 18 kilo vardı,şimdi varsın olsun 15.
***1.TAKIM 480. ETAP ***
deadline (65/65,5/-0,5/-0,76) sabit
Merops (76,1/78,5/ % -3,15)
eclecticvegan (71,5/70,4/1,1/%1,54)
Keten prenses (63//%) sabit
zensim ( 63,3/62,9/0,4/%0,63)
mucu60 (71,7/71,1/0,6/ %0,84 ) yeni üye takıma geliş tarihi 7 ağustos başlangıç kilo 73.5 hedef 55
1.Takım Ortalaması:% -0,150
hastayken şişiyor insan bu haftayı takma bu yüzden.bişey söyleyim benimde 9 lardan nefret ediyorum ya bende 60 a yaklaşabilsem hedefi 55 e çekecem ama gelemiyorum
bence yaparız kaptanımDeadlinecim ellerine sağlık, takım ortalaması fena feci olmuş ama yahaftaya ilk üçe girmeliyiz beybiler başarabilir miyiz bilmiyorum ama ne iyi olurdu
yaparz tabisibence yaparız kaptanım
zaten çoğumuz karar almıştık haftaya bomba gibi olacağız diye,olur olur yaparız biz
@Merops değil mi canım
sütlü kahvee,neskafe ne çok içmişsinunutmadan yazimbu saatte ruyama girdi yazmadm diye
cuma menüm
08:00 bir salatalık bir domates bir dilim peynir 5 zeytin birdilim tam buğday ekmeği
10:30 bir küçük salkım siyah üzüm
12:00 5 yemek kaşığı taze fasulye yemeği bir dilim tam buğday ekmeği
15:00 bir nescafe
16:00 bir bardak ayran
18:30 5 kasık taze fasulye yemeği 3 kasık bulgur pilavı yarım bardak yoğurt 2incir azck karpuz
21:30 bir fincan sütlü kahve yarım avuç çekirdek
3 fincan yeşil çay 1fincan kiraz çöpü çayı
3litre su
10 dakika twister 10 dakika kol bacak karın çalıştım
ben ogünleri sık yediğim için çok acikmiyorum hemen duyuyorumsütlü kahvee,neskafe ne çok içmişsinhiç de bile canım çekmedi
ya bu arada 1 salatalık 1 domatesle kahvaltıda nasıl doyuyorsunuz
5 kaşık yemekle özellikle,1 dilim ekmekle bile olsa aç hissetmiyor musun?
ben 15-20 kaşık yiyorum
akşam içtiğin zamanlar sütsüz iç bence,naçizane tavsiyem. sütsüz,şekersizben ogünleri sık yediğim için çok acikmiyorum hemen duyuyorumsütlü kahve zaten sen hiç sevmezsin kiiii misafirim geldi o yüzden aksam da içtim
tavsiyene uymaya calisacamakşam içtiğin zamanlar sütsüz iç bence,naçizane tavsiyem. sütsüz,şekersiz
belki ondandır ben sık sık az az yiyemiyorum pek
ben bu ara çok kafama göre yiyorumtavsiyene uymaya calisacamsık yemeyince insan hemen doyamiyor
sen de bi düzene girsen çok fena kilo verirsin bu haliyle bile haftalık 1kg kesin veriyorsun maşallahben bu ara çok kafama göre yiyorum
ama senin yaptığın doğru canım,böyle devam et.
saçmasapan saatlerde yiyorum ama çok doğal besleniyorum gerçekten. (geçen haftayı saymazsak)sen de bi düzene girsen çok fena kilo verirsin bu haliyle bile haftalık 1kg kesin veriyorsun maşallah
kolay gelsin canım,bende de erteleme alışkanlığı çok.tembel olmaktan nefret ediyorumsabahtan beri duvar siliyorum iyi kol çalıştım sayılırpaşa akulu arabasını ilk aldığımizda evde alıştırma yapmıştı duvarlar battiydi yeni silmeye fırsat buldum.... pasaklı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?