canım buzlukta koku yapıyor mu?Herkese merhaba mutlu hafta sonları dün görmedim tüm gece fasulye ayikladim sabahda soklayip poşete koydum sogusun iyice buzliga aticam az dinlenip domates konservesi menemen yapicam bugün yogunum yani şimdi bir kahve yaptım dinlemeyi dedim
çok güzel akşam yemeğini 6'da yemişsinCuma menümü yazmamisim
7.30 yumurta salatası domates zeytin peynir salatalık bir çay bardağı çiğ fındık
12.30 mercimek çorbası yoğurt
15.30 Türk kahvesi sade
18.00 ızgara tavuk bol salata yoğurt
Spor. 1 saat yürüyüş bol su içtim
Yok canım yapmıyor bende direk hiç atmadim kışın çok pratik oluyor hazır yemek gibicanım buzlukta koku yapıyor mu?
ben haşlamadan direk öyle attım.ilk defa yapıyorum ama koku yaptı sanki ya
burada biri yazmış da çiğ atılınca koku yapar diye.Yok canım yapmıyor bende direk hiç atmadim kışın çok pratik oluyor hazır yemek gibi
Evet ilk defaçok güzel akşam yemeğini 6'da yemişsin
Hiç bilmiyorum canım ben bilmezdim zaten bu işleri evlendikten sonra öğrendimburada biri yazmış da çiğ atılınca koku yapar diye.
haşlayıp mı atsaydım ya
seneye daha iyi kış hazırlığı yapacağım ama neyse.
aynen canım sen de güzel kilo veriyorsun,böyle devamEvet ilk defayemekten sonra yurudum gayet iyi oldu .Ama genelde öyle olmuyor once yuruyus sonra yemek yiyorum ama olsun eksiyi goruyorum çok şükür
Ay inşaAllah artı gormeyeydim ilk günler çok güzel olacaktı neyse bu hafta hep beraber halledicez :)
ben 35'imden önce evlenemeyeceğim için şimdiden öğreneyim dedimHiç bilmiyorum canım ben bilmezdim zaten bu işleri evlendikten sonra öğrendim
artık mısırın organigini bulmak çok zor gerçekten :-( çoğu şeyin bulmak zor ama elimizden geldiği kadar dikkat edelim sen daha da çok dikkat etmelisin vegan olduğun için daha iyi beslenmen lazım dengeyi sağlamak içinsaçmasapan saatlerde yiyorum ama çok doğal besleniyorum gerçekten. (geçen haftayı saymazsak)
her şeyi organik ve sertifikalı alıyorum,katkı maddeli bir şeyi ağzıma sürmüyorum.sağlıklı beslenmek de metabolizmayı düzeltiyor.
şimdi enginar ve bamya yemeği yapıyorum mesela.
benim iki sorunum var,biri tuz(bunu da kaya tuzu ve organik alıyorum ama kısamadım) bir de mısır. mısır konusunda çok dertliyim. gdo'lu olduğunu biliyorum. ama ondan vazgeçemiyorum,eski yediğimiz mısırlar gibi de değil şekerli gibi hep. nasıl bozmuşlarsa. bu konuda çok hassasım,mısır benim en hassas noktamşöyle organik mısırı nerede bulabilirim ki ya
ben 35'imden önce evlenemeyeceğim için şimdiden öğreneyim dedim
ben de tembel olmak istemiyorum ama bazen elim hiç iş yapmaya varmıyorkolay gelsin canım,bende de erteleme alışkanlığı çok.tembel olmaktan nefret ediyorum
Herkese merhaba mutlu hafta sonları dün görmedim tüm gece fasulye ayikladim sabahda soklayip poşete koydum sogusun iyice buzliga aticam az dinlenip domates konservesi menemen yapicam bugün yogunum yani şimdi bir kahve yaptım dinlemeyi dedim
yapmiyor amaburada biri yazmış da çiğ atılınca koku yapar diye.
haşlayıp mı atsaydım ya
seneye daha iyi kış hazırlığı yapacağım ama neyse.
aynen aynenartık mısırın organigini bulmak çok zor gerçekten :-( çoğu şeyin bulmak zor ama elimizden geldiği kadar dikkat edelim sen daha da çok dikkat etmelisin vegan olduğun için daha iyi beslenmen lazım dengeyi sağlamak için
tamam canım kolay gelsinmerakin varsa öğren tabi kışın iyi oluyor ama kime sevmiyor bu işlerle uğraşmayı zaman alıyor çünkü
Neyse canımbana musaade domateslerimide halledeyim kurtarayım kendimi
ben tembellerden ve tembel olmaktan nefret ederim. ama gel gör ki çok tembelim. böyle çalışkan insanlara çok imreniyorum yaben de tembel olmak istemiyorum ama bazen elim hiç iş yapmaya varmıyor
canm seni çok iyi anliyorum ama ınan bu günler de geçiyor sonra hatirlamiyorsun bile zor zamanlari...Selam kizlar. Nabersiniz. Kafayi yemek uzereyim ben :)) esim yok oglus delirdi bugun 3 saat bir dk bile durmadan agladi.daha 2 gun daha tekiz. Simdj de uyutmaya calisiyorum gozunu zor aciyor ama uyumamak icin direniyor. Cok yoruldum. Bugun resmen ac gezdim. Ekmek fln kemirdm arada elime alip o kadar vahim bir hal
insan bazen ne kadar yalniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?