Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cuma menümü yazmamisim
7.30 yumurta salatası domates zeytin peynir salatalık bir çay bardağı çiğ fındık
12.30 mercimek çorbası yoğurt
15.30 Türk kahvesi sade
18.00 ızgara tavuk bol salata yoğurt
Spor. 1 saat yürüyüş bol su içtim

canım buzlukta koku yapıyor mu?
ben haşlamadan direk öyle attım.ilk defa yapıyorum ama koku yaptı sanki ya

çok güzel akşam yemeğini 6'da yemişsin

artık mısırın organigini bulmak çok zor gerçekten :-( çoğu şeyin bulmak zor ama elimizden geldiği kadar dikkat edelim sen daha da çok dikkat etmelisin vegan olduğun için daha iyi beslenmen lazım dengeyi sağlamak için

merakin varsa öğren tabi kışın iyi oluyor ama kime sevmiyor bu işlerle uğraşmayı zaman alıyor çünkü
Neyse canım bana musaade domateslerimide halledeyim kurtarayım kendimi
tamam canım kolay gelsin
benim annem de çalışıyor yapmaz ve bilmez hiç böyle şeyler
ben daldım biraz bu işlere kadın kocaman kocaman gözlerini açıp kurabiyesini kemirirken beni izliyor
böyle moda gireyim diye tülbent falan bağladım başıma da yere serdim bir güzel,yaptım birkaç bir şey

Selam kizlar. Nabersiniz. Kafayi yemek uzereyim ben :)) esim yok oglus delirdi bugun 3 saat bir dk bile durmadan agladi.daha 2 gun daha tekiz. Simdj de uyutmaya calisiyorum gozunu zor aciyor ama uyumamak icin direniyor. Cok yoruldum. Bugun resmen ac gezdim. Ekmek fln kemirdm arada elime alip o kadar vahim bir hal

insan bazen ne kadar yalniz.

canm seni çok iyi anliyorum ama ınan bu günler de geçiyor sonra hatirlamiyorsun bile zor zamanlari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…