kolay gelsin canım ya zor tabi tek başına daha çokta küçük derdini de anlatamıyor paşa sende yorulursun haliyle kolay gelsin vallaSelam kizlar. Nabersiniz. Kafayi yemek uzereyim ben :)) esim yok oglus delirdi bugun 3 saat bir dk bile durmadan agladi.daha 2 gun daha tekiz. Simdj de uyutmaya calisiyorum gozunu zor aciyor ama uyumamak icin direniyor. Cok yoruldum. Bugun resmen ac gezdim. Ekmek fln kemirdm arada elime alip o kadar vahim bir hal
insan bazen ne kadar yalniz.
canım kolay gelsinSelam kizlar. Nabersiniz. Kafayi yemek uzereyim ben :)) esim yok oglus delirdi bugun 3 saat bir dk bile durmadan agladi.daha 2 gun daha tekiz. Simdj de uyutmaya calisiyorum gozunu zor aciyor ama uyumamak icin direniyor. Cok yoruldum. Bugun resmen ac gezdim. Ekmek fln kemirdm arada elime alip o kadar vahim bir hal
insan bazen ne kadar yalniz.
canım çok geç gördüm yablackfitblack bana akşam yemeği önerilerinde bulunur musun kolay çabuk yada tavsiye vegan da olur aklına gelen vegan olmayan şeylerde olur ya akşam ne yesem bulamıyorum saçma sapan şeyler yiyorum benim manevi yardıma ihtiyacım var
avokado sevmem ya enginarda sevmiyorumcanım çok geç gördüm ya
benden mi tavsiye istiyorsun,emin misinbugünkü menümü yazınca pişman olacaksın bence,üşendiğimden hep leblebi yedim
sebze olarak ne var evde?
ben bamya ile enginar yapmıştım.
hiçbir şey yoksa yap salatayı,üzerine ceviz,avokado tamam bence.
avokado sevmem ya enginarda sevmiyorumbamya severim bak aslında herkesten istiyorum ama senin menüler daha bitkisel ya senn önerilerinden de yaralanmak istedim leblebi yine iyi ya ben bugün cheesecake yedim ya sen ansılsa tekn,k olarak yiyemiyorsun beni durdursana ya tatlı diyetine al beni ne olur bir şekile çikolata kek kurabiye yiyorum bir bakmışım bu aralar bu hastalık beni uçurdu ya
ay takıma bak kilo almayalım diye uğraşıyoruzkızlar bu arada bize ceza geliyor yolda baya baya bu hafta kilo veremezsek yandık ilk üçe girmemiz lazım
en azından kilo almamaya çalışmalıyız ben dahil ne olur kilo almayalım
ay varya bence şu an en büyük sorunum hani sigarayı bırakmaya çalışan ama sonra bir tane görünce dayanamayıp içen insanlar varya tam öyleyim yemeyeceğ,m diyorum çok daha kötüsünü yiyorum ya gözüm dönüyor öyle basit küçük şeylerde değil işte kocaman dilimler tatlılar falan tarçın falan değil çözüm direk psikolojik şu an bişey yapmam lazım ama bulamıyorum metabolizmamı yavaşlatan basit karbonhidratlar zaten black ben kendimi bildim bileli çok tatlı yerim bir hafta bile zor dayanıyorum gerçekten bağımlıyım en az yediğim zaman takımda izne ayrılmadan önceki zamanımdı o ara bir iki haftalık hiç yemediğim zamanlar vardı ama tekrar yapamıyorum istiyorum ama dedğim gibi kendimi bağımlı gibi hissediyorum anlatabiliyormuyum işte tam sigara gibi gerçi sigara içmiyorum ama arkadaşımın sigarayı bırakmaya çalışırken yaşadıklarını tam olarak tatlı içinhissediyorum da
ye cheesecakeleriii sonra ben niye kilo veremedim aman benim metabolizma yavaş
tarçına aban.
hibiskus iç,içine tarçın çubuğu ile karanfil de koy demlerken.
tatlı olarak sadece meyve ye lütfen,basit şeker tüketme dead çok zararlı.ayda yılda bir olabilir ama 1 ay en az hiç tüketme bence.
Kuzu bir sure kuru uzum hurma fln bunlara yuklen. Benim de bu aralar oyle cok tatli istjyor canim. Eve incir ve uzum stogu yapacagim soyle bi 22 23 gun dayanssk olu benceay varya bence şu an en büyük sorunum hani sigarayı bırakmaya çalışan ama sonra bir tane görünce dayanamayıp içen insanlar varya tam öyleyim yemeyeceğ,m diyorum çok daha kötüsünü yiyorum ya gözüm dönüyor öyle basit küçük şeylerde değil işte kocaman dilimler tatlılar falan tarçın falan değil çözüm direk psikolojik şu an bişey yapmam lazım ama bulamıyorum metabolizmamı yavaşlatan basit karbonhidratlar zaten black ben kendimi bildim bileli çok tatlı yerim bir hafta bile zor dayanıyorum gerçekten bağımlıyım en az yediğim zaman takımda izne ayrılmadan önceki zamanımdı o ara bir iki haftalık hiç yemediğim zamanlar vardı ama tekrar yapamıyorum istiyorum ama dedğim gibi kendimi bağımlı gibi hissediyorum anlatabiliyormuyum işte tam sigara gibi gerçi sigara içmiyorum ama arkadaşımın sigarayı bırakmaya çalışırken yaşadıklarını tam olarak tatlı içinhissediyorum da
Normal degilcanım kolay gelsin
çok zor bir bebek seninki. 3 saat durmadan ağlanır mı,normal mi bu kızlar,ben bilmiyorum tabii ama
canm senin oğluş da benimki gibi biz de çok sabahladk hatta 6 aylık oluncaya kadar uyumadk desem yeridir gazlı bebekti benimki ama geçiyor.... elektrik suprgesiye saç kurutma makinasıyla çok uyuttum ben ... bi de kolik bebekler için hazırlanmış müzikler var bi dene bazen ise yarayabiliyor...Normal degil
Nesi normal bilmiyprumdun gecenin korunde uyandi evde 2 saate yakin kucagimda gezdirdim. Geri aglaya aglaya uyudu. Doktora soyledim ama normal dedi. Bence hiiiic normal degil ya neyse gececek insallah
şimdi anladım canım seni,ama ben de böyleydim. hatta demişimdir belki annem hep pastacıya tatlıcıya vereceğim seni derdi küçüklükten beri.diyetlerim de hep tatlı krizlerim yüzünden bozulurdu.veganlıkla bir alakası var mı bilmiyorum ama şu an canım sıfır tatlı çekiyor.hiç aramıyorum resmen,olsa da olur olmasa da. (sürekli karbonhidrat ağırlıklı beslendiğim için olabilir)ay varya bence şu an en büyük sorunum hani sigarayı bırakmaya çalışan ama sonra bir tane görünce dayanamayıp içen insanlar varya tam öyleyim yemeyeceğ,m diyorum çok daha kötüsünü yiyorum ya gözüm dönüyor öyle basit küçük şeylerde değil işte kocaman dilimler tatlılar falan tarçın falan değil çözüm direk psikolojik şu an bişey yapmam lazım ama bulamıyorum metabolizmamı yavaşlatan basit karbonhidratlar zaten black ben kendimi bildim bileli çok tatlı yerim bir hafta bile zor dayanıyorum gerçekten bağımlıyım en az yediğim zaman takımda izne ayrılmadan önceki zamanımdı o ara bir iki haftalık hiç yemediğim zamanlar vardı ama tekrar yapamıyorum istiyorum ama dedğim gibi kendimi bağımlı gibi hissediyorum anlatabiliyormuyum işte tam sigara gibi gerçi sigara içmiyorum ama arkadaşımın sigarayı bırakmaya çalışırken yaşadıklarını tam olarak tatlı içinhissediyorum da
canım seninki vahimse biz n'apalım ölelim bencekızlar bu gün benim menü de vahim
cumartesi menüm
10:00 eritilmiş lor 3 kasık 1domates 1salatalık 3 zeytin bir çay kaşığı bal 1.5 dilim tam buğday ekmeği
13:30 5 tane bogurtlen
16:00 2 kasık patlıcan yemeği 5 kasık soğuk çorba
18:00 yarım haşlanmış tavuk but
20:30 7-8 tane yer fıstığı
2.5 litre su
1fincan yeşil çay
duvarları sildim spora halim kalmamis bi de kınaya gittim akşam vakit de bulamadm hep bahaneler
yazdiktan sonra fark ettim ben de fena değilmişcanım seninki vahimse biz n'apalım ölelim bence
insanın canı unlu mamul isteyince işte kuru üzüm falan çok tırt geliyor,beni de kesmezdi eskidenKuzu bir sure kuru uzum hurma fln bunlara yuklen. Benim de bu aralar oyle cok tatli istjyor canim. Eve incir ve uzum stogu yapacagim soyle bi 22 23 gun dayanssk olu bence
bence de değil başka doktora da götürdün mü?Normal degil
Nesi normal bilmiyprumdun gecenin korunde uyandi evde 2 saate yakin kucagimda gezdirdim. Geri aglaya aglaya uyudu. Doktora soyledim ama normal dedi. Bence hiiiic normal degil ya neyse gececek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?