Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim muzikten hic hoslanmiyot..piyano vs olursa yoksa daha cok.agliyor. aspiratir kurutma vs hic tin. Sadece kucagimda emerek gezdirirsem uyuyor.soyle biraz eg ya da yatir hemen kaskati olana kadar agliyir.

fitblack simdiye kadar en az 7 doktor gordu. Normal saglikli huysuz fln diyorlar.

anladım demek ki huyu bu seninkininneyse annesi kucak kucak dolaşacaksın bir süre

insanın canı unlu mamul isteyince işte kuru üzüm falan çok tırt geliyor,beni de kesmezdi eskiden
Kesmemesinin sebebi bagimlilik iste. Paketli urunler ve bunlarda dedigin gibi pat diye birakip cozmek en mantiklisi. Gerekirse yarim kilo kuru uzum ye aama Rafine yeme diyorum bence.

Kesmemesinin sebebi bagimlilik iste. Paketli urunler ve bunlarda dedigin gibi pat diye birakip cozmek en mantiklisi. Gerekirse yarim kilo kuru uzum ye aama Rafine yeme diyorum bence.
aynen bence benim ondan canım istemiyor deadline yoksa ben senden kötüydüm emin ol.
ben kuru üzümü falan hiç sevmem de ondan dedim seviyorsa yesin istediği kadar.

gazı oluyor mu canım gaz için doğal damlalar var eğer gazliysa... gazı çok olunca hiçbirşey fayda etmiyor

Kuzu bir sure kuru uzum hurma fln bunlara yuklen. Benim de bu aralar oyle cok tatli istjyor canim. Eve incir ve uzum stogu yapacagim soyle bi 22 23 gun dayanssk olu bence
evet ya paketli ürüne o kadar bağımlı olmuşum ki tatlı bisküvi başım ağrıyor yemeyince kesinlikle bırakmam lazım çünkü metabolizmamı da bozuyor zararlı zararlı şeyler bir yararları da yok zaten
Normal degil
Nesi normal bilmiyprum dun gecenin korunde uyandi evde 2 saate yakin kucagimda gezdirdim. Geri aglaya aglaya uyudu. Doktora soyledim ama normal dedi. Bence hiiiic normal degil ya neyse gececek insallah
dagtesi senin bu çocuk gerçekten ben ya valla bak bende ayakta sallamadan uyumazmışım küçükkende böyle kucakta falan beni kucaktan bırakınca ortalığı yıkarmışım sabaha kadar nasıl geçti bilmiyorum ama hala anlatırlar senin kadar huysuz çocuk yoktu diye babam yüz defa hastaneye götürmüş hiç bişey yok sabretdeceksin artık çabuk geçer inşalah sende ilerde dersin çok huysuzdun be yavrum diye

of ya kesinlikle öyle bende bu artık kendimi durdurmaya çalışacağım yemeklere kısıtlama yapmayacağım şimdilik bu hafatki hedefim rafine yada paketli ürünlerden tatlılardan uzak durmak bakalım

21 gün dayan bir,yemeklerden kısma. kan şekerin düşmesin

zamnla alisirsin deadline benim de bu gün canm çok çikolata çekti azck ağzıma alim dedim hedefim aklıma geldi çikolatadan midem bulandı

Hahahahah ay Allah annene iyi sabir vermis desene. Sag salim buyumussun ayakta da sallanmiyor pasamiz.bir de disarida ya da biri gelince bir sessiz bir sakin. Millet ay nr tatli biseeeeey oyuncak bebek gibiiiii yapiyor kismeyi inandiramiyorum da :)))

ben de yeşil mercimeği çok severim ama sen hep yesilmercimekten bahsedince canım çekti bu gün güne gidecem akşam da düğüne nefsime öyle yerlerde daha iyi hakim oluyorum mutlu oluyorum
dur daha çok dilime dolayayım da dead için de işe yarasın
yeşil mercimek kırmızı mercimek çok yararlı,onun salatası oluyor çok lezzetli. ben de yapıp yiyeyim yakın zamanda

Herkese merhaba yine geç uyandım dün aştim kendimi konseveden sonra biriktirdiğim yoğurt kaymaklarıyla tereyağı yapmayı denedim mis gibi oldu . Sonra oturduğum yerde kaldım film izledim geç saatlere kadar .Daha kahvaltı sofrsindayim kuaföre kacicam birazdan
Geçmişi okuycam ama sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…