Gazi yok bence. Ama artik emin de olamiyorum. Istediginde gayet guzel cikartiyor alttan usttengazı oluyor mu canım gaz için doğal damlalar var eğer gazliysa... gazı çok olunca hiçbirşey fayda etmiyor
yap ben de yeşil mercimekli bulgur pilavı felan yapm hafta içinde dedur daha çok dilime dolayayım da dead için de işe yarasın
yeşil mercimek kırmızı mercimek çok yararlı,onun salatası oluyor çok lezzetli. ben de yapıp yiyeyim yakın zamanda
Herkese merhaba yine geç uyandım dün aştim kendimi konseveden sonra biriktirdiğim yoğurt kaymaklarıyla tereyağı yapmayı denedim mis gibi oldu . Sonra oturduğum yerde kaldım film izledim geç saatlere kadar .Daha kahvaltı sofrsindayim kuaföre kacicam birazdan
Geçmişi okuycam ama sonra
çıkarıyorlar ama yine de oluyor benim hala gaz sancm oluyor düşün bu yaşta bile o yavruları çok iyi anliyorum çok canm yanıyor sancı gelince...Gazi yok bence. Ama artik emin de olamiyorum. Istediginde gayet guzel cikartiyor alttan ustten
çıkarıyorlar ama yine de oluyor benim hala gaz sancm oluyor düşün bu yaşta bile o yavruları çok iyi anliyorum çok canm yanıyor sancı gelince...
ay benimde bulasın çikolata kek tatlıdan ya çok istiyorumzamnla alisirsindeadline benim de bu gün canm çok çikolata çekti azck ağzıma alim dedim hedefim aklıma geldi çikolatadan midem bulandı
bende çok sessiz sakin sevimli bir bebekmişim annemlerle başbaşa kalınca chuckye bağlıyormusum işteHahahahah ay Allah annene iyi sabir vermis desene. Sag salim buyumussunayakta da sallanmiyor pasamiz.bir de disarida ya da biri gelince bir sessiz bir sakin. Millet ay nr tatli biseeeeey oyuncak bebek gibiiiii yapiyor kismeyi inandiramiyorum da :)))
bi konuş dr ile bize aguline diye bi damla önermiştı dr muz çok işe yaradı bizdeVermek istemiyordum ama boyle de olmuyor doktorumuzla bir konusayim en iyisi.
@eclecticvegan işe yaradı sanırımbende yeşil mercimek kırmızı mercimek sarı mercimek karıştırıp çorba mı yapsam ne herkes mercimek diyip duruyor
Ahahahahahah senden bulasti bu cocuga kesiiiiiiin.ay benimde bulasın çikolata kek tatlıdan ya çok istiyorum
bende çok sessiz sakin sevimli bir bebekmişim annemlerle başbaşa kalınca chuckye bağlıyormusum işte
@eclecticvegan işe yaradı sanırım
valla bak benimle konuşa konuşa bana benzedi ama yani sonrası çok güzel çocukluğumun bana benzesin bişey olmaz ilk yıllar harici gerçekten çok iyi bir çocuktum o da nazar boncuğuAhahahahahah senden bulasti bu cocuga kesiiiiiiin.
hepimiz mercimekci olduk
valla bak benimle konuşa konuşa bana benzedi ama yani sonrası çok güzel çocukluğumun bana benzesin bişey olmaz ilk yıllar harici gerçekten çok iyi bir çocuktum o da nazar boncuğu
bana da söyle muma çevirme yontemini benim de çok ihtiyacım varHahahah senburalarda yokken ben bi anneni ziyaret edeyim seni basil muma cevirms
ben vegan olamam vejetaryen bile olamam kii çok etciyiz ailecekBu gidisle hepimiz vegan olmayalim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?