Hahahah senburalarda yokken ben bi anneni ziyaret edeyim seni basil muma cevirms
aynen ya vegan takım olup çıkıyormuşuz birdeBu gidisle hepimiz vegan olmayalim da
ben duygu sömürüsü yapmaya cakisinda paşa da bana yapıyor... kısasa kısasvalla aklım ermeye başalyınca annem bana duygu sömürüsü yapıyordu çok yoruluyorum sen böyle davranınca ben çok üzülüyorum falan yarım yamalak hatırlıyorum konuşmaya başladıktan sonra baya uslanmışım annemi hiç üzmeyeceğim diye geziyormuşum 3 yaşımda falan kardeşim olmuş o zamanda ablayım uslu olmam lazım diye gezmişim tabi ondan sonra kardeşimin çilesi başlamış ablalığı abarttığımdan ona sardığımı hatırlıyorum huysuzluğumu kardeşime kullandım bak baya bir süre
ben duygu sömürüsü yapmaya cakisinda paşa da bana yapıyor... kısasa kısas
bi fenalarki sorma teyzesi adamı çiğ çiğ yerler valla şimdiki çocuklarşimdikiler fena ya biz saftık tabi tv internet yoktu şimdikiler cin gibi maşallah
Ahahahahajaja hemen kardes yapayimvalla aklım ermeye başalyınca annem bana duygu sömürüsü yapıyordu çok yoruluyorum sen böyle davranınca ben çok üzülüyorum falan yarım yamalak hatırlıyorum konuşmaya başladıktan sonra baya uslanmışım annemi hiç üzmeyeceğim diye geziyormuşum 3 yaşımda falan kardeşim olmuş o zamanda ablayım uslu olmam lazım diye gezmişim tabi ondan sonra kardeşimin çilesi başlamış ablalığı abarttığımdan ona sardığımı hatırlıyorum huysuzluğumu kardeşime kullandım bak baya bir süre
vallahi öyle oldu bebiş sağ olsunEskiden ben gelirdim.sana kaptirdim tahtimi
oh iyi yapmışsın,yorgunluğun üstüne keyifHerkese merhaba yine geç uyandım dün aştim kendimi konseveden sonra biriktirdiğim yoğurt kaymaklarıyla tereyağı yapmayı denedim mis gibi oldu . Sonra oturduğum yerde kaldım film izledim geç saatlere kadar .Daha kahvaltı sofrsindayim kuaföre kacicam birazdan
Geçmişi okuycam ama sonra
bende yeşil mercimek kırmızı mercimek sarı mercimek karıştırıp çorba mı yapsam ne herkes mercimek diyip duruyor
@Merops 'a taktım da ne oldu yine kaçtıfitblack meropsa taktigin gibi deadline da taksana bu tatli konusunda. Yazmiyorsa ya hastadir ya da tenhada goturuyordur pasta borekleri
kshdksdhksjdlşBu gidisle hepimiz vegan olmayalim da
canım ben de öyle bir yerden geldim emin olben vegan olamam vejetaryen bile olamam kii çok etciyiz ailecek
biliyorum canım onu çok güzel,lor peyniri gibi oluyor tadı falan da çok güzel sen de dene bence,badem yararlıdırfitblack black geçen internette vegan peynir tarifi gördüm denersen bak bir badem sütünden yaptılar nasıl yaptılar tam izlemedim ama aklıma sen geldin
Afiyet olsun canım bende spor yapamadim iki gündür işten güçten koşturuyorum evde daha banyo yikiycam-bugünkü menüm-
12.00: 2 tabak bamya yemeği,2 avuç leblebi
15.30: 1 nektarin
17.00: 1 tabak enginar yemeği,2 tabak soya soslu, soya kıymalı tam buğday makarna, 1 kase gavurdağı salatası
3 lt su
2 fincan bitki çayı
1 maden suyu
spor yok,yarın salona gidiyorum
ay bir an kendi menüm sandımPazar menüm
12.00 peynirli yumurta zeytin salatalık domates biber bir avuç çiğ fındık
14.30 sade Türk kahvesi
18.30 bir kase mercimek çorbası bir kase cacık patlıcan kabak domates buğulaması
Geç güne başlayınca menüm kısa oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?