Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hahahah senburalarda yokken ben bi anneni ziyaret edeyim seni basil muma cevirms
valla aklım ermeye başalyınca annem bana duygu sömürüsü yapıyordu çok yoruluyorum sen böyle davranınca ben çok üzülüyorum falan yarım yamalak hatırlıyorum konuşmaya başladıktan sonra baya uslanmışım annemi hiç üzmeyeceğim diye geziyormuşum 3 yaşımda falan kardeşim olmuş o zamanda ablayım uslu olmam lazım diye gezmişim tabi ondan sonra kardeşimin çilesi başlamış ablalığı abarttığımdan ona sardığımı hatırlıyorum huysuzluğumu kardeşime kullandım bak baya bir süre

ben duygu sömürüsü yapmaya cakisinda paşa da bana yapıyor... kısasa kısas

Ahahahahajaja hemen kardes yapayim

oh iyi yapmışsın,yorgunluğun üstüne keyif

fitblack meropsa taktigin gibi deadline da taksana bu tatli konusunda. Yazmiyorsa ya hastadir ya da tenhada goturuyordur pasta borekleri
@Merops 'a taktım da ne oldu yine kaçtı umarım spora devam ediyordur götürmüyordur bir şeyleri
deadline valla bu hafta da + çıkarsan ne yedin sen bugün,her gün menünü paylaş bakayım

ben vegan olamam vejetaryen bile olamam kii çok etciyiz ailecek
canım ben de öyle bir yerden geldim emin ol adanalıyım ben,çocukken babaannem elime az kuzu paçaları verip dolaştırmıyordu beni.sakatat çok yemişimdir bırak normal et yemeyi çok etçiydim çook, 16 yaşımdan sonra yavaş yavaş soğumaya başladım. 19 yaşında da vejetaryen oldum

-bugünkü menüm-
12.00: 2 tabak bamya yemeği,2 avuç leblebi
15.30: 1 nektarin
17.00: 1 tabak enginar yemeği,2 tabak soya soslu, soya kıymalı tam buğday makarna, 1 kase gavurdağı salatası
3 lt su
2 fincan bitki çayı
1 maden suyu
spor yok,yarın salona gidiyorum

Afiyet olsun canım bende spor yapamadim iki gündür işten güçten koşturuyorum evde daha banyo yikiycam

Pazar menüm
12.00 peynirli yumurta zeytin salatalık domates biber bir avuç çiğ fındık
14.30 sade Türk kahvesi
18.30 bir kase mercimek çorbası bir kase cacık patlıcan kabak domates buğulaması
Geç güne başlayınca menüm kısa oldu

ay bir an kendi menüm sandım
yarından itibaren geç yemeyeceğim ben de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…