Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kahvaltı 11,30: 2 haşlanmış yumurta 1 yuvarlak küçük cevizli tam buğday unlu ekmek ev yapımı diye not düşeyim tuzsuz beyaz peynir 8 zeytin
akşam 16,30: 3 fırında köfte 2 ince dilim fırında patates 1 kase tarhana çorbası 1 kase yoğurt
ara 20,00: 1 kupa sütlü kahve 10 çiğ badem 4 yaban mersini

gerçekten bugün tatlı kek çikolata yemedim zor dayandım ama fire yok

e süper
bu menüyle de kilo veremezsen valla derim bir sorun var. bakalım bir 21 gün dayanabilecek misin
kaldı 20

e süper
bu menüyle de kilo veremezsen valla derim bir sorun var. bakalım bir 21 gün dayanabilecek misin
kaldı 20
ay ya inşallah beni takip et black yeminle kendimle savaşıyorum dikkatimi dağıtmak içinde ispanyolca öğrenmeye karar verdim bugün evde kendi kendime bir defter aldım internetten dersler falan takılıyorum bak ilerleme de hızlı ha selamlaşma cümleleri hal hatır cümleleri kişi zamirleri ve 100 e kadar sayıları öğrendim bu sayede tatlısız diyet nelere kadir 20 gün sonra ispanyolcayı sökerim ben

ahaha yamuldum gülmekten
ben bir şeyler çalışırken daha çok acıkıyorum ya ama iyiymiş senin durumun.
bak sütlü kahve yapıyorsun ya,onu sadece sütle yap. içine de stevia btkisinden koy şeker yerine.sütlü kahve tatlı isteğini kesen bir şey

sütle yaptım zaten türk kahvesi koydum içine de bir iki damla da bal attım hoş oldu yok ya ders çalışmak amaçlı değil ya kafamı dağıtıyor amaç sınav falan olsa bende acıkırım ispanyolcayı yavaş yavaş öğrenirken ingilizcede de speaking dersleri dinlerek kendimi geliştiriyorum valla bugün bana çok öğretici geliştirici bir gün oldu bana katıl black italyanca almanca falan da eklerim ben bu gidişle

ahahah
tatlı yememek keşke bende de böyle şeylere sebep olsa dead neyse ha gayret,bu hafta güzel gidecek

valla hayret hem adanalı hem vegan ben olamam anam yok duramam

pazar menüm
10:00 bir domates ve bir dilim kaşar ile menemen, 5zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1.5 kase yeşil mercimek yemeği, yarım dilim tam buğday ekmeği
18:00 2 kasık yeşil mercimek yemeği
20:30 bir köfte büyüklüğü kadar et
3 fincan yeşil çay
2 litre su
spor evde temizlik ütü :)

hahaha süpersin ya fitblack evet spor yaptım pek dikkat edemedim ama bugün bayağı bayağı asılcam söz.8 leri görmek istemiyorum tekrarrrrrrrrrr!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…