- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
gezerken pasta börekleri götürme dehaaahha teşekkür ederim kuzum beni böyle sürekli takip etseniz vallahi de zayıflarm :dhaftasonu çok geziyorum ede hiç durmuyorum o sebepten..ama haftasonları da uğrayacağım artık söz
gezerken pasta börekleri götürme de
bi de menüleini görmek istiyoruz
kızlar yeşil mercimek yapanlar içine kimyon koymayı unutmayın ben unuttum akşamdan beri gazim var sanki 5 aylık hamile gibiyim :-(
dikkat ettamam yazıcam hemen.haftasonu pek börek çörek yemedim ama alkol alınca tabi yemiş kadar oluyorsun.sporla telafi edicem haftasonunu.
pistikten sonra koyuyoruz canm hatta tum baharatlari aynı şekilde koyuyoruzpişirirken içine mi koyuyoruz canım kimyonu.beni de fena şişiriyor o yüzden hiç yemiyorum.
pistikten sonra koyuyoruz canm hatta tum baharatlari aynı şekilde koyuyoruz
altını kapattiktan sonra koyuyoruz sonra yemeği biraz dinlenmeye birakirsin hepsi ozlesmiz olur bahratlarlatabağımızda yerken mi yoksa piştikten sonra altını kapamaya yakın mı?evde durmadığımdan pek bilmiyorum yemek işini saçma sorularımı mazur görün kızlar
İyi geceler kızlar ben yeni eve tasindim nihayet ama bu cuma tatile çıkıyoruz dönüşte hemen burdayım hala sabitim holeyyy :)
dikkat etbu hafta ipleri sıkı tutuyoruz takımı zafere taşıyoruz hep beraber fitblack deadline dagatesi ApriL_2007 zensim ve suan aklıma getiremedigim herkes spora ve beslenmeye dikkat
altını kapattiktan sonra koyuyoruz sonra yemeği biraz dinlenmeye birakirsin hepsi ozlesmiz olur bahratlarlaben de bilmiyordum yaptıkça öğreniliyor canm
evet kaptanım elimizde bu hafta ekipce ucacazGeldimOhhh bitti düğün dernek kalabalık. Bende sizi özledim, hadi başlayalım yeniden bıraktığımız yerden
Kuzummm gel bekliyoruzsabit olman muhteşem direkt girersin listeye işte
Kesinliklebu hafta çok güzel kilolar vermeliyiz. Hadi kızlar asılın herşey bizim elimizde yaparız biliyorum
evliyim bi tane de paşam varsen evli misin canım?çok sağol söylediğin için kimyonlu hiç denemedim tadını da çok severim.bu hafta bir gün deneyeyim
evet kaptanım elimizde bu hafta ekipce ucacaz
aynen bol bol eksili haftamiz olsunCuma gününü sabırsızlık ile bekliyoruz o zaman
Nasılsın canımmmm nasıl gidiyor herşey???aynen bol bol eksili haftamiz olsun
iyim ablam şükür sen nasılsın nasıl gidiyor evde olmak gerçi pek de evde duramadin amaNasılsın canımmmm nasıl gidiyor herşey???
ayy canım hiçbir şey yememişsin kipazar menüm
10:00 bir domates ve bir dilim kaşar ile menemen, 5zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1.5 kase yeşil mercimek yemeği, yarım dilim tam buğday ekmeği
18:00 2 kasık yeşil mercimek yemeği
20:30 bir köfte büyüklüğü kadar et
3 fincan yeşil çay
2 litre su
spor evde temizlik ütü :)
ayyy 8'ler mi allah korusun saçmalamahahaha süpersin yafitblack evet spor yaptım pek dikkat edemedim ama bugün bayağı bayağı asılcam söz.8 leri görmek istemiyorum tekrarrrrrrrrrr!!!
ben de 5 gün gideceğim spora,yemeye pek dikkat edemedim dünden beri makarna yedimevet evet ! sporu 4 gün üst üste yapıcam bu hafta.spordan sonra da bişey yemeyi düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?