Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar bugun ki menüm şöyle olacak

sabah 9,30 2 dilim peynir,2 domates,1 salatalık

öğlen 12,30 1 tabak sebze yağsız ya da 2 dilim tavuk göğüs henüz karar veremedim,bol salata

ara 15,30 1 bardak laktozsuz süt ve biraz çiğ badem,ceviz

spordan önce akşam yemeği koca tabak salata ton balıklı 17,30 ya da yulaf yerim,3 kırmızı erik

spor 45 dk kardiyo,45 dk ağırlık

2 lt su

tabağımızda yerken mi yoksa piştikten sonra altını kapamaya yakın mı?evde durmadığımdan pek bilmiyorum yemek işini saçma sorularımı mazur görün kızlar
altını kapattiktan sonra koyuyoruz sonra yemeği biraz dinlenmeye birakirsin hepsi ozlesmiz olur bahratlarla ben de bilmiyordum yaptıkça öğreniliyor canm

ApriL_2007 kaptanııım sen neredesin,gerçi düğün falan vardı ama arada gel bekliyoruz,özledik

Geldim Ohhh bitti düğün dernek kalabalık. Bende sizi özledim, hadi başlayalım yeniden bıraktığımız yerden

İyi geceler kızlar ben yeni eve tasindim nihayet ama bu cuma tatile çıkıyoruz dönüşte hemen burdayım hala sabitim holeyyy :)

Kuzummm gel bekliyoruz sabit olman muhteşem direkt girersin listeye işte

Kesinlikle bu hafta çok güzel kilolar vermeliyiz. Hadi kızlar asılın herşey bizim elimizde yaparız biliyorum

altını kapattiktan sonra koyuyoruz sonra yemeği biraz dinlenmeye birakirsin hepsi ozlesmiz olur bahratlarla ben de bilmiyordum yaptıkça öğreniliyor canm

sen evli misin canım?çok sağol söylediğin için kimyonlu hiç denemedim tadını da çok severim.bu hafta bir gün deneyeyim

evet kaptanım elimizde bu hafta ekipce ucacaz

ayy canım hiçbir şey yememişsin ki doydun mu sen?

hahaha süpersin ya fitblack evet spor yaptım pek dikkat edemedim ama bugün bayağı bayağı asılcam söz.8 leri görmek istemiyorum tekrarrrrrrrrrr!!!
ayyy 8'ler mi allah korusun saçmalama benim de 8'ler korkulu rüyam aman amaann.
evet evet ! sporu 4 gün üst üste yapıcam bu hafta.spordan sonra da bişey yemeyi düşünmüyorum.
ben de 5 gün gideceğim spora,yemeye pek dikkat edemedim dünden beri makarna yedim neyse ki bitti,elimin ayarı yok ki çok yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…