Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamam yazıcam hemen.haftasonu pek börek çörek yemedim ama alkol alınca tabi yemiş kadar oluyorsun.sporla telafi edicem haftasonunu.
bak haftaiçi o kadar emek veriyorsun haftasonları yüzünden hep çöp oluyor.
değer mi? ben olsam şişerdim,2 yıldır 75 kilodayım diyorsun,ben olsam kafayı yemiştim amsterdam12 ver de kurtul,sonra %80 sağlıklı beslenirsin %20 kaçamağını yaparsın,alkolüydü kızartmasıydı ne istersen artık.

yani sen haftaiçi hep haftasonlarını kurtarmaya çalışıyorsun,bunu zayıflayınca yapacağız. hep kurtarmaya çalıştığın için asıl kilonu veremiyorsun.
ay ben daraldım burada lütfen dikkat et bundan sonra,valla kurtul.sürekli bu psikoloji yorar adamı.

ayyy 8'ler mi allah korusun saçmalama benim de 8'ler korkulu rüyam aman amaann.

ben de 5 gün gideceğim spora,yemeye pek dikkat edemedim dünden beri makarna yedim neyse ki bitti,elimin ayarı yok ki çok yapmışım

benim de 5 gün spor yapmam gerek ama nedense cuma akşamları hep kaynadı şimdiye kdr..bakalım bu hafta tamamlayabilirim umarım..öğlen iki koca tabak salata yedim nar ekşili,az yağlı,1 kaşık yoğurt ve 3 dilim tavuk göğsü yedim..asıl soru spordan önce ne yesem spor sonrası bişey yemicem çünkü geç dönüyorum.sence canım ?

psikolojim bozuldu zaten ruh hastası oldum ama benim şöyle bi sıkıntım da var acıktığım için yemiyorum stresliysem ki nedense hep öyle-durmadan yemek yiyorum.hani derler ya canın acıyana kadar aynen öyle..o psikolojiden kurtulmam lazım asıl..sinir oluyorum kendime 98 den 70 lere indim..şimdi 78 ay ağlıcam :'(

ay spor mükemmel
ben bunun yarısını ancak yapıyorum
menüyü de biyendiiim.

off evet çok haklısın kendime çok kızıyorum nerdeyse 2 yıldır 7 lerdeyim..6 yı ucuncan bile göremedim.sürekli bahanem oluyor.bide acıkıp yesem neyse de acıktığımdan da değil psikolojik olrak yemek yiyorum.yeme bozukluğu sanırım.teşhsi koydum kendime :)

bende de yeme bozukluğu var. stresliyken ben de yedim yedim böyle oldum zaten.
şey yapıyorum ben aşırı stresliysem passiflora çayı içiyorum,eğer çok kötüysem passiflora şurup. (şu ara benim de stresli zamanlarım) passiflora şurup beni pamuk gibi yapıyor. bitkisel bir antidepresan,bir araştır istersen.

Merops kuzummm yine yaparsın neden olmasın? Ama tabi ilk önce o stresten uzak dur sonrası olan yemek işiyle de. Senin miden çöplük değil ki, yedikçe mutlu olmayacak yemedikçe olacaksın!

Merops kuzummm yine yaparsın neden olmasın? Ama tabi ilk önce o stresten uzak dur sonrası olan yemek işiyle de. Senin miden çöplük değil ki, yedikçe mutlu olmayacak yemedikçe olacaksın!

çöplüğe çevirmiştim son zamanlarda gerçekten.akşama kadar diyet,akşam spor sonra yatmadan çok afedersiniz öküz gibi yemek yenir mi?ama artık spor sonrası asla yemek yemicem söz verdim kendime.

biliyorum cnm bunun için psikologa gittiğim de o da bana aynısını söyledi şurubunu verdi direk.çayını hiç duymadım zaten tamamen bitkiselmiş..

Hiç mi acımıyorsun canım emeğine??

acımaz olur muyum canım ya. o yüzden sabah akşam diyet,spor ve kiloları düşünüyorum kafaya takıyorum iyice psikolojim bozuldu.mesela diyetisyene gittiğimde diyet yaptığını unut dedi.hatta diyetle ilgili kimseyle konuşma demişti..sürekli vicdan azabı çektiğim için aklımdan çıkmıyo.bu daha çok yoruyo.

spor öncesi iyi beslen ki dönünce acıkma. ama yedin doydun 2 saat sonra yapıyorsun sporu,yer yemez gitme.
protein ağırlıklı bir şey ye. spordan çok geç dönmüyorsan soya sütü ve muzla smoothie yapıp onu içebilirsin dönüşte.
gitmeden de baklagil yiyebilirsin yanında bol yeşillik. mercimek olur,barbunya olur,soya olur. ne istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…