bak haftaiçi o kadar emek veriyorsun haftasonları yüzünden hep çöp oluyor.tamam yazıcam hemen.haftasonu pek börek çörek yemedim ama alkol alınca tabi yemiş kadar oluyorsun.sporla telafi edicem haftasonunu.
ayyy 8'ler mi allah korusun saçmalamabenim de 8'ler korkulu rüyam aman amaann.
ben de 5 gün gideceğim spora,yemeye pek dikkat edemedim dünden beri makarna yedimneyse ki bitti,elimin ayarı yok ki çok yapmışım
mercimek gaz yaptı yiyemedim ki bişeyayy canım hiçbir şey yememişsin kidoydun mu sen?
yani sen haftaiçi hep haftasonlarını kurtarmaya çalışıyorsun,bunu zayıflayınca yapacağız. hep kurtarmaya çalıştığın için asıl kilonu veremiyorsun.
ay ben daraldım buradalütfen dikkat et bundan sonra,valla kurtul.sürekli bu psikoloji yorar adamı.
ay spor mükemmelkızlar bugun ki menüm şöyle olacak
sabah 9,30 2 dilim peynir,2 domates,1 salatalık
öğlen 12,30 1 tabak sebze yağsız ya da 2 dilim tavuk göğüs henüz karar veremedim,bol salata
ara 15,30 1 bardak laktozsuz süt ve biraz çiğ badem,ceviz
spordan önce akşam yemeği koca tabak salata ton balıklı 17,30 ya da yulaf yerim,3 kırmızı erik
spor 45 dk kardiyo,45 dk ağırlık
2 lt su
iyim ablam şükür sen nasılsın nasıl gidiyor evde olmak gerçi pek de evde duramadin ama
bak haftaiçi o kadar emek veriyorsun haftasonları yüzünden hep çöp oluyor.
değer mi? ben olsam şişerdim,2 yıldır 75 kilodayım diyorsun,ben olsam kafayı yemiştimamsterdam12 ver de kurtul,sonra %80 sağlıklı beslenirsin %20 kaçamağını yaparsın,alkolüydü kızartmasıydı ne istersen artık.
ay spor mükemmel
ben bunun yarısını ancak yapıyorum
menüyü de biyendiiim.
bende de yeme bozukluğu var. stresliyken ben de yedim yedim böyle oldum zaten.psikolojim bozuldu zaten ruh hastası oldumama benim şöyle bi sıkıntım da var acıktığım için yemiyorum stresliysem ki nedense hep öyle-durmadan yemek yiyorum.hani derler ya canın acıyana kadar aynen öyle..o psikolojiden kurtulmam lazım asıl..sinir oluyorum kendime 98 den 70 lere indim..şimdi 78 ay ağlıcam :'(
inşallahTeşekkürler baby bende iyiyim, cokkkkk iyi gidiyor herşey heee hee evet pek durmadım ama bugünden itibaren başladı artık evdeyimeminim ki süper gidecek.
psikolojim bozuldu zaten ruh hastası oldumama benim şöyle bi sıkıntım da var acıktığım için yemiyorum stresliysem ki nedense hep öyle-durmadan yemek yiyorum.hani derler ya canın acıyana kadar aynen öyle..o psikolojiden kurtulmam lazım asıl..sinir oluyorum kendime 98 den 70 lere indim..şimdi 78 ay ağlıcam :'(
canım ben bütün baharatları soğanı vs kavururken koyuyorum,piştikten sonra mı konur bilmiyordum bakpistikten sonra koyuyoruz canm hatta tum baharatlari aynı şekilde koyuyoruz
ay spor mükemmel
ben bunun yarısını ancak yapıyorum
menüyü de biyendiiim.
ben öyle koyuyorum bi yerde okumustum pisince baharatların etkisi kalmıyor diyecanım ben bütün baharatları soğanı vs kavururken koyuyorum,piştikten sonra mı konur bilmiyordum bak
Merops kuzummm yine yaparsın neden olmasın? Ama tabi ilk önce o stresten uzak dur sonrası olan yemek işiyle de. Senin miden çöplük değil ki, yedikçe mutlu olmayacak yemedikçe olacaksın!
Hiç mi acımıyorsun canım emeğine??sporu yaptığım zaman hep güzel yapıyorum zaten..insan böyle spor yapıp eve gdip dondurma,cips yer mi?nasıl bir ruh hali içinde olduğumu anlıyor musunuz
bende de yeme bozukluğu var. stresliyken ben de yedim yedim böyle oldum zaten.
şey yapıyorum ben aşırı stresliysem passiflora çayı içiyorum,eğer çok kötüysem passiflora şurup. (şu ara benim de stresli zamanlarım) passiflora şurup beni pamuk gibi yapıyor. bitkisel bir antidepresan,bir araştır istersen.
Hiç mi acımıyorsun canım emeğine??
spor öncesi iyi beslen ki dönünce acıkma. ama yedin doydun 2 saat sonra yapıyorsun sporu,yer yemez gitme.benim de 5 gün spor yapmam gerek ama nedense cuma akşamları hep kaynadı şimdiye kdr..bakalım bu hafta tamamlayabilirim umarım..öğlen iki koca tabak salata yedim nar ekşili,az yağlı,1 kaşık yoğurt ve 3 dilim tavuk göğsü yedim..asıl soru spordan önce ne yesem spor sonrası bişey yemicem çünkü geç dönüyorum.sence canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?