spor öncesi iyi beslen ki dönünce acıkma. ama yedin doydun 2 saat sonra yapıyorsun sporu,yer yemez gitme.
protein ağırlıklı bir şey ye. spordan çok geç dönmüyorsan soya sütü ve muzla smoothie yapıp onu içebilirsin dönüşte.
gitmeden de baklagil yiyebilirsin yanında bol yeşillik. mercimek olur,barbunya olur,soya olur. ne istersen
bakamsterdam12 ben spor dönüşü ne yedim örnek:
1 tabak soya kıymalı soya soslu tam buğday makarna
1 tabak gavurdağı salatası
1 tabak bamya yemeği
iyice de doydum. protein de aldım sebze de. erken döndüğüm için böyle yedim,akşam dönseydim smoothie içerdim sadece.
ayyy oyyyyyysporu yaptığım zaman hep güzel yapıyorum zaten..insan böyle spor yapıp eve gdip dondurma,cips yer mi?nasıl bir ruh hali içinde olduğumu anlıyor musunuz
canım iyi ki söyledin yaben öyle koyuyorum bi yerde okumustum pisince baharatların etkisi kalmıyor diye
ayyy oyyyyyy
aman tanrım.
90 dk spor salonunda tepin,1 paket cips ile yaktığın bütün kaloriyi al. resmen intihar benim içinben yine passiflora diyeceğim sana.
çok olmuyor bak hesap yapalımspordan önce baklagil dönüşte smoothie çok olmaz mı ki? bi de ben diyetteyken ne yesem çok yemiş gibi hissedip sonra diyeti bozuyorum.hiç ortam yok..bir hafta böyle düzenli beslenip bakıcam neler olcak.
canım iyi ki söyledin yaben çok baharat kullanırım. yani gerçekten çok ve faydalarına da inanıyorum. o yüzden bundan sonra hep piştikten sonra ekleyeceğim iyi ki dedin
çok olmuyor bak hesap yapalım
baklagil + sebzeni yedin iyice doydun kalktın.
2 saat sonra spor yapmaya başlıyorsun,spor salonunda 1.5 saat vakit geçiriyorsun
3.5 saat,e bunun yolu duşu var. nereden baksan yedikten 4-4.5 saat sonra içiyorsun,zaten kurt gibi aç olacaksın. bir şey yemeyeyim diye şartlarsan birden gözün döner ve yersin dondurmaları. benim dediğimi yap allah aşkına
benim olsa benim de bozulurdu. 1 sene 75 kiloda kalsaydım. bırak 1 seneyi 1 ay kalsam yorulurum ben. o yüzden diyorum 69'a kadar dişini sık biraz,sonra iyice motive olursun böyle olmazsın. ayrıca başarıların da var küçümseme onları nasıl yapmıştın hatırla.-
daha neler neler..eskiden böyle yapmıyordum son 1 senedir ayarlarım bozuldu.bugün bozduysam diyeti koca hafta bozuyorum p tesi devam ederim nasılsa diyorum.bikaç kg hemen farkediyo üstelik bakıyorum fotoğraflarıma ne güzelmişim diyorum 4 kg eksideykenşimdi kendimi çirkin hissediyorum:)
aynen öyle,içtikten 4 saat sonra uyu. içip yatmaseni de çıldırttımtamam aynen yapıyorum dediklerini.ama bugün yapamayabilirim ofiste yaptırıcam çünkü yemekleri.spora gitmeden akşam yemeğimi yemiş olmam gerek 17 30 gibi en geç.yine salata tavuk yiyebilirim ya da meyve ve yulaf..spordan çıkınca da smoothies yapıcam yatmadan evde doğru mu anladım :)
aynen öyle,içtikten 4 saat sonra uyu. içip yatma
bir de inek sütü kullanma,veganlıktan değil cidden insanı rahatsız eden bir şey. vücudu da yoruyor bence. bitkisel süt kullan derim,badem sütü mükemmel mesela
kızlar instagram kullanıyorsanız takipleşelim mi merak ediyorum sizi ? :)
Hattazensim bluegreeneyes fitblack sizleride görmek isterim çoğu arkadaşımın teli var sakıncası yoksa sizinkininde olması çok güzel olur benim için özelden yazarsanız vermek isterseniz...
Tamam tatlım hemen kaydediyorumcanım yazdım..ben de çok memnun olurum tanışalım..hatta bir ara bi görüşme bile ayarlayabiliriz hep birlikte.pek güzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?