Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bak amsterdam12 ben spor dönüşü ne yedim örnek:
1 tabak soya kıymalı soya soslu tam buğday makarna
1 tabak gavurdağı salatası
1 tabak bamya yemeği
iyice de doydum. protein de aldım sebze de. erken döndüğüm için böyle yedim,akşam dönseydim smoothie içerdim sadece.

spordan önce baklagil dönüşte smoothie çok olmaz mı ki? bi de ben diyetteyken ne yesem çok yemiş gibi hissedip sonra diyeti bozuyorum.hiç ortam yok..bir hafta böyle düzenli beslenip bakıcam neler olcak.

senin menüleri takip edicem cnm çok güzel besleniyorsun sağlıklı..bide kas kaybetmezsin böyle devam edersen.

sporu yaptığım zaman hep güzel yapıyorum zaten..insan böyle spor yapıp eve gdip dondurma,cips yer mi?nasıl bir ruh hali içinde olduğumu anlıyor musunuz
ayyy oyyyyyy
aman tanrım.
90 dk spor salonunda tepin,1 paket cips ile yaktığın bütün kaloriyi al. resmen intihar benim için ben yine passiflora diyeceğim sana.

-
ayyy oyyyyyy
aman tanrım.
90 dk spor salonunda tepin,1 paket cips ile yaktığın bütün kaloriyi al. resmen intihar benim için ben yine passiflora diyeceğim sana.

daha neler neler..eskiden böyle yapmıyordum son 1 senedir ayarlarım bozuldu.bugün bozduysam diyeti koca hafta bozuyorum p tesi devam ederim nasılsa diyorum.bikaç kg hemen farkediyo üstelik bakıyorum fotoğraflarıma ne güzelmişim diyorum 4 kg eksideyken şimdi kendimi çirkin hissediyorum:)

spordan önce baklagil dönüşte smoothie çok olmaz mı ki? bi de ben diyetteyken ne yesem çok yemiş gibi hissedip sonra diyeti bozuyorum.hiç ortam yok..bir hafta böyle düzenli beslenip bakıcam neler olcak.
çok olmuyor bak hesap yapalım
baklagil + sebzeni yedin iyice doydun kalktın.
2 saat sonra spor yapmaya başlıyorsun,spor salonunda 1.5 saat vakit geçiriyorsun
3.5 saat,e bunun yolu duşu var. nereden baksan yedikten 4-4.5 saat sonra içiyorsun,zaten kurt gibi aç olacaksın. bir şey yemeyeyim diye şartlarsan birden gözün döner ve yersin dondurmaları. benim dediğimi yap allah aşkına

seni de çıldırttım tamam aynen yapıyorum dediklerini.ama bugün yapamayabilirim ofiste yaptırıcam çünkü yemekleri.spora gitmeden akşam yemeğimi yemiş olmam gerek 17 30 gibi en geç.yine salata tavuk yiyebilirim ya da meyve ve yulaf..spordan çıkınca da smoothies yapıcam yatmadan evde doğru mu anladım :)

benim olsa benim de bozulurdu. 1 sene 75 kiloda kalsaydım. bırak 1 seneyi 1 ay kalsam yorulurum ben. o yüzden diyorum 69'a kadar dişini sık biraz,sonra iyice motive olursun böyle olmazsın. ayrıca başarıların da var küçümseme onları nasıl yapmıştın hatırla.

aynen öyle,içtikten 4 saat sonra uyu. içip yatma
bir de inek sütü kullanma,veganlıktan değil cidden insanı rahatsız eden bir şey. vücudu da yoruyor bence. bitkisel süt kullan derim,badem sütü mükemmel mesela

22,00 den önce içemem ama geç geliyorum çünkü en erken 21,30 u buluyor spordan eve gelmem...badem sütünü denemedim hiç soya sütünü içtim ya da laktozsuz süt.inek sütü inanılmaz şişiriyor beni de.

canım yazdım..ben de çok memnun olurum tanışalım..hatta bir ara bi görüşme bile ayarlayabiliriz hep birlikte.pek güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…