eneeemmmmm whatsup grubu mu kurdunuz yoksaaa.. beni de allll aprilim noluuuurrrrr.. söz daha yemiycem bişeeeyyy@Merops' cumlada tanıştık cokkkkk memnun oldummmisteyenlerde gelsinler kaynaşalım en azından simasını bilerek yazışmak daha iyi olacak :))))))
Aaaa toktorcummmm bende seni cok ozledimmmmm . Ayyy duba olmadan gelsen daha iyiydi amaçok öz<ledim siziiii.. tatildeydim hiç giremedim duba gibi oldum bi deeeeee..
Hahahhyyy daha kurmadım ama olabilir hakikatten tanışalım diyorum arkadaslar ileeneeemmmmm whatsup grubu mu kurdunuz yoksaaa.. beni de allll aprilim noluuuurrrrr.. söz daha yemiycem bişeeeyyy
ayyy sormaaa ne kilo aldımmmm.. dayaklık oldum beennnnAaaa toktorcummmm bende seni cok ozledimmmmm . Ayyy duba olmadan gelsen daha iyiydi amabitti mi tatil?? Nasılsın???
ayy kur valla iyi olur.. ben çok merak ediyorum herkesi .. hayal ettiğimle aynı mı meraktayımHahahhyyy daha kurmadım ama olabilir hakikatten tanışalım diyorum arkadaslar ileyersen hepimiz üstüne geliriz ona goreeee
Tamam canımm tanışalım biraz herkes içinde uygunsa kurarım bir grup her yerden takılırız bana herşey uyar :)))))))ayy kur valla iyi olur.. ben çok merak ediyorum herkesi .. hayal ettiğimle aynı mı meraktayım
ayyy sormaaa ne kilo aldımmmm.. dayaklık oldum beennnn
tatil bitti.. iyiyim çok şükür. em kısa sürede listeye girmem lazım...
menülerimi paylaşmam gerekiyor biran önce . yeni kilomu hiç yazmayayyım. cumaya ne verirsem kar onu yazarım..
siz nasılsınız. var mı bir değişiklik
offf anladım. o zaman içme, akşam 10'da gelmen kötüymüş ama olumlu düşün. yemeden uyu hemen,yememek için uyu22,00 den önce içemem ama geç geliyorum çünkü en erken 21,30 u buluyor spordan eve gelmem...badem sütünü denemedim hiç soya sütünü içtim ya da laktozsuz süt.inek sütü inanılmaz şişiriyor beni de.
canım sen nerdesin bu arada?canım yazdım..ben de çok memnun olurum tanışalım..hatta bir ara bi görüşme bile ayarlayabiliriz hep birlikte.pek güzel olur :)
aaa ne iyi yapmışsın.. dinlen biraz sonra daha iyisi seni bekliyor olacakHiç çekinme söyle bebeğim kilo almadan gelen olmuyor zaten izinden :)))))
Aynen devamm biz. Kilo vermeye çalışıyoruz işte heee bu arada ben işten ayrıldım iki hafta önce tek bendeki değişiklik tek bu son sıralar
canım sen nerdesin bu arada?
azıcık hedeflerimize ulaşıp buluşsak ne güzel olur kutlama falan yapardık
aaa ne iyi yapmışsın.. dinlen biraz sonra daha iyisi seni bekliyor olacak
canım inan unuttum desemfitblack tatlımmmm bana bişsye sorcakmışsın günler önceee.. ama ben yeni gördüm.. üzgünümmm.. hala geçerliyse sorun yazsana tatlımm
ayyyyyayyy sormaaa ne kilo aldımmmm.. dayaklık oldum beennnn
tatil bitti.. iyiyim çok şükür. em kısa sürede listeye girmem lazım...
menülerimi paylaşmam gerekiyor biran önce . yeni kilomu hiç yazmayayyım. cumaya ne verirsem kar onu yazarım..
siz nasılsınız. var mı bir değişiklik
10 gün geçmiş üstünden unutursun tabii. ay kusura bakma olur mu tatlımmmcanım inan unuttum desemhoş geldin bu arada,nasılsın
9999. sayfada sürekli msj yazıcam ben olucammO bennnn olmalıyım :)))))
yazıcam yazıcammmayyyyy
her gün menü ve spor bekliyoruz
kızlar bu arada 10.000. sayfaya çok az kalmış.. kutlayalım bunu.. bakalım ilk kim yazacak 10000. sayfaya
evet ama hedefi uzattımfitblack aaaaa inanamıyorummm hedefine minnacık bişey kalmışş. bravooooooo.. çok mutlu oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?