Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

@Merops' cumlada tanıştık cokkkkk memnun oldummm isteyenlerde gelsinler kaynaşalım en azından simasını bilerek yazışmak daha iyi olacak :))))))
eneeemmmmm whatsup grubu mu kurdunuz yoksaaa.. beni de allll aprilim noluuuurrrrr.. söz daha yemiycem bişeeeyyy

Aaaa toktorcummmm bende seni cok ozledimmmmm . Ayyy duba olmadan gelsen daha iyiydi ama bitti mi tatil?? Nasılsın???
ayyy sormaaa ne kilo aldımmmm.. dayaklık oldum beennnn
tatil bitti.. iyiyim çok şükür. em kısa sürede listeye girmem lazım...
menülerimi paylaşmam gerekiyor biran önce . yeni kilomu hiç yazmayayyım. cumaya ne verirsem kar onu yazarım..
siz nasılsınız. var mı bir değişiklik

Hiç çekinme söyle bebeğim kilo almadan gelen olmuyor zaten izinden :)))))

Aynen devamm biz. Kilo vermeye çalışıyoruz işte heee bu arada ben işten ayrıldım iki hafta önce tek bendeki değişiklik tek bu son sıralar

offf anladım. o zaman içme, akşam 10'da gelmen kötüymüş ama olumlu düşün. yemeden uyu hemen,yememek için uyu
akşam yemeğini sıkı yapacaksın o zaman öyle salatayla olmaz,sebze+protein+salata yap.bir de 17.30 değil de 19.00'da yapabilir misin mesela?

aaa ne iyi yapmışsın.. dinlen biraz sonra daha iyisi seni bekliyor olacak

canım sen nerdesin bu arada?
azıcık hedeflerimize ulaşıp buluşsak ne güzel olur kutlama falan yapardık

Zaten benim de aklımda olan o hedeflere ulaşınca bir organizasyon düzenleyeceğim. İnşaAllah o günde gelecek kızlarr

aaa ne iyi yapmışsın.. dinlen biraz sonra daha iyisi seni bekliyor olacak

Kesinlikle çok ihtiyacım var zaten dinlenmeye , cokkkkk sağol bebeğim

ayyyyy
her gün menü ve spor bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…