- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
10 gün geçmiş üstünden unutursun tabii. ay kusura bakma olur mu tatlımmm
9999. sayfada sürekli msj yazıcam ben olucamm
yazıcam yazıcammm
valla şehir dışında bile olsa gelirimZaten benim de aklımda olan o hedeflere ulaşınca bir organizasyon düzenleyeceğim. İnşaAllah o günde gelecek kızlarr
Kesinlikle çok ihtiyacım var zaten dinlenmeye , cokkkkk sağol bebeğim
aa süper olmuş.. bu arada şu anda benden zayıfsınevet ama hedefi uzattım55'e çektim
tabii ki tanıdım .. vegan kim olaki diye düşündüm. sonra resmin altında hedefin başlangıcın yazıyo ya dedim ki bu black..ispanyol canım bu arada sen beni tanıdın mı? ismimi değiştirdim de black ben gerçi tanımış gibisin zaten
siz böyle dedikçe nöbet tutup benim yazasım geliyor10 gün geçmiş üstünden unutursun tabii. ay kusura bakma olur mu tatlımmm
9999. sayfada sürekli msj yazıcam ben olucamm
yazıcam yazıcammm
valla şehir dışında bile olsa gelirimçok güzel olur ya,güzel bir mekanda ben yiyecek bir şey bulurum inşallah
senden zayıf mıyım?aa süper olmuş.. bu arada şu anda benden zayıfsın
tabii ki tanıdım .. vegan kim olaki diye düşündüm. sonra resmin altında hedefin başlangıcın yazıyo ya dedim ki bu black..
benim diyetimde aç kalmak felsefeme aykırı,sefer tasımla gelirim benO zaman gelince ortakk bir karar alacağız zaten bakalım. Hiç bişey bulamazsan aç kalırsın he heee diyetine katkı da bulursun canımmmm.
benim diyetimde aç kalmak felsefeme aykırı,sefer tasımla gelirim ben
istanbul'da olursa buluşma sizi harika vegan mekanlara da götürebilirim. vegan şeylerin aslında ne kadar leziiizzzz olduğunu kanıtlamış olurum hem
Hahahah öyle olmazz hep beraber olmalıyız :)))))
iyiler tatlım.. kız rahatsızlandı havuzdan enfeksiyon kaptı ama şimdi iyi çok şükürispanyol kuzucuklar nasıllar??
iyiler tatlım.. kız rahatsızlandı havuzdan enfeksiyon kaptı ama şimdi iyi çok şükür
ben kıyarımDeadline şimdi güzel güzel yiyor dur dokunmayalım ayy kıyamam ona
o şeker bağımlılığından kurtulamazsa hayatı boyunca mücadele edecek valla ben de öyleydimEli maşalıyım diyorsun yaniii
Kesinlikle öyle bebemmm haklısıno şeker bağımlılığından kurtulamazsa hayatı boyunca mücadele edecek valla ben de öyleydimçimki şeker bağımlılık yapan bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?