- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Deadline şimdi güzel güzel yiyor dur dokunmayalım ayy kıyamam ona
sakin olun gençler tatlı orucum devam ediyorbrnimki şimdilik hazır gıda tatlı kek çikolata orucu ekmek sayılıyor mu ekmek yiyorum da neye size komik bişey anlatayım ben ispanyolcaya sardım ya aklıma tatlı gelince 100 e kadar ispanyolca sayıları sınra günleri ve harfleri saymaya çalışıyorum o arada tatlı isteğim kaçıyor ha bu arada baya ispanyolca çözdüm ha başlangıç olarak
bu arada ispanyolca diyinceispanyol gelmiş hoşgelmiş gel ispanyol diyet bahanesiyle ispanyolca öğreniyorum
hem sen de tokattaymissintoplaşalım evet karadenizde gayet güzel yani
aaa neler de bulmuş akıllııımmmm... o nerden çıktı .. ben de öğrenmek istiyorum. kendi kendien mi yoksa kursa mı gidiyorsunsakin olun gençler tatlı orucum devam ediyorbrnimki şimdilik hazır gıda tatlı kek çikolata orucu ekmek sayılıyor mu ekmek yiyorum da neye size komik bişey anlatayım ben ispanyolcaya sardım ya aklıma tatlı gelince 100 e kadar ispanyolca sayıları sınra günleri ve harfleri saymaya çalışıyorum o arada tatlı isteğim kaçıyor ha bu arada baya ispanyolca çözdüm ha başlangıç olarak
bu arada ispanyolca diyinceispanyol gelmiş hoşgelmiş gel ispanyol diyet bahanesiyle ispanyolca öğreniyorum
canımmm hoşbulduuukkk.. napıyor kuzucuukkkSelam kizlaar. Bugun oglen yazmaya actim ama bir turlu okuyup yazamadim. Bizim oglan dellendi yine. Hala uyumadi. Bugun disari yuruyuse ciktik evden de epey uzakta bir yere gittik. Bir yagmur basladi yuruyus yoluna girmemizle sormayin. Duraga zor sigindik.
ispanyol hosgeldiiiin
grup kurarsanjz beni de ekle babyApriL_2007
canım benimm hoşbuldukkHerkese GünaydınDün aktif olamadım maşaAllah sohbet koyu olmuş :)
ApriL_2007 canım özelden yazdım telimi
ispanyol hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?