Özlettin kendini canım oh kuaföre git bırak kendini iyi bir terapi olsunaaa neler de bulmuş akıllııımmmm... o nerden çıktı .. ben de öğrenmek istiyorum. kendi kendien mi yoksa kursa mı gidiyorsun
canımmm hoşbulduuukkk.. napıyor kuzucuukkk
canım benimm hoşbuldukk
ben bugün çalışıyorum
ama öğleden sonra kaçıcam kuaföre gidicem.. saçlarım berbat halde
Benimkiler özel sipariş verdi patates kızartması yapicam adaletin bu mu dünya diyesim var
ben bugün çalışıyorum
Benimkiler özel sipariş verdi patates kızartması yapicam adaletin bu mu dünya diyesim var
Hahaha canım ya yemezler ki biliyorum neyse ki atlattım bir dilim bile yemedimCaniiim iyi calismalar. Ohh ne guzel benim de gidesim var ama ne model yaptiracagim bilmedigim gitmedim (sanki vaktim var da) kuzucuk cok huysuz. Doktora goturduk huyu boyle dedi.
zensim canim firinda yap kizartma. Ya da az yagli tavada cevir. Sen ne koyarsan onu yerler onlar da saglikli beslensin. Bur iki soylenio vazgeciyorlar sonra istemekten
Oh süper vallahi iyi eğlenceler :)biz de birazdan pikniğe gidecez ama benim diyete dikkat ediyolar bolca sebze alacaklar kozleyecezsağolsun bizimkiler yardımcı oluyorlar canımın çekeceği şeyi almıyorlar kayınpederim gorumcemler hep beraber gidiyoruz
offf allah kolaylık versin.. biizm oğlan haftanın 3 günü istiyor maalesef ve kızartma dışında yemiyor.. o kadar alıştım ki canım çekmiyor artıkBenimkiler özel sipariş verdi patates kızartması yapicam adaletin bu mu dünya diyesim var
dip boya kesim kaş-bıyık.. yenileneyim azcık .. maalesef eşler hiiiçç düşünmüyor biziii.. benimki hem zayıfla diyor hem de akşamına sana profiterol aldımmm diye geliyorAaaa toktorcummmm ama bugün resmi tatilne yapacaksın saçına canımm? Git de biraz enerji gelsin insan çok rahatlıyor...
Ahhhh banada şimdi eşim çikolata kaymak al dedi. Malesef öyleee bizi düşünen yok
öyle daha sağlıklı ama benimkiler sevmiyoraynen benim pasalara da yaptim ama firina attım ben baharatlı elma dilimi şeklinde ekmek yerine ben de yedim
ayy çok şanslısın , tepende birisi ye ye ye diye dürtmüyor üstelik de sana göre yemek ayarlanıyor. süpeerbiz de birazdan pikniğe gidecez ama benim diyete dikkat ediyolar bolca sebze alacaklar kozleyecezsağolsun bizimkiler yardımcı oluyorlar canımın çekeceği şeyi almıyorlar kayınpederim gorumcemler hep beraber gidiyoruz
Oyyy çikolata kaymak Allah sabır versin :)Aaaa toktorcummmm ama bugün resmi tatilne yapacaksın saçına canımm? Git de biraz enerji gelsin insan çok rahatlıyor...
Ahhhh banada şimdi eşim çikolata kaymak al dedi. Malesef öyleee bizi düşünen yok
Sağol canım atlattim çok şükür kahvaltıyi alnimin akıylaofff allah kolaylık versin.. biizm oğlan haftanın 3 günü istiyor maalesef ve kızartma dışında yemiyor.. o kadar alıştım ki canım çekmiyor artık
dip boya kesim kaş-bıyık.. yenileneyim azcık .. maalesef eşler hiiiçç düşünmüyor biziii.. benimki hem zayıfla diyor hem de akşamına sana profiterol aldımmm diye geliyor
öyle daha sağlıklı ama benimkiler sevmiyor
ayy çok şanslısın , tepende birisi ye ye ye diye dürtmüyor üstelik de sana göre yemek ayarlanıyor. süpeer
harikasın canımmSağol canım atlattim çok şükür kahvaltıyi alnimin akıyla
senden zayıf mıyım?
tamam sakın söyleme,listeye gir oradan devam edelimher gün sıkı spor ve diyet. şok diyet yok
ayamsterdam12 'a taktığım gibi sana da takacağım galiba.
bu aradadeadline nerdesin? şeker orucunu bozdun mu yoksa
Ayyy alemsin! Nasılda yol bulmuş kendine aferin sana bebeğim
evet mucu seninle buluşmamız kolay olurhem sen de tokattaymissin
internetten öğreniyorum canıum şimdilik temel dersler ilerde kursa da gidebilim amaaaa neler de bulmuş akıllııımmmm... o nerden çıktı .. ben de öğrenmek istiyorum. kendi kendien mi yoksa kursa mı gidiyorsun
canımmm hoşbulduuukkk.. napıyor kuzucuukkk
canım benimm hoşbuldukk
kolay gelsin canım kuaföre gitmek gibisi yok benim kuaforum ankarada ya 6 aydır gitmiyorum burda valla ankaraya gidince bir ara giderimben bugün çalışıyorum
et falan yiyebilirsin ya sıkıntı olmaz zaten ızgara oluyorlar ama kanat falan yeme tabi çok yağlıbiz de birazdan pikniğe gidecez ama benim diyete dikkat ediyolar bolca sebze alacaklar kozleyecezsağolsun bizimkiler yardımcı oluyorlar canımın çekeceği şeyi almıyorlar kayınpederim gorumcemler hep beraber gidiyoruz
aa bende istiyorumbluegreeneyes canim.andelib gibi sen de piknige gidip kaybolma aslinda koz sebze ve jzgara et kofte abartilmadigi surece cok saglikli porsiyona dikkat edildikce
zensim caktirmadan yavas yvas evdeki duzenj degistursene. Esim de cok sever nerde pasta borek tatli kizartma pakei gida fln. Ama sagliksjz diye diye artik o da yemiyor. Se ne pisirirsen onu yesinler diyecegum ama iste pratikte oyle olmuyor
ApriL_2007 ben de istiyorum before after fitonuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?