Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben bugün çalışıyorum
ama öğleden sonra kaçıcam kuaföre gidicem.. saçlarım berbat halde

Caniiim iyi calismalar. Ohh ne guzel benim de gidesim var ama ne model yaptiracagim bilmedigim gitmedim (sanki vaktim var da) kuzucuk cok huysuz. Doktora goturduk huyu boyle dedi.

zensim canim firinda yap kizartma. Ya da az yagli tavada cevir. Sen ne koyarsan onu yerler onlar da saglikli beslensin. Bur iki soylenio vazgeciyorlar sonra istemekten

Benimkiler özel sipariş verdi patates kızartması yapicam adaletin bu mu dünya diyesim var

ben bugün çalışıyorum

Aaaa toktorcummmm ama bugün resmi tatil ne yapacaksın saçına canımm? Git de biraz enerji gelsin insan çok rahatlıyor...

Benimkiler özel sipariş verdi patates kızartması yapicam adaletin bu mu dünya diyesim var

Ahhhh banada şimdi eşim çikolata kaymak al dedi. Malesef öyleee bizi düşünen yok

Hahaha canım ya yemezler ki biliyorum neyse ki atlattım bir dilim bile yemedim

offf allah kolaylık versin.. biizm oğlan haftanın 3 günü istiyor maalesef ve kızartma dışında yemiyor.. o kadar alıştım ki canım çekmiyor artık
Aaaa toktorcummmm ama bugün resmi tatil ne yapacaksın saçına canımm? Git de biraz enerji gelsin insan çok rahatlıyor...

Ahhhh banada şimdi eşim çikolata kaymak al dedi. Malesef öyleee bizi düşünen yok
dip boya kesim kaş-bıyık.. yenileneyim azcık .. maalesef eşler hiiiçç düşünmüyor biziii.. benimki hem zayıfla diyor hem de akşamına sana profiterol aldımmm diye geliyor
aynen benim pasalara da yaptim ama firina attım ben baharatlı elma dilimi şeklinde ekmek yerine ben de yedim
öyle daha sağlıklı ama benimkiler sevmiyor
biz de birazdan pikniğe gidecez ama benim diyete dikkat ediyolar bolca sebze alacaklar kozleyecez sağolsun bizimkiler yardımcı oluyorlar canımın çekeceği şeyi almıyorlar kayınpederim gorumcemler hep beraber gidiyoruz
ayy çok şanslısın , tepende birisi ye ye ye diye dürtmüyor üstelik de sana göre yemek ayarlanıyor. süpeer

Sağol canım atlattim çok şükür kahvaltıyi alnimin akıyla

İyi ki kafayı taktın @eclecticvegan dün hiç bozmadım sayenizde sen ve kaptanım sağolsun sporda da kendimi aştım

bluegreeneyes canim.andelib gibi sen de piknige gidip kaybolma aslinda koz sebze ve jzgara et kofte abartilmadigi surece cok saglikli porsiyona dikkat edildikce

zensim caktirmadan yavas yvas evdeki duzenj degistursene. Esim de cok sever nerde pasta borek tatli kizartma pakei gida fln. Ama sagliksjz diye diye artik o da yemiyor. Se ne pisirirsen onu yesinler diyecegum ama iste pratikte oyle olmuyor

ApriL_2007 ben de istiyorum before after fitonuuu

Ayyy alemsin! Nasılda yol bulmuş kendine aferin sana bebeğim
evet canım sıkılıyor zaten dil öğreneyim dedim evde kaldoğım vakitler hergün yarım saat bakıyorum ya fena değil zaten dil öğrenmeyi seviyprum

hem sen de tokattaymissin
evet mucu seninle buluşmamız kolay olur tanıdık çıkarsın diye korkuyorum o nedenle sormak istemiyorum nerede oturuyorsun falan böyle daha iyi

aaa neler de bulmuş akıllııımmmm... o nerden çıktı .. ben de öğrenmek istiyorum. kendi kendien mi yoksa kursa mı gidiyorsun

canımmm hoşbulduuukkk.. napıyor kuzucuukkk

canım benimm hoşbuldukk
internetten öğreniyorum canıum şimdilik temel dersler ilerde kursa da gidebilim ama ispanyol.com diye bir site var çok güzel ders ders var ordan bakıyorum hergün yarım saat çok zor değil şimdilik zaten almanca ingilizce biliyorum almancayı unutmuşum ama şu ispanyolca temelini biraz öğreneyim almancaya da tekrar bakacağım bu arada aynı zamanda internetten ingilizceyi de geliştirmeye çalışıyorum bakalım hem kafam dağılıyor hemde seviyorum ya

ben bugün çalışıyorum
kolay gelsin canım kuaföre gitmek gibisi yok benim kuaforum ankarada ya 6 aydır gitmiyorum burda valla ankaraya gidince bir ara giderim
biz de birazdan pikniğe gidecez ama benim diyete dikkat ediyolar bolca sebze alacaklar kozleyecez sağolsun bizimkiler yardımcı oluyorlar canımın çekeceği şeyi almıyorlar kayınpederim gorumcemler hep beraber gidiyoruz
et falan yiyebilirsin ya sıkıntı olmaz zaten ızgara oluyorlar ama kanat falan yeme tabi çok yağlı afiyet olsun iyi eğlenceler

aa bende istiyorum ApriL_2007
dagatesi nasılsın balım nasıl gidiyor bugün oğlun nasıl

bu arada ayrı yazmış olaağım ama sabah kalınca yarım saat yoga yaptım 12 gibi de kahvaltı tarzı bişey yaptım
2 haşlanmış yumurta bol baharatlı limonlu 1 dilim kepek ekmek 1 kk beyaz light beyaz peynir 4 siyah 4 yeşil zeytin domates salatalık 1 bardak tarçınlı süt
akşam yerim herhelde birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…