- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
aynen benim pasalara da yaptim ama firina attım ben baharatlı elma dilimi şeklinde ekmek yerine ben de yedim
biz de birazdan pikniğe gidecez ama benim diyete dikkat ediyolar bolca sebze alacaklar kozleyecezsağolsun bizimkiler yardımcı oluyorlar canımın çekeceği şeyi almıyorlar kayınpederim gorumcemler hep beraber gidiyoruz
offf allah kolaylık versin.. biizm oğlan haftanın 3 günü istiyor maalesef ve kızartma dışında yemiyor.. o kadar alıştım ki canım çekmiyor artık
dip boya kesim kaş-bıyık.. yenileneyim azcık .. maalesef eşler hiiiçç düşünmüyor biziii.. benimki hem zayıfla diyor hem de akşamına sana profiterol aldımmm diye geliyor
öyle daha sağlıklı ama benimkiler sevmiyor
ayy çok şanslısın , tepende birisi ye ye ye diye dürtmüyor üstelik de sana göre yemek ayarlanıyor. süpeer
Oyyy çikolata kaymak Allah sabır versin :)
İyi ki kafayı taktınfitblack dün hiç bozmadım sayenizde sen ve kaptanım sağolsun sporda da kendimi aştım
@mucu60 canim.andelib gibi sen de piknige gidip kaybolmaaslinda koz sebze ve jzgara et kofte abartilmadigi surece cok saglikli porsiyona dikkat edildikce
@zensim caktirmadan yavas yvas evdeki duzenj degistursene. Esim de cok sever nerde pasta borek tatli kizartma pakei gida fln. Ama sagliksjz diye diye artik o da yemiyor. Se ne pisirirsen onu yesinler diyecegum ama iste pratikte oyle olmuyor
ApriL_2007 ben de istiyorum before after fitonuuu
akşama ne yesem ya bana tavsiye verecek var mıevde sebze yok yalnız seçenekler kısıtlı bayrama gideceğim haftaya ya eve pek bişey almadım dolapta yeşil fasulye var ta kıştan kalan onu mu yapsam acaba
ohh çok sevindimİyi ki kafayı taktınfitblack dün hiç bozmadım sayenizde sen ve kaptanım sağolsun sporda da kendimi aştım
ben de ayşe kadın fasulye yaptım bugün bence güzel bir seçenek onu yapakşama ne yesem ya bana tavsiye verecek var mıevde sebze yok yalnız seçenekler kısıtlı bayrama gideceğim haftaya ya eve pek bişey almadım dolapta yeşil fasulye var ta kıştan kalan onu mu yapsam acaba
Merops yapar bence , güveniyorum ben ona :)))) zaten güzel hatun dahada güzelleşecek!!ohh çok sevindim
hadi bakalım 69'u göreceğiz
evet onu yapacağım zaten hazır sayılır az pişmiş buzlukta biraz daha pişecek sadece hemen hazır oluyor ya böyle valla iyiki geçen sene dolaba çok koymuşuz annemleben de ayşe kadın fasulye yaptım bugün bence güzel bir seçenek onu yap
yanılmıyorsam 98'den inmişti? @MeropsMerops yapar bence , güveniyorum ben ona :)))) zaten güzel hatun dahada güzelleşecek!!
ya ben de koydum bu sene,barbunya bamya bezelye falan da koydum ama çok dolduramadım yer yok.derin dondurucu lazım bizim eve ya.evet onu yapacağım zaten hazır sayılır az pişmiş buzlukta biraz daha pişecek sadece hemen hazır oluyor ya böyle valla iyiki geçen sene dolaba çok koymuşuz annemle
evet aynen benim dolap boş ama şimdi daha yapmadım kışlık yeni başlayacğım bayramdan sonra çok yapmıyorum ben tek başımayım ya ona rağmen yer kalmıyır hemen doluyor haklısın yani dondurucu kalabalık eve lazımya ben de koydum bu sene,barbunya bamya bezelye falan da koydum ama çok dolduramadım yer yok.derin dondurucu lazım bizim eve ya.
bir de biz hep sebze yiyoruz ya,buzluktaki şeyler kışın bize 2 ay ancak dayanır
biz de 2 kişiyiz ama 8 kişilik evin yediği sebzeyi yiyoruzdur. bamya barbunya falan özellikle haftada 1 yapıyoruz en az,kesin almalıyız ya. seneye alacağım kafaya taktımevet aynen benim dolap boş ama şimdi daha yapmadım kışlık yeni başlayacğım bayramdan sonra çok yapmıyorum ben tek başımayım ya ona rağmen yer kalmıyır hemen doluyor haklısın yani dondurucu kalabalık eve lazım
biz de 2 kişiyiz ama 8 kişilik evin yediği sebzeyi yiyoruzdur. bamya barbunya falan özellikle haftada 1 yapıyoruz en az,kesin almalıyız ya. seneye alacağım kafaya taktım
bulaşık makinan yok mu? tek yaşayınca böyle oluyor değil mi çok zorevet alabilrsin ben arada et ve türevleri yediğim için tabı sıkıntı olmuyoır ama sen kesin almalısın hep sebze ben önce bulaşık makinesi alacağım eve benim önceliğim o dondurucudan önce
yok zamanında gerek yok diye düşünmüştüm tek başıma napcam falan diye şimdi diyorum keşke alsaymışım aradan çıkardı ya işte bir ara almam lazım gerçekten rahatlık özellikle birileri gelince of yanibulaşık makinan yok mu? tek yaşayınca böyle oluyor değil mi çok zorevet senin önceliğin varmış
ya sen bir de tek yaşıyor gibi değilsin aslında pastalar börekler çörekleryok zamanında gerek yok diye düşünmüştüm tek başıma napcam falan diye şimdi diyorum keşke alsaymışım aradan çıkardı ya işte bir ara almam lazım gerçekten rahatlık özellikle birileri gelince of yani
evet birde o var valla kilo almasam mutfaktan çıkmam seviyorumda yapmayı e yapınca yiyorsun birde mecbur bak valla diyette olmasam gider un helvası yapardım ama olmaz un helvasını mesela yapmayı seviyorum sıcakkende bir kaşık yerim daha yemem mesela ama yemiş oluyorum yine ben daha neler yapcam da şartlar elvermiyorya sen bir de tek yaşıyor gibi değilsin aslında pastalar börekler çöreklermarifetli hatunsun,çok çıkar bulaşık.bizde bulaşık çok olmuyor.
ay deadevet birde o var valla kilo almasam mutfaktan çıkmam seviyorumda yapmayı e yapınca yiyorsun birde mecbur bak valla diyette olmasam gider un helvası yapardım ama olmaz un helvasını mesela yapmayı seviyorum sıcakkende bir kaşık yerim daha yemem mesela ama yemiş oluyorum yine ben daha neler yapcam da şartlar elvermiyorya black küçükken bile anneme pastanecide çalışcam ben dermişim
biz de 2 kişiyiz ama 8 kişilik evin yediği sebzeyi yiyoruzdur. bamya barbunya falan özellikle haftada 1 yapıyoruz en az,kesin almalıyız ya. seneye alacağım kafaya taktım
evet alabilrsin ben arada et ve türevleri yediğim için tabı sıkıntı olmuyoır ama sen kesin almalısın hep sebze ben önce bulaşık makinesi alacağım eve benim önceliğim o dondurucudan önce
-bugünkü menüm- (erken yazasım geldi)
10.15: 2 tabak soslu çeri,3 yeşil biber,8 siyah zeytin
13.45: 5 kepçe mercimek çorbası, 6 yk kereviz yemeği, 6 yk ayşe kadın fasulye,1 tabak söğüş salata
18.00: 2 küçük muz ile 2 ceviz yerim,ya da 5 badem. öğlen çok doydum çünkü. hala şişim.
3.5 lt su
3 fincan bitki çayı (rezene+yeşil çay)
spor: 5 dk eliptik, 15 dk bisiklet, 10 dk ağırlık, 60 dk yürüyüş
evet birde o var valla kilo almasam mutfaktan çıkmam seviyorumda yapmayı e yapınca yiyorsun birde mecbur bak valla diyette olmasam gider un helvası yapardım ama olmaz un helvasını mesela yapmayı seviyorum sıcakkende bir kaşık yerim daha yemem mesela ama yemiş oluyorum yine ben daha neler yapcam da şartlar elvermiyorya black küçükken bile anneme pastanecide çalışcam ben dermişim
evet canım annem ve benNe güzel işte tam sağlıklı beslenmesadece sen ve annen mi var canım??
Çokkk lazım cokkkkk benim bir ara bir ay bozuktu neler çektim yokluğunda anladım bir kez daha rahatlığını. Al canım tek kişi olsanda çok ihtiyaç valla ben 1 bardağı bile elimde yıkamıyorum
Neee! 5 kepçe çorba mı ? Canımmm bu öğleyi ikiye bölsen akşama da yesen daha iyi olmaz mı?
Bakk yine dönmüş durmuş muhabbet pastaya çöreğe gelmiş!Afferim kızlar
evet canım annem ve ben
çok muuu 5 kepçeama un vs yok,sadece mercimek çorbası,soğan var içinde işte, baharat var.
mercimek bir şey yapmaz ki
muhabbeti tatlıya ben getirmedim ekmek mushaf çarpsın
o getirdideadline
evet yedim ancak doydumCanım evet bana göre çok 2 şer kepçe yeterli olur diye düşünüyorum çünkü yanına da başka yemekler yemişsin. Ama sadece çorba olsaydı belki olabilirdi o miktar
Hadiiiiii ikinizde suçlusunuz :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?