Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aynen benim pasalara da yaptim ama firina attım ben baharatlı elma dilimi şeklinde ekmek yerine ben de yedim

Amannn patates sonuçta dikkat yinede yememeye çalışalım.

biz de birazdan pikniğe gidecez ama benim diyete dikkat ediyolar bolca sebze alacaklar kozleyecez sağolsun bizimkiler yardımcı oluyorlar canımın çekeceği şeyi almıyorlar kayınpederim gorumcemler hep beraber gidiyoruz

Çok şanslısın, güzel hizmet iyi eğlenceler canımm sizeeeee...

Benim eş de öyle dolapta magnum var kaç gündür aşkım onu ye deyip deyip duruyor. Kendisine aldı hala yiyecek !!!

Oyyy çikolata kaymak Allah sabır versin :)

Yaaaa ne çektiğimi sen gör

İyi ki kafayı taktın fitblack dün hiç bozmadım sayenizde sen ve kaptanım sağolsun sporda da kendimi aştım

Ne mutlu bize çok sevindim canım bugünde öyle devam et ok? Hiççç bozma sakınnn.

Hahahha alemsin nasılda aklına geliyor böyle şeyler umarım geri döner mucu:)))))

Tamam canım göstereceğim

akşama ne yesem ya bana tavsiye verecek var mı evde sebze yok yalnız seçenekler kısıtlı bayrama gideceğim haftaya ya eve pek bişey almadım dolapta yeşil fasulye var ta kıştan kalan onu mu yapsam acaba

Gayet sağlıklı bence onu yap canım

akşama ne yesem ya bana tavsiye verecek var mı evde sebze yok yalnız seçenekler kısıtlı bayrama gideceğim haftaya ya eve pek bişey almadım dolapta yeşil fasulye var ta kıştan kalan onu mu yapsam acaba
ben de ayşe kadın fasulye yaptım bugün bence güzel bir seçenek onu yap

evet onu yapacağım zaten hazır sayılır az pişmiş buzlukta biraz daha pişecek sadece hemen hazır oluyor ya böyle valla iyiki geçen sene dolaba çok koymuşuz annemle
ya ben de koydum bu sene,barbunya bamya bezelye falan da koydum ama çok dolduramadım yer yok.derin dondurucu lazım bizim eve ya.
bir de biz hep sebze yiyoruz ya,buzluktaki şeyler kışın bize 2 ay ancak dayanır

ya ben de koydum bu sene,barbunya bamya bezelye falan da koydum ama çok dolduramadım yer yok.derin dondurucu lazım bizim eve ya.
bir de biz hep sebze yiyoruz ya,buzluktaki şeyler kışın bize 2 ay ancak dayanır
evet aynen benim dolap boş ama şimdi daha yapmadım kışlık yeni başlayacğım bayramdan sonra çok yapmıyorum ben tek başımayım ya ona rağmen yer kalmıyır hemen doluyor haklısın yani dondurucu kalabalık eve lazım

biz de 2 kişiyiz ama 8 kişilik evin yediği sebzeyi yiyoruzdur. bamya barbunya falan özellikle haftada 1 yapıyoruz en az,kesin almalıyız ya. seneye alacağım kafaya taktım

biz de 2 kişiyiz ama 8 kişilik evin yediği sebzeyi yiyoruzdur. bamya barbunya falan özellikle haftada 1 yapıyoruz en az,kesin almalıyız ya. seneye alacağım kafaya taktım
evet alabilrsin ben arada et ve türevleri yediğim için tabı sıkıntı olmuyoır ama sen kesin almalısın hep sebze ben önce bulaşık makinesi alacağım eve benim önceliğim o dondurucudan önce

-bugünkü menüm- (erken yazasım geldi)
10.15: 2 tabak soslu çeri,3 yeşil biber,8 siyah zeytin
13.45: 5 kepçe mercimek çorbası, 6 yk kereviz yemeği, 6 yk ayşe kadın fasulye,1 tabak söğüş salata
18.00: 2 küçük muz ile 2 ceviz yerim,ya da 5 badem. öğlen çok doydum çünkü. hala şişim.
3.5 lt su
3 fincan bitki çayı (rezene+yeşil çay)
spor: 5 dk eliptik, 15 dk bisiklet, 10 dk ağırlık, 60 dk yürüyüş

evet alabilrsin ben arada et ve türevleri yediğim için tabı sıkıntı olmuyoır ama sen kesin almalısın hep sebze ben önce bulaşık makinesi alacağım eve benim önceliğim o dondurucudan önce
bulaşık makinan yok mu? tek yaşayınca böyle oluyor değil mi çok zor evet senin önceliğin varmış

bulaşık makinan yok mu? tek yaşayınca böyle oluyor değil mi çok zor evet senin önceliğin varmış
yok zamanında gerek yok diye düşünmüştüm tek başıma napcam falan diye şimdi diyorum keşke alsaymışım aradan çıkardı ya işte bir ara almam lazım gerçekten rahatlık özellikle birileri gelince of yani

ya sen bir de tek yaşıyor gibi değilsin aslında pastalar börekler çörekler marifetli hatunsun,çok çıkar bulaşık.bizde bulaşık çok olmuyor.

ya sen bir de tek yaşıyor gibi değilsin aslında pastalar börekler çörekler marifetli hatunsun,çok çıkar bulaşık.bizde bulaşık çok olmuyor.
evet birde o var valla kilo almasam mutfaktan çıkmam seviyorumda yapmayı e yapınca yiyorsun birde mecbur bak valla diyette olmasam gider un helvası yapardım ama olmaz un helvasını mesela yapmayı seviyorum sıcakkende bir kaşık yerim daha yemem mesela ama yemiş oluyorum yine ben daha neler yapcam da şartlar elvermiyor ya black küçükken bile anneme pastanecide çalışcam ben dermişim

ay dead
un helvası en sevdiğim tatlılardan benim,annem de bir güzel yapardı.ben onu katı yağsız vegan nasıl yapabilirim düşüneyim bir ara arada ödül olarak şey ederim belki.
sen 55 olda önce,sonra haftada 2 defa serbest takılırsın,5 günü dikkat edersin

Ne güzel işte tam sağlıklı beslenme sadece sen ve annen mi var canım??

Çokkk lazım cokkkkk benim bir ara bir ay bozuktu neler çektim yokluğunda anladım bir kez daha rahatlığını. Al canım tek kişi olsanda çok ihtiyaç valla ben 1 bardağı bile elimde yıkamıyorum

Neee! 5 kepçe çorba mı ? Canımmm bu öğleyi ikiye bölsen akşama da yesen daha iyi olmaz mı?

Bakk yine dönmüş durmuş muhabbet pastaya çöreğe gelmiş! Afferim kızlar

evet canım annem ve ben
çok muuu 5 kepçe ama un vs yok,sadece mercimek çorbası,soğan var içinde işte, baharat var.
mercimek bir şey yapmaz ki
muhabbeti tatlıya ben getirmedim ekmek mushaf çarpsın
o getirdi deadline

Canım evet bana göre çok 2 şer kepçe yeterli olur diye düşünüyorum çünkü yanına da başka yemekler yemişsin. Ama sadece çorba olsaydı belki olabilirdi o miktar

Hadiiiiii ikinizde suçlusunuz :))))))

evet yedim ancak doydum ama haklısın 5 kepçe fazla oldu sankim 2 kepçe içerim artık
deadline gördün mü senin un helvan yüzünden ben de suçlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…