- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
evet yedim ancak doydumama haklısın 5 kepçe fazla oldu sankim 2 kepçe içerim artık
deadline gördün mü senin un helvan yüzünden ben de suçlu oldum
tamam tamamAfiyet olsun canım ben sadece fikir veriyorum yapabiliyorsan öyle yap diye
Hahayyyyy peki lafı başlatan kim acaba? Deadline sende pasta börekler yapıyorsun çok güzel diyerek tabiii kabak başına patlar :))))
bu arada kaptanımApriL_2007 akşam 2 orta boy muz ve 4 ceviz yedim,kalorisi de 300 etti. gayet doyurucu oldu,yemek gibi oldu yeminlen
valla çok güzel oldu,Güzel ve leziz bir öğün olmuş harikasın bebem
valla çok güzel oldu,deadline sayesinde canım tatlı çekmişti bastırdım o bizden etkilensin derken ben etkilendim neyse dead bu günler zorlu günler beraber aşacağız,yanındayım
valla öyle olacak kendi kendini yakan tipler
aynen bana göre düzenleniyor artıkofff allah kolaylık versin.. biizm oğlan haftanın 3 günü istiyor maalesef ve kızartma dışında yemiyor.. o kadar alıştım ki canım çekmiyor artık
dip boya kesim kaş-bıyık.. yenileneyim azcık .. maalesef eşler hiiiçç düşünmüyor biziii.. benimki hem zayıfla diyor hem de akşamına sana profiterol aldımmm diye geliyor
öyle daha sağlıklı ama benimkiler sevmiyor
ayy çok şanslısın , tepende birisi ye ye ye diye dürtmüyor üstelik de sana göre yemek ayarlanıyor. süpeer
canm azck yedim yazcam akşambluegreeneyes canim.andelib gibi sen de piknige gidip kaybolma aslinda koz sebze ve jzgara et kofte abartilmadigi surece cok saglikli porsiyona dikkat edildikce
@zensim caktirmadan yavas yvas evdeki duzenj degistursene. Esim de cok sever nerde pasta borek tatli kizartma pakei gida fln. Ama sagliksjz diye diye artik o da yemiyor. Se ne pisirirsen onu yesinler diyecegum ama iste pratikte oyle olmuyor
ApriL_2007 ben de istiyorum before after fitonuuu
niksardaym canmevet canım sıkılıyor zaten dil öğreneyim dedim evde kaldoğım vakitler hergün yarım saat bakıyorum ya fena değil zaten dil öğrenmeyi seviyprum
evet mucu seninle buluşmamız kolay olurtanıdık çıkarsın diye korkuyorum o nedenle sormak istemiyorum nerede oturuyorsun falan böyle daha iyi
internetten öğreniyorum canıum şimdilik temel dersler ilerde kursa da gidebilim amaispanyol.com diye bir site var çok güzel ders ders var ordan bakıyorum hergün yarım saat çok zor değil şimdilik zaten almanca ingilizce biliyorum almancayı unutmuşum ama şu ispanyolca temelini biraz öğreneyim almancaya da tekrar bakacağım bu arada aynı zamanda internetten ingilizceyi de geliştirmeye çalışıyorum bakalım hem kafam dağılıyor hemde seviyorum ya
kolay gelsin canım kuaföre gitmek gibisi yok benim kuaforum ankarada ya 6 aydır gitmiyorum burda valla ankaraya gidince bir ara giderim
et falan yiyebilirsin ya sıkıntı olmaz zaten ızgara oluyorlar ama kanat falan yeme tabi çok yağlıafiyet olsun iyi eğlenceler
iyi yapmışsınkızlar bu gün hemen uyanınca 30-40 dk spor yaptm akşam vakit olmaz çocuk uyurken yapim dedim hemen
evet birde o var valla kilo almasam mutfaktan çıkmam seviyorumda yapmayı e yapınca yiyorsun birde mecbur bak valla diyette olmasam gider un helvası yapardım ama olmaz un helvasını mesela yapmayı seviyorum sıcakkende bir kaşık yerim daha yemem mesela ama yemiş oluyorum yine ben daha neler yapcam da şartlar elvermiyorya black küçükken bile anneme pastanecide çalışcam ben dermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?