- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Bileydiim 3 mesaj daha atardiiiiimHahahhyyy
Evvet tebrikleri bekliyorum kızlar
Hahaaaa ah bilseydin :))))))Bileydiim 3 mesaj daha atardiiiiim
bu arada kaptanımApriL_2007
bugünkü yediklerimin kalorisini hesapladım da, 900 ancak etti o da yuvarlak
benim tabak tabak yemem gerekiyor yemekleri yoksa 500 cal ancak alıyorum günlük,baklagil ve muz,kuruyemiş ancak kurtarıyor kalorilerimi
yoksa haklısın 5 kepçe çok fazla diyetisyenler bile yemeğin yanında 1-2 kepçe verirler ama vegan olduğum için ot ot oluyor benim yemem gerekiyor
Sen habire un helvasi diyorsun ve canim cekiyor yaaa. Hamileyken de yapmistin
Kaybolmadan dondu
Ay kizlar disaridayim bizim bebenin huysuzlugu bir kez daha tescillendi doktor tarafindan
Hadi yine iyisiniz sayfayi ilerlettim ben den sonra gelen 10bini kapar :)
Bu arada bugun oglen disaridaydik marketten biseyler alalim arabada yemeye dedi esim. Ve findik ici aldi. Ozellikle hic karismadim ve sorunca neden biskuvi vs almadin diye. Daha saglikli daha doyurucu dedi. Oldu bu adam oldu
Tamam tamam sustum
Hiç unutmaz
Hahahah aynen iyiki
Tam tescilli bebek geçecek canım bu günler sadece sabır
Hakikatten de öyle oldu gelen kaptı
Senden korkulur valla, aslında ne çok seçenek var da dışarıda biz alisagelmislere yöneliyoruz
iyi yapmışsın
canım bu arada diyet günlüğü tutuyorum ben,14 temmuzda 76.700 müşüm ben de,aynıymışız aynı kiloyu vermişizz resmen
aklim hep buradaydı piknikteKaybolmadan dondu
oldun oldun hadi bakim yine iyisinYaaa olmalıyım
Hadi hadii olmuyor mu hala
oldun oldun hadi bakim yine iyisin
bu günkü menum salı
10:30 bir salatalık bir domates bir kk peynir 4 zeytin bolca maydanoz ve marul bir buçuk dilim ekmek edecek kadar firinda patates
13:00 bir şeftali
15:00 ve piknikte yediklerim bir patlıcan bir domates ve 3biber kozlemesi toplamda 5köfte büyüklüğü kadar et
20:30 bir kase yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği
iki fincan yeşil çay
2 litre su
1 küçük bardak kola!!!!!!!!?!!!!?!?!
15 dakika yürüyüş 30-40 dk kadar açıkhavada spor aletleriyle çalıştım sabah ve piknikte bolca paşanın peşinde koşma egzersizleripiknikten gelince hem fırsat bulamam hem de yorgun olurum diye sabah yaptm sporu
Kızlar selam akşama kdar dışardaydım giremedim.Ama diyeti bozmadım tebrik edin beni hatta spora da gittim aç aç yapmak çok zor oldu.ama bitirdim zorla.menümü de yazayım
Sabah 10.00 3 yumurta çırpılmış,2 dilim salam bol domates salatalık ve bolca peynir
Ara türk kahvesi,soda
Öğle bişey yiyemedim
Spor 45 dk kardiyo 45 dk ağırlık
Eve gelince de iki tabak salata,2 3 dilim kavun
Şimdi de 1 yeşil elme ve tarçınlı süt içip yatarım
Aç spor yapmak zorunda kaldım zorlandım ama bitirdim
kaç gündür aklın 10000 deydi zatenHe heee hakettim ama
Canım çok güzel menün o kolayı görmemezlikten geliyorum çoktan erimiştirsüpersin
inşallah kaptanim ben güveniyorum hepimize...Kuzummm süpersin süpersinizçok iyi gidiyor bizim kızlar cumaya çok güzel sonuçlar gelecek eminim :))))
kaç gündür aklın 10000 deydi zaten
herifin kurbanı oldum abla icmicektim de dedi iç bak sen icmezsen ben de içmem felandedim içim bari ama başka hiç yasak cignemedim
kız yapmayı çok seviyorum ya bak herkes kıvamını tutturamazSen habire un helvasi diyorsun ve canim cekiyor yaaa. Hamileyken de yapmistin
oo süpersin april valla benimde ne zamandır aklımda kaçırmışım yaYaaa olmalıyım
Hadi hadii olmuyor mu hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?