Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tamam tamam sustum

Sen habire un helvasi diyorsun ve canim cekiyor yaaa. Hamileyken de yapmistin

Hiç unutmaz

Kaybolmadan dondu

Hahahah aynen iyiki

Ay kizlar disaridayim bizim bebenin huysuzlugu bir kez daha tescillendi doktor tarafindan

Tam tescilli bebek geçecek canım bu günler sadece sabır

Hadi yine iyisiniz sayfayi ilerlettim ben den sonra gelen 10bini kapar :)

Hakikatten de öyle oldu gelen kaptı

Bu arada bugun oglen disaridaydik marketten biseyler alalim arabada yemeye dedi esim. Ve findik ici aldi. Ozellikle hic karismadim ve sorunca neden biskuvi vs almadin diye. Daha saglikli daha doyurucu dedi. Oldu bu adam oldu

Senden korkulur valla, aslında ne çok seçenek var da dışarıda biz alisagelmislere yöneliyoruz

Taze meyve ve yagli tohum findik ceviz vs cok iyi. Normalde evde hep olur boyle ciktigimizda arabaya alirdim. Bugun kalmadi diye almadim. Yoksa iyi oluyor.

Bebis icin yapacak bisey yok aman sagligi yerinde olsun da

aynen ıkimiz de güzel vermişiz ama sen maşallah hızlı veriyorsun ... ben de diyet günlüğü tutim dedim hatta konu bile actm ama her gün yazamadim biraktim
iyi yapmışsın
canım bu arada diyet günlüğü tutuyorum ben,14 temmuzda 76.700 müşüm ben de,aynıymışız aynı kiloyu vermişizz resmen

bu günkü menum salı
10:30 bir salatalık bir domates bir kk peynir 4 zeytin bolca maydanoz ve marul bir buçuk dilim ekmek edecek kadar firinda patates
13:00 bir şeftali
15:00 ve piknikte yediklerim bir patlıcan bir domates ve 3biber kozlemesi toplamda 5köfte büyüklüğü kadar et
20:30 bir kase yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği
iki fincan yeşil çay
2 litre su
1 küçük bardak kola!!!!!!!!?!!!!?!?!
15 dakika yürüyüş 30-40 dk kadar açıkhavada spor aletleriyle çalıştım sabah ve piknikte bolca paşanın peşinde koşma egzersizleri piknikten gelince hem fırsat bulamam hem de yorgun olurum diye sabah yaptm sporu

oldun oldun hadi bakim yine iyisin

He heee hakettim ama

Canım çok güzel menün o kolayı görmemezlikten geliyorum çoktan erimiştir süpersin

Kızlar selam akşama kdar dışardaydım giremedim.Ama diyeti bozmadım tebrik edin beni hatta spora da gittim aç aç yapmak çok zor oldu.ama bitirdim zorla.menümü de yazayım

Sabah 10.00 3 yumurta çırpılmış,2 dilim salam bol domates salatalık ve bolca peynir

Ara türk kahvesi,soda

Öğle bişey yiyemedim

Spor 45 dk kardiyo 45 dk ağırlık

Eve gelince de iki tabak salata,2 3 dilim kavun

Şimdi de 1 yeşil elme ve tarçınlı süt içip yatarım

Aç spor yapmak zorunda kaldım zorlandım ama bitirdim

Kuzummm süpersin süpersiniz çok iyi gidiyor bizim kızlar cumaya çok güzel sonuçlar gelecek eminim :))))

He heee hakettim ama

Canım çok güzel menün o kolayı görmemezlikten geliyorum çoktan erimiştir süpersin
kaç gündür aklın 10000 deydi zaten
herifin kurbanı oldum abla icmicektim de dedi iç bak sen icmezsen ben de içmem felan dedim içim bari ama başka hiç yasak cignemedim

Sen habire un helvasi diyorsun ve canim cekiyor yaaa. Hamileyken de yapmistin
kız yapmayı çok seviyorum ya bak herkes kıvamını tutturamaz ama yapmayacağım belki birgün sana özel yaparım bayrama kadar hiç tatlı kurabiye bisküvi falan kaçamak yapmazsam bayramda annem bana yapacak o zaman çok az yiyebilirm ama bozarsam yok

Yaaa olmalıyım

Hadi hadii olmuyor mu hala
oo süpersin april valla benimde ne zamandır aklımda kaçırmışım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…