- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
bu arada ben şimdi 3 gündür hiçç tatlı falan yemiyorum ya 3 günüdr çok başım ağrıyor vucut bir sarsıldı galiba ne dersinizbir kaç gün daha sabredersem sanırım vucutta alışacak bende rahat edeceğim inşallah durdurun beni
evet zaten tatlı yediğimde bir hantallık oluyor şimdi daha dinç hissediyorum tek sıkıntım baş ağrısı oda geçecek inşallahTabiki ondan Canımmm. Bağımlılık yaptı ya eksikliği böyle olur. Ama dayan bak alışacaksın
sonra aklına bile gelmicek azck sabretbu arada ben şimdi 3 gündür hiçç tatlı falan yemiyorum ya 3 günüdr çok başım ağrıyor vucut bir sarsıldı galiba ne dersinizbir kaç gün daha sabredersem sanırım vucutta alışacak bende rahat edeceğim inşallah durdurun beni
sonra aklına bile gelmicek azck sabret
Canim eşinden çok oğlum istiyor eşim sagolsun zorlamaz beni oğlum fena :)bluegreeneyes canim.andelib gibi sen de piknige gidip kaybolma aslinda koz sebze ve jzgara et kofte abartilmadigi surece cok saglikli porsiyona dikkat edildikce
zensim caktirmadan yavas yvas evdeki duzenj degistursene. Esim de cok sever nerde pasta borek tatli kizartma pakei gida fln. Ama sagliksjz diye diye artik o da yemiyor. Se ne pisirirsen onu yesinler diyecegum ama iste pratikte oyle olmuyor
ApriL_2007 ben de istiyorum before after fitonuuu
maşallah kaptanımız çok güzelHerkese iyi geceler bugünApriL_2007 watsaptan ve @Merops ile instagramdan eklestik ikiside birbirinden güzel hatunlar MaşaAllah
Hele April in öncesi sonrası dudak uçuklatır resmen yarısı gitmiş
Çok memnun oldum kızlar
Aynen canım
Herkese iyi geceler bugünApriL_2007 watsaptan ve @Merops ile instagramdan eklestik ikiside birbirinden güzel hatunlar MaşaAllah
Hele April in öncesi sonrası dudak uçuklatır resmen yarısı gitmiş
Çok memnun oldum kızlar
ApriL_2007 before after ben de istiyorum
abla yarına kadar catlarim meraktanApriL_2007
Tanışalım tabii canım :) evet bikac ay oldu sanırım ramazanda ayrıldım izne :)seninle tanışmadık gel de tanışalımgerçi ben 3 aydır buradayım sen bayağı izindeydin galiba
Ayy canm ben halinden sabitim diyordum ama 63.9 ile izne ayrilmisim su an 62 yım :)GeldimOhhh bitti düğün dernek kalabalık. Bende sizi özledim, hadi başlayalım yeniden bıraktığımız yerden
Kuzummm gel bekliyoruzsabit olman muhteşem direkt girersin listeye işte
Kesinliklebu hafta çok güzel kilolar vermeliyiz. Hadi kızlar asılın herşey bizim elimizde yaparız biliyorum
ben de yakistiramadim ama telafi ederim inşallah cumayabluegreeneyes neeey neeey kola mi. Bence o kadar ugras didin aninda at cope olayi bu. Bir kere aldigin o kalorileri gectim temiz beslenmeyince vucut simdi o yapay sekeri atmak icin ugrasip duracak. Bir bardaktan ne olur dememek lazim. Esin de icmeseydi. Ne bileyim oturup bi tepsi ev yapimi baska tatlilar biseylet yedim desen daha az belki vucuda zarari olurdu. Hic yakistiramadim senin o ornek guzel menulerine.
deadline yahu kuzum sen bana sarma ve fellah koftesi de yapacaksin. Eh un helvasi da eklendi. Bayramda burada degiliz olsak gel de yapip yiyelim april de bizi sopayla kovalasin derdim
zensim demi april eridi bittim ben de gordum bende
A afrodit26 canimm yerlestin mi donus ne zaman
birilerine daha yazacaktim ama unuttum. Kusura bakmayin kizlar @Merops canim tevrikler cumaya guzel rakamlar gor insallah.
bu hafta daha sağlıklı besleniyorum sporum da yoğun,ama tartı pek iç açıcı değil cuma bir şok yaşatabilirimaynen ıkimiz de güzel vermişiz ama sen maşallah hızlı veriyorsun ... ben de diyet günlüğü tutim dedim hatta konu bile actm ama her gün yazamadim biraktim
su çok az bencebugün yediklerim
kahvaltı 12,00: 2 haşlanmış yumurta domates salatalık light beyaz peynir 8 zeytin 1 bardak tarçınlı süt
ara 16,00 10 çiğ badem 1 bardak çay
akşam 19,00 1 servis kaşığı taze fasulye yemeği yarım çay bardağı ev yapımı makarna ile yoğurtlu makarna
ara 20,00 1 sade türk kahvesi
yarım saat yoga 1.5 lt su
canım izinden sabit dönmek hatta ve hatta 2 kilo vermek muhteşem bir başarı tebrik ediyorumTanışalım tabii canım :) evet bikac ay oldu sanırım ramazanda ayrıldım izne :)
Ayy canm ben halinden sabitim diyordum ama 63.9 ile izne ayrilmisim su an 62 yım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?