Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tabiki ondan Canımmm. Bağımlılık yaptı ya eksikliği böyle olur. Ama dayan bak alışacaksın

bugün yediklerim
kahvaltı 12,00: 2 haşlanmış yumurta domates salatalık light beyaz peynir 8 zeytin 1 bardak tarçınlı süt
ara 16,00 10 çiğ badem 1 bardak çay
akşam 19,00 1 servis kaşığı taze fasulye yemeği yarım çay bardağı ev yapımı makarna ile yoğurtlu makarna
ara 20,00 1 sade türk kahvesi
yarım saat yoga 1.5 lt su

sonra aklına bile gelmicek azck sabret

Canim eşinden çok oğlum istiyor eşim sagolsun zorlamaz beni oğlum fena :)

Canımsın bendeee cokkkkk memnun oldummm. İyii ki tanıştık böylesi daha güzel oldu. Burada güven vermeye başlayan üyeler ile ara ara böyle tanışıyorum canım süperr güzel oluyor.

ApriL_2007 before after ben de istiyorum

Hemen gönderiyorum sana da tatlım yada dur yarın göndereyim şimdi geç oldu

maşallah kaptanımız çok güzel ApriL_2007

Bebeğim cokkkkk teşekkürler o sizin güzelliğiniz canımsın

seninle tanışmadık gel de tanışalım gerçi ben 3 aydır buradayım sen bayağı izindeydin galiba
Tanışalım tabii canım :) evet bikac ay oldu sanırım ramazanda ayrıldım izne :)
Ayy canm ben halinden sabitim diyordum ama 63.9 ile izne ayrilmisim su an 62 yım :)

bluegreeneyes neeey neeey kola mi. Bence o kadar ugras didin aninda at cope olayi bu. Bir kere aldigin o kalorileri gectim temiz beslenmeyince vucut simdi o yapay sekeri atmak icin ugrasip duracak. Bir bardaktan ne olur dememek lazim. Esin de icmeseydi. Ne bileyim oturup bi tepsi ev yapimi baska tatlilar biseylet yedim desen daha az belki vucuda zarari olurdu. Hic yakistiramadim senin o ornek guzel menulerine.

deadline yahu kuzum sen bana sarma ve fellah koftesi de yapacaksin. Eh un helvasi da eklendi. Bayramda burada degiliz olsak gel de yapip yiyelim april de bizi sopayla kovalasin derdim

zensim demi april eridi bittim ben de gordum bende

A afrodit26 canimm yerlestin mi donus ne zaman

birilerine daha yazacaktim ama unuttum. Kusura bakmayin kizlar @Merops canim tevrikler cumaya guzel rakamlar gor insallah.

ben de yakistiramadim ama telafi ederim inşallah cumaya

aynen ıkimiz de güzel vermişiz ama sen maşallah hızlı veriyorsun ... ben de diyet günlüğü tutim dedim hatta konu bile actm ama her gün yazamadim biraktim
bu hafta daha sağlıklı besleniyorum sporum da yoğun,ama tartı pek iç açıcı değil cuma bir şok yaşatabilirim
ben diyet günlüğünü burada değil de,bir diyetisyenin hazırladığı ajandada tutuyorum. d & r 'dan almıştım,istersen özelden linkini atarım.

su çok az bence suyu da arttırsan süper gidiyorsun dead,2-2.5 lt yapmaya çalış

Tanışalım tabii canım :) evet bikac ay oldu sanırım ramazanda ayrıldım izne :)

Ayy canm ben halinden sabitim diyordum ama 63.9 ile izne ayrilmisim su an 62 yım :)
canım izinden sabit dönmek hatta ve hatta 2 kilo vermek muhteşem bir başarı tebrik ediyorum
tam benim geldiğim sıralarda izne gitmişsin,süper de dönmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…