Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tanışalım tabii canım :) evet bikac ay oldu sanırım ramazanda ayrıldım izne :)

Ayy canm ben halinden sabitim diyordum ama 63.9 ile izne ayrilmisim su an 62 yım :)

Canımmm bak bu daha güzel bir haber!! İzinden kilo vererek gelen direkt listeye girer haberin olsun balımmm ne zaman istersen gel başlayalım.

olabilir at bi bakim.... sen hep öyle diyon sonra listenin başını cekiyon

günaydın kaptanım erkencisin?

Evvet canım kendime erken kalkıp erken yatan insan türü aşılamaya çalışıyorum. Yoksaa ipin ucu kaçıyor. Eşime kahvaltı hazırladım bende yaptım 7de umarım hepp böyle olacağım.

Günaydın fıstıklar
Dün tatil diye bugün bana pazartesi gibi geliyor sendroma girdim.

Bilirim o sendromları Canımmm su gibi geçsin zaman. İnşaAllah...

ühhüühüüüüü kaçırdımmmm

Yaaa öyle kaparlar iştee :)))))))) valla tesadüf oldu beybiiiii şans...

canım izinden sabit dönmek hatta ve hatta 2 kilo vermek muhteşem bir başarı tebrik ediyorum
tam benim geldiğim sıralarda izne gitmişsin,süper de dönmüşsün
Tesekkur ediyorum :) geleyim daha süper olacak :)
Canımmm bak bu daha güzel bir haber!! İzinden kilo vererek gelen direkt listeye girer haberin olsun balımmm ne zaman istersen gel başlayalım.
Tamam canm 7eylulde donucem tatilden işte hemen sonraki cuma listeye alabilirsin ya da talep mi ediliyor önce bilmiyorum artık yazarım yine sana canm

bugün ki menümü yazayım sabah çok aç uyandım..

sabah 9,30 2 haşlanmış yumurta,2 dilim peynir,domates,salatalık,maydanoz,nane

öğle 12,30 2 koca tabak lahana kapuska yağsız,1 büyük tabak salata

ara 15,30 8 tane çiğ badem,

spordan önce de 4 yk yulaf,sütlü ve 1 armut,2 3 erik yerim ya da salata ve lahana yerim tekrar

spor 1,5 saat 45 dk ağırlık - 45 dk kardiyo

spor sonrası da 1 bardak tarçınlı sütle 1 yeşil elma yer yatarım

canım sen de öylesin teşekkür ederim ben de çok memnun oldum <3 <3 ayrıca kaptanımın önceki ve sonraki fotoğrafları beni de fena gaza getirdi maşallah süpersiin

Tesekkur ediyorum :) geleyim daha süper olacak :)

Tamam canm 7eylulde donucem tatilden işte hemen sonraki cuma listeye alabilirsin ya da talep mi ediliyor önce bilmiyorum artık yazarım yine sana canm

Yok canım ben alıyorum, sen geldiğinde

canım sen de öylesin teşekkür ederim ben de çok memnun oldum <3 <3 ayrıca kaptanımın önceki ve sonraki fotoğrafları beni de fena gaza getirdi maşallah süpersiin

Böyle güzel şeylere vesile olduysam ne mutlu bana çok sağol canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…