- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tanışalım tabii canım :) evet bikac ay oldu sanırım ramazanda ayrıldım izne :)
Ayy canm ben halinden sabitim diyordum ama 63.9 ile izne ayrilmisim su an 62 yım :)
günaydın kaptanım erkencisin?Günaydınnnnn beybiler
Yaaa olmalıyım
Hadi hadii olmuyor mu hala
ühhüühüüüüü kaçırdımmmmHahahhyyy
Evvet tebrikleri bekliyorum kızlar
olabilir at bi bakim.... sen hep öyle diyon sonra listenin başını cekiyonbu hafta daha sağlıklı besleniyorum sporum da yoğun,ama tartı pek iç açıcı değil cuma bir şok yaşatabilirim
ben diyet günlüğünü burada değil de,bir diyetisyenin hazırladığı ajandada tutuyorum. d & r 'dan almıştım,istersen özelden linkini atarım.
günaydıngünaydın gençleeeeerrrrr
günaydın kaptanımGünaydınnnnn beybiler
günaydın aynen ben de öyle oldumGünaydın fıstıklar
Dün tatil diye bugün bana pazartesi gibi geliyor sendroma girdim.
Günaydın fıstıklar
Günaydın veganmgünaydın kaptanım erkencisin?
günaydın bebemben de dunu c.tesi diye dusunup bugun pazar oh esim evde rahatim diye umitler umitler. Hepsi suda
günaydın kaptanım erkencisin?
Günaydın fıstıklar
ühhüühüüüüü kaçırdımmmm
Tesekkur ediyorum :) geleyim daha süper olacak :)canım izinden sabit dönmek hatta ve hatta 2 kilo vermek muhteşem bir başarı tebrik ediyorum
tam benim geldiğim sıralarda izne gitmişsin,süper de dönmüşsün
Tamam canm 7eylulde donucem tatilden işte hemen sonraki cuma listeye alabilirsin ya da talep mi ediliyor önce bilmiyorum artık yazarım yine sana canmCanımmm bak bu daha güzel bir haber!! İzinden kilo vererek gelen direkt listeye girer haberin olsun balımmm ne zaman istersen gel başlayalım.
Canımsınbendeee cokkkkk memnun oldummm. İyii ki tanıştık böylesi daha güzel oldu. Burada güven vermeye başlayan üyeler ile ara ara böyle tanışıyorum canım süperr güzel oluyor.
Hemen gönderiyorum sana da tatlım yada dur yarın göndereyim şimdi geç oldu
Bebeğim cokkkkk teşekkürler o sizin güzelliğiniz canımsın
Tesekkur ediyorum :) geleyim daha süper olacak :)
Tamam canm 7eylulde donucem tatilden işte hemen sonraki cuma listeye alabilirsin ya da talep mi ediliyor önce bilmiyorum artık yazarım yine sana canm
canım sen de öylesin teşekkür ederim ben de çok memnun oldum <3 <3 ayrıca kaptanımın önceki ve sonraki fotoğrafları beni de fena gaza getirdi maşallah süpersiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?