- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
anca geldim ispanyol gitmişsin kaçırdım seni nasılsın bakalımaaaa kimsecikler yoookkkk
yok yahu verince hiç öyle demiyorumolabilir at bi bakim.... sen hep öyle diyon sonra listenin başını cekiyon
canım aynen ipin ucu kaçınca metabolizman o düzene alışıyor ve benim gibi zorlanıyorsun.Evvet canım kendime erken kalkıp erken yatan insan türü aşılamaya çalışıyorum. Yoksaa ipin ucu kaçıyor. Eşime kahvaltı hazırladım bende yaptım 7de umarım hepp böyle olacağım.
Bilirim o sendromları Canımmm su gibi geçsin zaman. İnşaAllah...
Yaaa öyle kaparlar iştee :)))))))) valla tesadüf oldu beybiiiii şans...
oha bayıldım menüye!bugün ki menümü yazayım sabah çok aç uyandım..
sabah 9,30 2 haşlanmış yumurta,2 dilim peynir,domates,salatalık,maydanoz,nane
öğle 12,30 2 koca tabak lahana kapuska yağsız,1 büyük tabak salata
ara 15,30 8 tane çiğ badem,
spordan önce de 4 yk yulaf,sütlü ve 1 armut,2 3 erik yerim ya da salata ve lahana yerim tekrar
spor 1,5 saat 45 dk ağırlık - 45 dk kardiyo
spor sonrası da 1 bardak tarçınlı sütle 1 yeşil elma yer yatarım
yok yahu verince hiç öyle demiyorum
bugün 70.700 geldim, +300 yani. bu hafta 69'u göremeyecek gibiyim. ucundan da olsa görseydim ama haftaya artık.
cumaya kadar artıdan kurtulsam bari
Bence şişlik var sende yediklerin gayet iyi en mantıklı açıklama şu spor yaptığın için kas kütle artıyor kaslar büyük oranda sudan oluşur ve kas kütle arttığı için fazla çıkıyorsun vücut alışana kadar yani moralini bozma Black bende ilk kardiyoya basladigimda kilo almıştım sonra daha hızlı gidiyor yoksa yediklerin gayet guzelaslında şöyle bakınca çok da aman aman bir şey yememişim ama tuza çok abandım ya,ondan mı şiş hissediyorum
kas kütlem artıyorsa hiç sıkıntı yapmamBence şişlik var sende yediklerin gayet iyi en mantıklı açıklama şu spor yaptığın için kas kütle artıyor kaslar büyük oranda sudan oluşur ve kas kütle arttığı için fazla çıkıyorsun vücut alışana kadar yani moralini bozma Black bende ilk kardiyoya basladigimda kilo almıştım sonra daha hızlı gidiyor yoksa yediklerin gayet guzelcumaya kadar inersin bence sıkıntı yapma tartilma bence cumaya kadar da
sen cumaya 69u görürsünyok yahu verince hiç öyle demiyorum
bugün 70.700 geldim, +300 yani. bu hafta 69'u göremeyecek gibiyim. ucundan da olsa görseydim ama haftaya artık.
cumaya kadar artıdan kurtulsam bari
teşekkür ederimattım bu arada mesajbluegreeneyes
bu cuma mı yok artık,1 günde min yarım kilo vermem gereksen cumaya 69u görürsün
neyse artıdan kurtulayım da eksi yapmayayım bari yüzdeyisana güveniyorumama cumaya bi gün kaldığını unutmuşum bu arada
bu hafta güzel sonuçlar alacazneyse artıdan kurtulayım da eksi yapmayayım bari yüzdeyi
kızlar ben de size güveniyorum bu hafta benim açığımı kapatın,hadi göreyim sizi
verebilirsin black cumaya kadar ödemdir oneyse artıdan kurtulayım da eksi yapmayayım bari yüzdeyi
kızlar ben de size güveniyorum bu hafta benim açığımı kapatın,hadi göreyim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?