- 7 Ağustos 2016
- 5.159
- 20.558
- 348
ya bence sen bu hafta iyi vereceksin çünkü her şeyi geçtim vücudu şaşırttın,şokta şu an benceverebilirsin black cumaya kadar ödemdir oşaka bir yana hiç belli olmaz da artı çıkma yeter bence de
inşallah bende bişeyler veriirm artık ya yeter
evet baya bir şok yaşıyor bence de inşallah birsürü gram verip birsürü yüzde yaparımya bence sen bu hafta iyi vereceksin çünkü her şeyi geçtim vücudu şaşırttın,şokta şu an bence
İnşaAllah canım yaevet baya bir şok yaşıyor bence de inşallah birsürü gram verip birsürü yüzde yaparıme diğer herkes kilo verse en azından cezadan kurtulsak ya
ben bugün bayağı dikkat edeyim ya artıyı +300'den +100'e düşürdüm, yarın sabit yapsam ya da -100 falan o da bir şeyevet baya bir şok yaşıyor bence de inşallah birsürü gram verip birsürü yüzde yaparıme diğer herkes kilo verse en azından cezadan kurtulsak ya
ayy çok severim.Herkese günaydın hayırlı sabahlar. Eylül yağmurla geldisağanak yağışlı buralar.
Dün çok meşguldüm yazamadım . Sezon açılışı vardı uğraştık tüm gün
Ah imkanım olsa da yağmurun sesini dinletsem sana :)ayy çok severim.
buralara da gelsin,ama trafiği felç etmesin.
ama gelsin
sahile koşarım direk,oh mis.
ben bugün bayağı dikkat edeyim ya artıyı +300'den +100'e düşürdüm, yarın sabit yapsam ya da -100 falan o da bir şey
amsterdam12 bu hafta çok iyiydi,sen iyiydin bluegreeneyes zaten süper gidiyor. zensim zaten veriyor istikrarlı. keten prenses 'i bilmiyorum bir tek,bu hafta iyi olacağız bence
ben bugün bayağı dikkat edeyim ya artıyı +300'den +100'e düşürdüm, yarın sabit yapsam ya da -100 falan o da bir şey
amsterdam12 bu hafta çok iyiydi,sen iyiydin bluegreeneyes zaten süper gidiyor. zensim zaten veriyor istikrarlı. keten prenses 'i bilmiyorum bir tek,bu hafta iyi olacağız bence
ama.çok iyi başlangıç yaptın merops harikasın böyle git hepvalla kızlar uzun zaman sonra hiç kaçamak yapmadan 4.günüm öyle söylim..4 günde mucize beklemiyorum ama eksi görürüm diye düşünüyorum
ama.çok iyi başlangıç yaptın merops harikasın böyle git hep
sağol canımmmmmm..ya benim tamamen psikolojikti.en önemli sıkıntımdı..aç değilim uyuyana kdr yemek yiyordum.düşün karnım davul gibi yatağa giriyordum.bunun için psikologa bile gittim..canı acıyana kadar yer mi insan?şu an hafif giriyorum yatağa çok mutluyum.sayenizde kızlarfitblack bluegreeneyes ApriL_2007 seviyorum sizi <3 <3
şimdi aç hissetsem de süt,elma fln atıştırıp öyle yatıyorum.
biz de seni seviyoruz...sağol canımmmmmm..ya benim tamamen psikolojikti.en önemli sıkıntımdı..aç değilim uyuyana kdr yemek yiyordum.düşün karnım davul gibi yatağa giriyordum.bunun için psikologa bile gittim..canı acıyana kadar yer mi insan?şu an hafif giriyorum yatağa çok mutluyum.sayenizde kızlarfitblack bluegreeneyes ApriL_2007 seviyorum sizi <3 <3
şimdi aç hissetsem de süt,elma fln atıştırıp öyle yatıyorum.
bugün ki menüm
sabah 9,15 2 çırpılmış yumurta,5 zeytin,2 dilim peynir,domates,salatalık,nane,dere otu
öğle 13,00 2 tabak yağsız yeşil mercimek yemeği,2 kase yoğurtlu semiz otu
ara 5 6 badem,ceviz
spordan önce akşam 17,30 4 yk yulaf sütlü,1 nektari
spor 45 dk kardiyo,45 dk ağırlık
su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?