çok özendirdin yaAh imkanım olsa da yağmurun sesini dinletsem sana :)
kızlar nabeeerrr... tatilden döndüm çok yoğunuj o yüzden.. haftaya daha çok katılıcam sizeee
canım nerelerdesin ? ( diyene bak diyebilirsin tabi) tam ben moda girdim kimse görünmemeye başladı yahu haftaya katıl sen de aramıza <3
kızlar koca 1,5 tabak yeşil mercimek,1 kase lahana (ikisi de yağsız ) yedim..yoğurtlu semiz otu bi de..şiştim resmen
akşam spordayım
ama hak ediyorsun kigünaydın veganm şımartıyorsun :K200:
Naber blackk Canımmm??ama hak ediyorsun ki
ben 4 gününe de bayıldım,şimdi geçen hafta +2 kilo çıktın ya,o vücuduna yerleşmiş bir kilo değildi. o yüzden bence iyi vereceksinvalla kızlar uzun zaman sonra hiç kaçamak yapmadan 4.günüm öyle söylim..4 günde mucize beklemiyorum ama eksi görürüm diye düşünüyorum
canım menün çok güzelçarşamba menüm
07:30 bir salatalık bir domates bi kk peynir 6 zeytin 1,5 dilim tam bugday ekmeği
10:30 küçük 2 salkım üzüm
12:30 bir tabak salata yarım bardak yoğurt bir diim tam bugday ekmeği
14:00 şekersiz nescafe
15:45 5 tane sarı erik
18:00 4 kasık et döner bir kase salata yarım bardak yoğurt 8 zeytin azck karpuz 1dilim tam bugday ekmeği
21:30 bir bardak süt 8 tane küçük kuru kayısı
1fincan yeşil çay 1 fincan kiraz çöpü cayi
3 litre su
10 dakika egzersiz paşa oyun oynamak istedi spor yapamadım zaten gün boyu gormuyor aksam da oynuyoz beraber
senden beklediğimiz bu motivasyon iştekızlar selam nasılsınız?dün akşam hava bayağı serinledi.ben de incecik giyinmiştim salona gitmedim hasta olmaktan korkup..evde yaptım sporumu.45 dk billy blanks cardio,25 dk leslie..inanılmaz ter attım heryerim ağrıyor..hitt dedikleri kardiyo sınıfına giriyor billy blanks..deneyin bence başlarda çok zor ama sonra alışıyorsunuz
biz de seni seviyoruz kisağol canımmmmmm..ya benim tamamen psikolojikti.en önemli sıkıntımdı..aç değilim uyuyana kdr yemek yiyordum.düşün karnım davul gibi yatağa giriyordum.bunun için psikologa bile gittim..canı acıyana kadar yer mi insan?şu an hafif giriyorum yatağa çok mutluyum.sayenizde kızlarfitblack @mucu60 ApriL_2007 seviyorum sizi <3 <3
şimdi aç hissetsem de süt,elma fln atıştırıp öyle yatıyorum.
ay benim gibi yiyor bu kız çok mutluyumbugün ki menüm
sabah 9,15 2 çırpılmış yumurta,5 zeytin,2 dilim peynir,domates,salatalık,nane,dere otu
öğle 13,00 2 tabak yağsız yeşil mercimek yemeği,2 kase yoğurtlu semiz otu
ara 5 6 badem,ceviz
spordan önce akşam 17,30 4 yk yulaf sütlü,1 nektari
spor 45 dk kardiyo,45 dk ağırlık
su 2 lt
kaptanım nasılsınNaber blackk Canımmm??
demir ve vitamin takviyeleri genel olarak iştah açarlar kuşumm.. ama sağlık için alıyorsun bırakma sakınnnkızlar bu arada benim iştahım inanılmaz açıldı
bu hafta 2 tane vitamin ilacı kullanmaya başladım. demir kilo yapar mı? ya da iştah açar mı? yani dolaylı yoldan bir kilo falan. ay aklımda deli sorularr
ayy valla açtı ya,bu hafta kurt gibiydim.demir ve vitamin takviyeleri genel olarak iştah açarlar kuşumm.. ama sağlık için alıyorsun bırakma sakınnn
inşallah bakalım yarın ne olacakben bugün bayağı dikkat edeyim ya artıyı +300'den +100'e düşürdüm, yarın sabit yapsam ya da -100 falan o da bir şey
amsterdam12 bu hafta çok iyiydi,sen iyiydin @mucu60 zaten süper gidiyor. @zensim zaten veriyor istikrarlı. @keten prenses 'i bilmiyorum bir tek,bu hafta iyi olacağız bence
benimde bugün 5. günüm aynı şekilde yarın inşallah iyi bir sonuç alırız merops geçen hafta bi tek ikimiz artıydık zaten bu hafat eksi olmamaız lazımvalla kızlar uzun zaman sonra hiç kaçamak yapmadan 4.günüm öyle söylim..4 günde mucize beklemiyorum ama eksi görürüm diye düşünüyorum
demir bende kullandım ve kilo aldım ama ekndine engel olursan sıkıntı olmaz black dr a gidip değerlerime baktırıp devam etmem lazım aslında ama üşeniyorumkızlar bu arada benim iştahım inanılmaz açıldı
bu hafta 2 tane vitamin ilacı kullanmaya başladım. demir kilo yapar mı? ya da iştah açar mı? yani dolaylı yoldan bir kilo falan. ay aklımda deli sorularr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?