Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

valla kızlar uzun zaman sonra hiç kaçamak yapmadan 4.günüm öyle söylim..4 günde mucize beklemiyorum ama eksi görürüm diye düşünüyorum
ben 4 gününe de bayıldım,şimdi geçen hafta +2 kilo çıktın ya,o vücuduna yerleşmiş bir kilo değildi. o yüzden bence iyi vereceksin

canım menün çok güzel
ama bir şey soracağım akşam çok mu acıkıyorsun? erken yemeye başlıyorsun ya,akşamdan sonra ara öğün yapmasan mı
ama çok acıkıyorsan ye kesinlikle aç bırakma kendini

kızlar bu arada benim iştahım inanılmaz açıldı
bu hafta 2 tane vitamin ilacı kullanmaya başladım. demir kilo yapar mı? ya da iştah açar mı? yani dolaylı yoldan bir kilo falan. ay aklımda deli sorularr

senden beklediğimiz bu motivasyon işte
6'ları göreceğiz

biz de seni seviyoruz ki
psikolojini çok iyi anlıyorum,ama emeklerin var maddi manevi. boşa çıkarma istiyorum,sakın bak
peşindeyim

ay benim gibi yiyor bu kız çok mutluyum
tabak tabak ama sağlıklı

bu hafta 2 tane vitamin ilacı kullanmaya başladım. demir kilo yapar mı? ya da iştah açar mı? yani dolaylı yoldan bir kilo falan. ay aklımda deli sorularr
demir ve vitamin takviyeleri genel olarak iştah açarlar kuşumm.. ama sağlık için alıyorsun bırakma sakınnn

-bugünkü menüm-
09.15: 10 tane siyah zeytin,1 tabak soslu çeri,4 tane salatalık (4 dilim değil,4 bütün)
12.15: 1 kare %99 bitter, 4 ceviz
14.45: 3 tabak soslu çeri
18.00: 2.5 tabak yemek, 1 tabak salata (yemeği kendim uydurdum adı yok yeşil mercimekli istiridye mantarlı bir şey,mantar sote gibi ama değil gibi de)
3 fincan bitki çayı (yeşilçay+adaçayı)
1 maden suyu
3.5lt su
spor: 35 dk kardiyo, 10 dk ağırlık

inşallah bakalım yarın ne olacak

valla kızlar uzun zaman sonra hiç kaçamak yapmadan 4.günüm öyle söylim..4 günde mucize beklemiyorum ama eksi görürüm diye düşünüyorum
benimde bugün 5. günüm aynı şekilde yarın inşallah iyi bir sonuç alırız merops geçen hafta bi tek ikimiz artıydık zaten bu hafat eksi olmamaız lazım

demir bende kullandım ve kilo aldım ama ekndine engel olursan sıkıntı olmaz black dr a gidip değerlerime baktırıp devam etmem lazım aslında ama üşeniyorum bende arada b vitamini takviyesi alıyorum ayrıca dr önerisiyle

menüm
kahvaltı 9,00 1 bardak süt
ara 10,30 bir avuç çiğ kuruyemiş
öğle 12.30 1 kase mercimek çorbası 6 yk et kavurma 3 yk pilav
ara 16,00 2 incir çok az ev ekmeği işten arkadaş getirmişti annesi yapmış köy fırınında tadına baktım küçük 1 dilim kadar bile yoktu
akşam 18,30 2 avuç içi büyüklüğünde tavuk göğsü ızgara 3 yk yoğurt

su 2 lt olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…