Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben 3 vitamin alıyorum bir de
aslında şu an sadece demir eksikliğim var,o zaten yıllardır vardı ama ilaç kullanmaktan nefret ettiğim için almıyordum.
b12 değerlerim yüksek ama sonradan düşebilir diye depoları doldurayım mantığındayım.
bir de bir ara çok büyük saç dökülme sorunu yaşamıştım,şimdi diyetteyim falan önlem olarak onun adına bir şey alıyorum.
ama demir çok iştahımı açtı ya.
3 tabak yemek yedim hala ne yesem diye bakınıyorum yarın tartı olmasaydı yerdim

gayet güzel olmuş menü bence,biyendim

İyi akşamlar kızlar bugün halim yok hastalandım galiba burun tıkanıklığı hapsirma var kac gündür halsizim demek bundanmis inşaAllah atlatirim

kızlar bu arada benim iştahım inanılmaz açıldı
bu hafta 2 tane vitamin ilacı kullanmaya başladım. demir kilo yapar mı? ya da iştah açar mı? yani dolaylı yoldan bir kilo falan. ay aklımda deli sorularr

Evet iştah açar ve sende buna engel olmazsan kilo alırsın. Benden sana tavsiye içtiğin ilaçları unut, iştahının açılmasını buna bağlama savaş vücudunla kazanan sen olacaksın bana güven bebeğim...

Ve tabii iç o ilaçları sakın kesme belki diyetine bile katkısı olabilir zamanla

kaptanım nasılsın
spordan geldim,yemek yaptım yeşil çayımı içiyorum şimdi
şu saate kadar bayağı hafif geçirdim,ama akşamı bilemiyorum mercimek yaptım ben de @Merops

İyiyim canım sadece dişim şişti durup dururken perşembe gününden beri var ağrı gözüken de bişey yok. Dün geceden beri mahvoldum ağzımın içi şişti. Nefes alamadım valla gece gece

Dra gittim dün akşam oda şaşırdı. Apse yapmasına. Antibiyotik tedavisi verdi çarşamba gideceğim film çekecek. Birde diş taşı temizliği yapacak. Bende durumlar böyle işte şimdi de eşimi bekliyorum.

Senin şu menülerine hasta oluyorum çok değişik. Canım şu soslu çeri nasılmış söyle bakim bana

Vayyy süper dostummmm

İyi akşamlar kızlar bugün halim yok hastalandım galiba burun tıkanıklığı hapsirma var kac gündür halsizim demek bundanmis inşaAllah atlatirim

Canımmm geçmiş olsun umarım çabucak biter hafif geçer. Dikkat et kendine iyi bak

eve gidince hemen yemek yapmaya başlıyorum acikiyorum öğlen fazla yiyemiyorum mecburen aralarim çok oluyor

eve gidince hemen yemek yapmaya başlıyorum acikiyorum öğlen fazla yiyemiyorum mecburen aralarim çok oluyor

Canım sende haklısın çalışanın halini en iyi ben anlarım. Sonuçta böylede yiyerek gramlar gidiyorsa ortada kötü giden bir şey yok anlamına da gelebilir

Uyudum uyandım kızlar üzerine afedersiniz kustum basım ağrıyor müthiş derecede ay yarini atlatayimda biraz bakicam kendime

***1.TAKIM 481. ETAP ***

deadline (65,5/// %)

Merops (78,5/// %)
eclecticvegan (70,4///%)
Keten prenses (63//%)
zensim ( 62,9///%)
mucu60 (71,1/// % )
1.Takım Ortalaması:%

İyi akşamlar kızlar menumu paylaşalım biraz saçma ama neyse
Sabah 9kahvalti
Yarım katmer
1kk peynir
6 zeytin
Domates
Ara 1fincan nescafe
Öğlen 13
Salata
1kase yoğurt
1 tane kanat
Ara16
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim kaşar peyniri
Akşam
Canım bi şey istemedi
Salatalık yedim sadece
Su2.5lt
Spor yok 10000 adım bu kadar
Katmer biraz abes olduya sıcak sıcak görünce dayanamadim

Akşamın hafifliğine o katmer çekip gitmiş o vücuttan sen merak etme bence :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…