ben 3 vitamin alıyorum bir deinşallah bakalım yarın ne olacak
benimde bugün 5. günüm aynı şekilde yarın inşallah iyi bir sonuç alırız merops geçen hafta bi tek ikimiz artıydık zaten bu hafat eksi olmamaız lazım
demir bende kullandım ve kilo aldım ama ekndine engel olursan sıkıntı olmaz black dr a gidip değerlerime baktırıp devam etmem lazım aslında ama üşeniyorumbende arada b vitamini takviyesi alıyorum ayrıca dr önerisiyle
gayet güzel olmuş menü bence,biyendimmenüm
kahvaltı 9,00 1 bardak süt
ara 10,30 bir avuç çiğ kuruyemiş
öğle 12.30 1 kase mercimek çorbası 6 yk et kavurma 3 yk pilav
ara 16,00 2 incir çok az ev ekmeği işten arkadaş getirmişti annesi yapmış köy fırınında tadına baktım küçük 1 dilim kadar bile yoktu
akşam 18,30 2 avuç içi büyüklüğünde tavuk göğsü ızgara 3 yk yoğurt
su 2 lt olur
canım çok geçmiş olsun,nane limon falan yap. ıhlamur adaçayıİyi akşamlar kızlar bugün halim yok hastalandım galiba burun tıkanıklığı hapsirma var kac gündür halsizim demek bundanmis inşaAllah atlatirim
kızlar bu arada benim iştahım inanılmaz açıldı
bu hafta 2 tane vitamin ilacı kullanmaya başladım. demir kilo yapar mı? ya da iştah açar mı? yani dolaylı yoldan bir kilo falan. ay aklımda deli sorularr
kaptanım nasılsın
spordan geldim,yemek yaptım yeşil çayımı içiyorum şimdi
şu saate kadar bayağı hafif geçirdim,ama akşamı bilemiyorummercimek yaptım ben de @Merops
-bugünkü menüm-
09.15: 10 tane siyah zeytin,1 tabak soslu çeri,4 tane salatalık (4 dilim değil,4 bütün)
12.15: 1 kare %99 bitter, 4 ceviz
14.45: 3 tabak soslu çeri
18.00: 2.5 tabak yemek, 1 tabak salata (yemeği kendim uydurdum adı yokyeşil mercimekli istiridye mantarlı bir şey,mantar sote gibi ama değil gibi de)
3 fincan bitki çayı (yeşilçay+adaçayı)
1 maden suyu
3.5lt su
spor: 35 dk kardiyo, 10 dk ağırlık
menüm
kahvaltı 9,00 1 bardak süt
ara 10,30 bir avuç çiğ kuruyemiş
öğle 12.30 1 kase mercimek çorbası 6 yk et kavurma 3 yk pilav
ara 16,00 2 incir çok az ev ekmeği işten arkadaş getirmişti annesi yapmış köy fırınında tadına baktım küçük 1 dilim kadar bile yoktu
akşam 18,30 2 avuç içi büyüklüğünde tavuk göğsü ızgara 3 yk yoğurt
su 2 lt olur
İyi akşamlar kızlar bugün halim yok hastalandım galiba burun tıkanıklığı hapsirma var kac gündür halsizim demek bundanmis inşaAllah atlatirim
eve gidince hemen yemek yapmaya başlıyorum acikiyorum öğlen fazla yiyemiyorum mecburen aralarim çok oluyorcanım menün çok güzel
ama bir şey soracağım akşam çok mu acıkıyorsun? erken yemeye başlıyorsun ya,akşamdan sonra ara öğün yapmasan mı
ama çok acıkıyorsan ye kesinlikle aç bırakma kendini
eve gidince hemen yemek yapmaya başlıyorum acikiyorum öğlen fazla yiyemiyorum mecburen aralarim çok oluyor
kızlar aklım burda yazcam ben de işim bitince sadece okudum şimdilik kalbim sizinle ben de eksideyimama tartimin pili azaldı inşallah sabah bakabilirim
geçmiş olsun canım baya üşütmüşsün sen ya geçmiş olsunUyudum uyandım kızlar üzerine afedersiniz kustum basım ağrıyor müthiş derecede ay yarini atlatayimda biraz bakicam kendime
Uyudum uyandım kızlar üzerine afedersiniz kustum basım ağrıyor müthiş derecede ay yarini atlatayimda biraz bakicam kendime
İnşallah canım sanırım biraz kilo verdim bu haftaketen prenses hu huuu bak yarın önemli artılarla gelme sakınnn Eksilerle gell kuzummm. Dereceye girelim
İnşallah canım sanırım biraz kilo verdim bu hafta
İyi akşamlar kızlar menumu paylaşalım biraz saçma ama neyse
Sabah 9kahvalti
Yarım katmer
1kk peynir
6 zeytin
Domates
Ara 1fincan nescafe
Öğlen 13
Salata
1kase yoğurt
1 tane kanat
Ara16
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim kaşar peyniri
Akşam
Canım bi şey istemedi
Salatalık yedim sadece
Su2.5lt
Spor yok 10000 adım bu kadar
Katmer biraz abes olduya sıcak sıcak görünce dayanamadim
Bende sevindim valla giremedigim bi gomlegim vardı yaz başında bu gun onu giydimÇokkk güzel habersenin adına sevindim hadi bakalım
Bende sevindim valla giremedigim bi gomlegim vardı yaz başında bu gun onu giydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?