- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Demi haklisin biraz simartiyim kendimiAkşamın hafifliğine o katmer çekip gitmiş o vücuttan sen merak etme bence :))))
Demi haklisin biraz simartiyim kendimi
Ay evet ya kendimi çok iyi hissettim valla 35lik çıtır oldum ama neyse ben gostermiyorum yasimiOhhh harika o zevk paha biçilemez
Ben aktifligin katili iş oldu canım ya ama birakmadim hicTabikiçok iyi ilerledin kuzum sende hemde burada çok aktif olmamana rağmen istikrar sürdü harikasın
Ay evet ya kendimi çok iyi hissettim valla 35lik çıtır oldum ama neyse ben gostermiyorum yasimi
Ben aslında 17 yaşındayım geceleri saymiyorum gece yaşamıyorum ki uyyorumHe heee 35den sonra zaten biz kadınlar küçülüyoruz mu ne
Hahahhyyy alemsinBen aslında 17 yaşındayım geceleri saymiyorum gece yaşamıyorum ki uyyorum
Ben aktifligin katili iş oldu canım ya ama birakmadim hic
Günaydın sabah sabah ilk bildirimi ben yapayım dedim ise gidince günleri sasiririm şimdilikgecen hafta 63dum bu hafta 62.650 haha
günaydın
geçen hafta 71.1
bu hafta 70.6
giden 500 gram
Günaydın canım hayırlı cumalar ben bugün izin istiyorum yemek konusunda rahatsizimGünaydınnnnn mutluuu bir gün olsun hepimize İnşaAllah
Hayırlı cumalar ...
canım zaten kilo bile aldırsa kesemem vitaminleri,saçlarım dökülüyor maalesef demir eksikliğim yüzündenEvet iştah açar ve sende buna engel olmazsan kilo alırsın. Benden sana tavsiye içtiğin ilaçları unut, iştahının açılmasını buna bağlama savaş vücudunla kazanan sen olacaksın bana güven bebeğim...
Ve tabii iç o ilaçları sakın kesme belki diyetine bile katkısı olabilir zamanla
İyiyim canım sadece dişim şişti durup dururken perşembe gününden beri var ağrı gözüken de bişey yok. Dün geceden beri mahvoldum ağzımın içi şişti. Nefes alamadım valla gece gece
Dra gittim dün akşam oda şaşırdı. Apse yapmasına. Antibiyotik tedavisi verdi çarşamba gideceğim film çekecek. Birde diş taşı temizliği yapacak. Bende durumlar böyle işte şimdi de eşimi bekliyorum.
Senin şu menülerine hasta oluyorumçok değişik. Canım şu soslu çeri nasılmış söyle bakim bana
Vayyy süper dostummmm
Canımmm geçmiş olsun umarım çabucak biter hafif geçer. Dikkat et kendine iyi bak
teşekkürler kaptan sayenizdeSüpersiniz kızlarÇokkk güzell gitmiş gramlar!! Tebrik ediyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?