şimdi anladım canım tamam o zamaneve gidince hemen yemek yapmaya başlıyorum acikiyorum öğlen fazla yiyemiyorum mecburen aralarim çok oluyor
Sağol canımgeçmiş olsun canım baya üşütmüşsün sen ya geçmiş olsun
olsun canım akşam çok güzel dengelemişsinİyi akşamlar kızlar menumu paylaşalım biraz saçma ama neyse
Sabah 9kahvalti
Yarım katmer
1kk peynir
6 zeytin
Domates
Ara 1fincan nescafe
Öğlen 13
Salata
1kase yoğurt
1 tane kanat
Ara16
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim kaşar peyniri
Akşam
Canım bi şey istemedi
Salatalık yedim sadece
Su2.5lt
Spor yok 10000 adım bu kadar
Katmer biraz abes olduya sıcak sıcak görünce dayanamadim
Sağol canım
He heee hemde yanlış o ben olmalıydım :))))) ahhhh dead!
canım çok geçmiş olsun,nane limon falan yap. ıhlamur adaçayı
geçmiş olsun canım baya üşütmüşsün sen ya geçmiş olsun
Sağolun kızlar ise geldim gözümu acamiyorum izin alıp dinlenicem birazTekrar geçmiş olsun canım umarım hastalık da o kusmayla gitmiştir. Ağır geçecek sanırım!
Günaydın sabah sabah ilk bildirimi ben yapayım dedim ise gidince günleri sasiririm şimdilikgecen hafta 63dum bu hafta 62.650 haha
tebrik ediyorum kızlarrgünaydın
geçen hafta 71.1
bu hafta 70.6
giden 500 gram
Sağolun kızlar ise geldim gözümu acamiyorum izin alıp dinlenicem biraz
ApriL_2007 yani bugün menülerim esnek olsun demek istedim :)
canım tebrik ederim,buruk bir sevinç oldu ama maşallah 1 kilo çok güzelHerkese günaydın hayırlı cumalar kilo bildirimi yapayim hemen geçen hafta 62.9 bu hafta 61.9 bir kilo gitmiş çok şükür
kızlaaarrrr
tey tey tey
geçen hafta: 70.400
bu hafta: 70.00 (ucundan da olsa 69'u göstermedi tartı bana)
fark: 400 gr
hem artıdan kurtuldum hem de eksiyle geldim. 400 gr verdiğimde bu kadar sevineceğimi bilmezdim
neyse azıcık yüzdeyle de olsa takıma katkım oldu
geçen haftada ben olmalıydımHe heee hemde yanlış o ben olmalıydım :))))) ahhhh dead!
Herkese günaydın hayırlı cumalar kilo bildirimi yapayim hemen geçen hafta 62.9 bu hafta 61.9 bir kilo gitmiş çok şükür
canım menülerin esnek olsun ama zararlı bir şey yeme yine de,kızartma,hazır gıda vsSağolun kızlar ise geldim gözümu acamiyorum izin alıp dinlenicem biraz
ApriL_2007 yani bugün menülerim esnek olsun demek istedim :)
3 aydır buradayım hiç artı ya da sabit çıkmadım.ondan bu hafta mı acaba dediiim ama dün dikkat ettim ciddenfitblack süper vermişsin artidan da kurtulmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?