Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

olsun canım akşam çok güzel dengelemişsin
3 ay kadar önce her sabah katmer yerdim ne lüks günlermiş

canım çok geçmiş olsun,nane limon falan yap. ıhlamur adaçayı

geçmiş olsun canım baya üşütmüşsün sen ya geçmiş olsun

Tekrar geçmiş olsun canım umarım hastalık da o kusmayla gitmiştir. Ağır geçecek sanırım!
Sağolun kızlar ise geldim gözümu acamiyorum izin alıp dinlenicem biraz
ApriL_2007 yani bugün menülerim esnek olsun demek istedim :)

Herkese günaydın hayırlı cumalar kilo bildirimi yapayim hemen geçen hafta 62.9 bu hafta 61.9 bir kilo gitmiş çok şükür
canım tebrik ederim,buruk bir sevinç oldu ama maşallah 1 kilo çok güzel
bu hafta kendine dikkat et lütfen,bol sıvı tüket.
meyve ve sebze ağırlı beslen. toplayamazsan serum al,takma şu an kilo olaylarını. zaten çok güzel vermişsin

Canımmm az kaldı 6lara :)))) azimli kuzummmmm benim yine gitmiş gramlar süpersin başarılarının devamını diliyorum

ApriL_2007 şu diş ağrısı kadar kötü bir şey yok durduk yere mi apse yaptı? deadline

Evet tatlım durduk yere yaptı bakalım çarşamba film çekecek İnşaAllah bişey çıkmaz çünkü görünürde çürük yok. Eşim dişlerini yaptırıyor sanırım ondan kıskandık

pperşembe menüm
09:00 bir kk peynir 6zeytin bir domates bir kapya biber 1dilim tam buğday ekmeği
12:30 bol peynili salata yarım dilim tam buğday ekmeği
15:30yarım kase yoğurt 5 tane kuru kayısı
18:30 1,5 kase çorba
20:00 yarım kase yoğurt bir muz 5 tane kuru kayısı

3 litre su
1 fincan kiraz copuyle karışık yeşil çay
1fincan sade 0 şeker kahve

Sağolun kızlar ise geldim gözümu acamiyorum izin alıp dinlenicem biraz
ApriL_2007 yani bugün menülerim esnek olsun demek istedim :)
canım menülerin esnek olsun ama zararlı bir şey yeme yine de,kızartma,hazır gıda vs
bol çorba iç,suyu çok tüket. vücudun kusma vs ile su da kaybetmiş olabilir. limonlu bitki çayları yap,meyve suyu içme meyve ye. miktarlara takılma ama zararlı bir şey yeme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…