- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
fitblack süper vermişsin artidan da kurtulmussun
ApriL_2007 geçmiş olsun diş derdi bende de var ama haftaya gidebilecem bu hafta bir suru hastam var
haftaya görürüm umarım kaptanımCanımmm az kaldı 6lara :)))) azimli kuzummmmm benim yine gitmiş gramlar süpersinbaşarılarının devamını diliyorum
Evet tatlım durduk yere yaptıbakalım çarşamba film çekecek İnşaAllah bişey çıkmaz çünkü görünürde çürük yok. Eşim dişlerini yaptırıyor sanırım ondan kıskandık
inşallah bakalım yarın ne olacak
benimde bugün 5. günüm aynı şekilde yarın inşallah iyi bir sonuç alırız merops geçen hafta bi tek ikimiz artıydık zaten bu hafat eksi olmamaız lazım
demir bende kullandım ve kilo aldım ama ekndine engel olursan sıkıntı olmaz black dr a gidip değerlerime baktırıp devam etmem lazım aslında ama üşeniyorumbende arada b vitamini takviyesi alıyorum ayrıca dr önerisiyle
sağol ablam da burdaki hastalara kiyamiyom yazık hepsi yaşlı merkeze pek gidemiyorlarAğladı ağladı bakk yine vermiş
Canımmm ihmal etme bende 5 gün bekledim geçsin diye sonrası daha fena oldu o gece uyuyamadım çok canım yandı. Bilseydim ikinci gün giderdim hemen ilaca başlardım. Geçmiş olsun bitanem...
3 aydır buradayım hiç artı ya da sabit çıkmadım.ondan bu hafta mı acaba dediiim ama dün dikkat ettim cidden
haftaya beraber görürüz veganimhaftaya görürüm umarım kaptanım
şu an çok mu ağrı? çarşambaya daha çok var ya. ağrı kesici verdi mi doktor? gerçi antibiyotik 2-3 güne iyi gelir
kaptanım nasılsın
spordan geldim,yemek yaptım yeşil çayımı içiyorum şimdi
şu saate kadar bayağı hafif geçirdim,ama akşamı bilemiyorummercimek yaptım ben de amsterdam12
afiyet olsun canım koca ıkı tabak yedim yanına da dünden kalan lahana kapuska bir kase,1 kase de yoğurtlu semiz otu fena doydumama hiç yağ yok tabi
haftaya görürüm umarım kaptanım
şu an çok mu ağrı? çarşambaya daha çok var ya. ağrı kesici verdi mi doktor? gerçi antibiyotik 2-3 güne iyi gelir
sağol ablam da burdaki hastalara kiyamiyom yazık hepsi yaşlı merkeze pek gidemiyorlar
canım çorba ne çorbasıydı?pperşembe menüm
09:00 bir kk peynir 6zeytin bir domates bir kapya biber 1dilim tam buğday ekmeği
12:30 bol peynili salata yarım dilim tam buğday ekmeği
15:30yarım kase yoğurt 5 tane kuru kayısı
18:30 1,5 kase çorba
20:00 yarım kase yoğurt bir muz 5 tane kuru kayısı
3 litre su
1 fincan kiraz copuyle karışık yeşil çay
1fincan sade 0 şeker kahve
tşk kaptanimUmarım bebeğim. Yok ağrım geçti bugün zaten şişide azalmaya başladı. Ağrı kesici antibiyotik gargara verdi geçecek şükür bebeğim çok sağol...
İyilik meleği mucu
Ağladı ağladı bakk yine vermiş
Canımmm ihmal etme bende 5 gün bekledim geçsin diye sonrası daha fena oldu o gece uyuyamadım çok canım yandı. Bilseydim ikinci gün giderdim hemen ilaca başlardım. Geçmiş olsun bitanem...
maydanoz çayı yapacağım bugün,eminim daha güzel gidecek haftaya
çorba tavuklu sehriyeydicanım çorba ne çorbasıydı?
az olmuş biraz ama güzel beğendim.
bir de ne zaman okusam sabahları ben de kapya biber közleyeceğim mucu gibi diyorum,sonra unutuyorum,üşeniyorum falan
ay benim gibi yiyor bu kız çok mutluyum
tabak tabak ama sağlıklı
çorba tavuklu sehriyeydinormalde iki kase yicektim ama benim oğlan kendininkini bitirdi benimkine göz koydu
kapya biberi her zaman kozlemiyorum abla dograyip yiyorum genelde azck da tuz koyuyorum mükemmel metebolima çalıştırıyor ve tok tutuyor
senin izinden geliyorum,sen böyle dedikçe de doğru yolda olduğumu anlıyorumSenden bendensin canımm kilomun büyük kısmını verene kadar bende hiçç artı çıkmadım. Eeee insan gerçekten istesin sonuç hep mükemmel oluyor
aynen yetti bu 70lermaydanoz çayı yapacağım bugün,eminim daha güzel gidecek haftaya
diğer hafta 1 kilo vermeden gelen ne olsun,69 olayım da bir kutlayayım ya,yetti canıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?