- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
kuzum çok sağol..hem doyuyorum hem sağlıklı besleniyorum sayende ve kilo da verdim <3 <3
ben eskiden porsiyona takıktım.mesela yağsız yiyordum fasülye ama yarım tabak.şimdi oturup iki tabak yiyorum yanına da salata.doyuyorum da..eskiden kilo aldıracağını sanıyordum öyle halsiz halsiz spor yapıyordum.spor sonrası da tatlılara saldırıyordum.bu hafta süper gittim
yaa bence dehaftaya beraber görürüz veganim
aynen bi baslasan duramaz hep yersin çok sağlıklı ve güzel cips yerine de biber yiyom benTok tutuyorsa tam benlikmişsevdim bunu
çook iyi yaptın vücudun bayram etmiştirafiyet olsun canım koca ıkı tabak yedim yanına da dünden kalan lahana kapuska bir kase,1 kase de yoğurtlu semiz otu fena doydumama hiç yağ yok tabi
Eskiden hiç sevmezdim de eşim alıştırdı sağolsun sende kapyaya alıştır Ohhh tam olsun :))))aynen bi baslasan duramaz hep yersin çok sağlıklı ve güzel cips yerine de biber yiyom benaklıma öyle saçma şeyler gelince dolaptan bi biber kapiyorum elime
Ahhhh bebeğim o tencere yemekleri doğal şeyler o kadar sağlıklı ki öcü değiller onlardan kilo alınmıyor. Bildiğin üzere hep abur cubur lardan geliyor kilolar!
çook iyi yaptın vücudun bayram etmiştirşimdi iyi baktığın için vücuduna sana yardım edecek kilolar gidecek
çook iyi yaptın vücudun bayram etmiştirşimdi iyi baktığın için vücuduna sana yardım edecek kilolar gidecek
ayy canım sert olmaz mıçorba tavuklu sehriyeydinormalde iki kase yicektim ama benim oğlan kendininkini bitirdi benimkine göz koydu
kapya biberi her zaman kozlemiyorum abla dograyip yiyorum genelde azck da tuz koyuyorum mükemmel metebolima çalıştırıyor ve tok tutuyor
ayy canım çok sevindim ya kilo vermişsin hem de mükemmel! bu şekilde devam et haftada en az 1 kilo gitmezse ben de vegan değilimkuzum çok sağol..hem doyuyorum hem sağlıklı besleniyorum sayende ve kilo da verdim <3 <3
ben eskiden porsiyona takıktım.mesela yağsız yiyordum fasülye ama yarım tabak.şimdi oturup iki tabak yiyorum yanına da salata.doyuyorum da..eskiden kilo aldıracağını sanıyordum öyle halsiz halsiz spor yapıyordum.spor sonrası da tatlılara saldırıyordum.bu hafta süper gittim
kız çok güzel kıtır kıtırayy canım sert olmaz mı
bir de kabuğu çok sert ya onun nasıl yiyorsun kabuklu
resmen 2 kilo,gözlerime inanamıyorumgeçen hafta 78,40 kg
bu hafta 76,60 kg
fark :1,80 kg
bundan sonra ağlamayacağım birden şok yaşatacağım artıda olursam
hatta çok güzel verdim falan diyeceğim
maydanoz çayı yapacağım bugün,eminim daha güzel gidecek haftaya
diğer hafta 1 kilo vermeden gelen ne olsun,69 olayım da bir kutlayayım ya,yetti canıma
geçen hafta 78,40 kg
bu hafta 76,60 kg
fark :1,80 kg
olsun olsun,2-3 haftaya tam oluraynen yetti bu 70lerben de incelmisim biraz dün pantolon aldım normalde 44 alirdim bol geldi 40 aldim biraz sıktı ama olsun zayiflayacaz nasıl olsa
herifler sagliksiz beslenmeye teşvik ediyor biz de düzeltmeyeEskiden hiç sevmezdim de eşim alıştırdı sağolsun sende kapyaya alıştır Ohhh tam olsun :))))
peşindeyim hepyaaaaaa inşallah !! vallahi sen oklavayla beni kovalamasaydın ben 8 leri görmüştüm bu hafta.çook teşekkür ederim canımmfitblack
aynen öyle düşündümolsun olsun,2-3 haftaya tam olur
tamamYokkk yok sakın artışla gelme sopayla kovalarımsen ağlamaya devam et daha iyi olur
İnşaAllah bebeklerAyyyy azim azimmm maşallah bizeee :)))))
Merops kuzummm tatlimmm balimmmmm yaaaa Süperrr ötesi olmuş sonuç
Tebrikler Cokkkkkkkkk başarılarının devamını diliyorum beybi harikasinnn
Yokkk yok sakın artışla gelme sopayla kovalarımsen ağlamaya devam et daha iyi olur
İnşaAllah bebeklerAyyyy azim azimmm maşallah bizeee :)))))
Merops kuzummm tatlimmm balimmmmm yaaaa Süperrr ötesi olmuş sonuç
Tebrikler Cokkkkkkkkk başarılarının devamını diliyorum beybi harikasinnn
resmen 2 kilo,gözlerime inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?