Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende 1 kg verdim geçen hafta 65.5 bu hafta 64.5 destekleriniz için teşekkür ederim takım arkadaşlarım fitblack sana da destek için çok çok tesekkurler
ayy süperrrdemek ki neymiş metabolizma yavaş değilmiş biz yavaşlatıyormuşuz şeker orucuna devam dead,görmeyeyim sakın yediğini tamam her gün menünü yaz

***1.TAKIM 481. ETAP ***

deadline (65,5/64.5/1/ %1.53)

Merops (78,5/76.7/1.8/%2.29)
eclecticvegan (70,4/70/0.4/%0.57)
Keten prenses (63/62.6/0.4/%0.63)
zensim ( 62,9/61.9/1/%1.59)
mucu60 (71,1/70.6/0.5/%0.70)

1.Takım Ortalaması:%1.218
yalnız yüzde yıkılıyor ateş ediyoruz ateş

çok güzel ama akşamı beğenmedim,akşam da bir şeyler yesen? sadece şeftali ile acıkmaz mısın

Gunaydin kizlar.

gecen hafta 64.2 bu hafta 63.6

fitblack saatlercr agladigi icin gelemiyorum maalesef. Aksama halim kalmiyor

Tatlım güzel gitmiş tebrik ederim. Ayyyy bu çocuk susmadı halaaa! Hamilelik iyi gitti de sonrası biraz meşakkatli geçecek sanırım sabır kuzum sabır...

Ayyy teşekkür ederim kaptanın sayenizde çok sağolun acayip motive oluyorum burda sizinle

Bizde çok memnun oluyoruz böyle sözler duyunca mersi bebemm

Bende 1 kg verdim geçen hafta 65.5 bu hafta 64.5 destekleriniz için teşekkür ederim takım arkadaşlarım fitblack sana da destek için çok çok tesekkurler

Canımmm süper ne olur devam et yaptıklarına bakkk bu yol iyi gidiyor deadım harikasın tü tü tüüü maşallah

Canım çok güzel menün fakat akşam da bir öğün yap ağır hafif farketmez az olmuş gözüküyor

bir de bu yüzdeyle sonuncu oluyormuşuz valla ağlarım.

Yokkk canım valla öyle olsa tarihe geçeriz

yok bakmadm sadece sonuç sayfasina yazmışlar onlar ordan gördüm

Onuda yanlış yapmışlardır oraya paylaşımda bulunulmuyor. O topige en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…