Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gerçekten hep hayran olduğum yerdir ve o evler. Ama tabi yaşayan bilir haklısın bebeğim oraları hiç aklıma gelmemişti. Eskiyen yapı tabiki zor şeyleri beraberinde getirir. Ama martı sesi de hoş haniii :))))

Gerçekten hep hayran olduğum yerdir ve o evler. Ama tabi yaşayan bilir haklısın bebeğim oraları hiç aklıma gelmemişti. Eskiyen yapı tabiki zor şeyleri beraberinde getirir. Ama martı sesi de hoş haniii :))))
hoş hoş :)
ilk 1 hafta çok güzeldi her şey. ama şimdi bir tür yok olacaksa onlar martılar olmalı modundayım çok caniyim. ama bazen sabah 5-6 demeden uyandırıyorlar .
her şeyin güzel kötü tarafı var tabii ^^ buralar gezmelik bence yaşamalık değil

ne güzel ışte onlar sayesinde güne erken başlarsın

Herkese merhaba zayıflayıp daha da güzel olmak isteyen hanımlar :)
Aranıza katılıp, eski zayıf günlerime dönmek istiyorum.
Şu an kilom 73,8
Boyum 1.77
İlk hedef 62, yani evlendiğim zamanki kilom.

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım

Yalnız hamile misin? Diyet yapmak şu durumdayken sakıncalı olmaz mı?

Ayyy çokkk güldüm tamam en iyisi biz sadece gezelim

Herkese merhaba zayıflayıp daha da güzel olmak isteyen hanımlar :)
Aranıza katılıp, eski zayıf günlerime dönmek istiyorum.
Şu an kilom 73,8
Boyum 1.77
İlk hedef 62, yani evlendiğim zamanki kilom.
merhaba
şu an hamile misiniz
bence diyet yapmak pek uygun olmaz şu durumda,listeye girmeden sağlıklı beslenip az kilo almaya bakabilirsiniz ama
7-9 kilo ideal diye biliyorum ama en iyi dagatesi bilir,o da çok meşgul şu ara

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım

Yalnız hamile misin? Diyet yapmak şu durumdayken sakıncalı olmaz mı?

Hoşbuldum canım, teşekkür ederim :)
Hayır hamile değilim, hamile olmak istediğim için totemim var imza olarak.
iki sene önce kolumu kırıp bir ay evde yatınca 8 kilo, bir hamilelik yaşayıp 14.haftada bebeğimi kaybedince de 3,5 kilo alınca bu kilolara geldim. Şimdi hem sağlıklı beslenmek hem de kilo vermek istiyorum.
Hamilelik ne zaman olur tekrar bilemiyorum ama sağlıklı beslenerek ilerleyeceğim için faydası bile olur diye düşünüyorum.

Evet canım miktar hiç önemli değilmiş Dr um öyle demişti önemli olan her ay düzgün olmakmış kafana takma
ay o zaman şu an mutluluğum 2'ye katlandı.sızdı etti derdim yok artık iyi olmuş güzel olmuş.
eskiden şelale gibi oluyordum çünkü dakka başı şey. dışarıda rahat edememe. şimdi sahile çıkar koşarım bile

aa tamam o zaman hoş geldin
yeni mi başladın peki sağlıklı beslenmeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…