- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.568
- 348
ben yeniyim galibaNe güzel öğrenmiş oldun işte ahhh kuzum sen tek tek baktın demek ki emeğine sağlık bebek
kilo verdikten sonra mı düzensizleşti peki?Öyle yapacağız artikkkk Hahahhyyy :))))) evet düzenli değilim canım malesefff tam düzeldi diyorum yine geç kalıyorum ....
ben de bilmiyordum,bir de 3 aydır burada olacağım cık cıkben yeniyim galiba
olmaz mı? hiç girmeyeyim valla o konulara.
buralara gelmişsen görmüşsündür.evler dışarıdan mükemmel,hani eski tip otantik vs insan hayran kalıyor
ama denize yakın olması yalıtımın olmaması vs çok sıkıntıya sebep oluyor
evler dökülüyor yani. bir de biz çatı katındayız,geçen yıl tavanımız akıyordu. martıların sesi ile uyanıyorum bu çok güzel ama çatıları mahvediyorlar,sürekli yaptırmak gerekiyor falan
kilo verdikten sonra mı düzensizleşti peki?
bilmemek ayıp değil yeterki caktirmaben de bilmiyordum,bir de 3 aydır burada olacağım cık cık
hoş hoş :)Gerçekten hep hayran olduğum yerdir ve o evler. Ama tabi yaşayan bilir haklısın bebeğim oraları hiç aklıma gelmemişti. Eskiyen yapı tabiki zor şeyleri beraberinde getirir. Ama martı sesi de hoş haniii :))))
anladım canım,benim kilo alma dönemimde bir sorun olmadı ama verirken şimdi sıkıntı yaratıyor.Yokkk bebeğim aksine hani çok kilo almıştım ya ozaman başladı henüz de geçmedi...
ne güzel ışte onlar sayesinde güne erken başlarsınhoş hoş :)
ilk 1 hafta çok güzeldi her şey. ama şimdi bir tür yok olacaksa onlar martılar olmalı modundayımçok caniyim. ama bazen sabah 5-6 demeden uyandırıyorlar .
her şeyin güzel kötü tarafı var tabii ^^ buralar gezmelik bence yaşamalık değil
anladım canım,benim kilo alma dönemimde bir sorun olmadı ama verirken şimdi sıkıntı yaratıyor.
tam vaktinde oluyorum ama çok az oluyorum.
neyse düzelir herhalde
Herkese merhaba zayıflayıp daha da güzel olmak isteyen hanımlar :)
Aranıza katılıp, eski zayıf günlerime dönmek istiyorum.
Şu an kilom 73,8
Boyum 1.77
İlk hedef 62, yani evlendiğim zamanki kilom.
hoş hoş :)
ilk 1 hafta çok güzeldi her şey. ama şimdi bir tür yok olacaksa onlar martılar olmalı modundayımçok caniyim. ama bazen sabah 5-6 demeden uyandırıyorlar .
her şeyin güzel kötü tarafı var tabii ^^ buralar gezmelik bence yaşamalık değil
haklısın canım ama geri yatıyorumne güzel ışte onlar sayesinde güne erken başlarsın
öyle mi oh tamam o zaman,içimi rahatlattın :)Vaktinde oluyorsan sorun yok canım miktara takılma
aynenAyyy çokkk güldümtamam en iyisi biz sadece gezelim
haklısın canım ama geri yatıyorumama alıştım ufak ufak
öyle mi oh tamam o zaman,içimi rahatlattın :)
merhabaHerkese merhaba zayıflayıp daha da güzel olmak isteyen hanımlar :)
Aranıza katılıp, eski zayıf günlerime dönmek istiyorum.
Şu an kilom 73,8
Boyum 1.77
İlk hedef 62, yani evlendiğim zamanki kilom.
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım
Yalnız hamile misin? Diyet yapmak şu durumdayken sakıncalı olmaz mı?
ay o zaman şu an mutluluğum 2'ye katlandı.sızdı etti derdim yok artıkEvet canım miktar hiç önemli değilmiş Dr um öyle demişti önemli olan her ay düzgün olmakmışkafana takma
aa tamam o zaman hoş geldinHoşbuldum canım, teşekkür ederim :)
Hayır hamile değilim, hamile olmak istediğim için totemim var imza olarak.
iki sene önce kolumu kırıp bir ay evde yatınca 8 kilo, bir hamilelik yaşayıp 14.haftada bebeğimi kaybedince de 3,5 kilo alınca bu kilolara geldim. Şimdi hem sağlıklı beslenmek hem de kilo vermek istiyorum.
Hamilelik ne zaman olur tekrar bilemiyorum ama sağlıklı beslenerek ilerleyeceğim için faydası bile olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?