- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
ayy ciddi misinnn
nereden baktın,tek tek mi baktın
ben üşendim
ya ben çok açım
cidden demir takviyeleri vs yüzünden mi yoksa başka bir şeyden mi
regl mi geliyor yoksa bakayım bir
öyle yaptım da işe yaramadıCanım dur ilk önce derin derin nefes al! Kalorisi az şeylerden at ağzına biraz , üstüne de bol su iç belki duygun azalır !
öyle yaptım da işe yaramadı
5 tüm salatalık 3 domates yedim doyayım yeter artık diye mide spazmı geçiriyordum
1 saat sonra yine acıktım.
akşam menümü görünce kızma
ohhh ne güzel bu hafta regl haftam.
şişerim de şişerim
69 bana hayal,bir de bu iştahla
yine ağlamaya başladımApriL_2007 üstelik daha hafta başında neyse bu da benim totemim olsun
valla tek tek saydım hepsini bundan şu kadar şundan bu kadar diye,yine de utanmadım yerkenKızmam bebeğim yeterki sen hepsini yaz. Nasıl doyursak seni bilemedim şimdi
yalnız cidden biz birinci olabiliriz
karşılıklı ağlaşalım dediğin gibi işe yarıyorsa denemekte fayda varBenimde öyleee hatta gecikti tipik durumum yine baş gösterdi! Oyüzden kilo da pek gitmemiş. Tuttum bu totemi dur bende deneyeyim
Bende de işe yarasın he heee...
evet evet olsun en kötü ilk 3'e girebilirizTam kesinleşmesi lazım kuzummm oyüzden bişey diyemem şuanda eksik takımlar var daha
valla tek tek saydım hepsini bundan şu kadar şundan bu kadar diye,yine de utanmadım yerken
yarın daha toparlayacağım ama. akşam da 45 dk yürürüm kesin,hatta sahile bile çıkabilirim. yakmalıyım
takimlara baktm eğer son dakika golü olmazsa birinciyız....Dışarıdaydım yeni geldim hiç bakmadım hakketten mi ayyy İnşaAllaholuruz :))))))
valla usenmedim telefondan baktım bideayy ciddi misinnn
nereden baktın,tek tek mi baktın
ben üşendim
hava atmak gibi olmasın amaTabii ya en güzel sahile yakın olunca insan iner sahile ohhhh misssssss
orayı bilmiyordum kaptanımTatlım cuma zayıflama yarışması paylaşım alanı topigi var. Herkes listesi hazırlandıkça oraya paylaşıyor oradan görmüştür
hava atmak gibi olmasın ama
çilesini çok çekiyoruz sefasını da sürelim azıcık
evlerin eskiliği mi desem,nemi küfü mü desem. şu sahilde olmasa çekilmez buralar.
orayı bilmiyordum kaptanım
karşılıklı ağlaşalım dediğin gibi işe yarıyorsa denemekte fayda var
sen düzenli olamıyor musun? yine demişsin. ben oraları kaçırdım galiba
olmaz mı? hiç girmeyeyim valla o konulara.Hadiiiiii ya öyle sorunlar mı oluyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?