Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım dur ilk önce derin derin nefes al! Kalorisi az şeylerden at ağzına biraz , üstüne de bol su iç belki duygun azalır !
öyle yaptım da işe yaramadı
5 tüm salatalık 3 domates yedim doyayım yeter artık diye mide spazmı geçiriyordum
1 saat sonra yine acıktım.
akşam menümü görünce kızma

öyle yaptım da işe yaramadı
5 tüm salatalık 3 domates yedim doyayım yeter artık diye mide spazmı geçiriyordum
1 saat sonra yine acıktım.
akşam menümü görünce kızma

Kızmam bebeğim yeterki sen hepsini yaz. Nasıl doyursak seni bilemedim şimdi

ohhh ne güzel bu hafta regl haftam.
şişerim de şişerim
69 bana hayal,bir de bu iştahla
yine ağlamaya başladım ApriL_2007 üstelik daha hafta başında neyse bu da benim totemim olsun

Benimde öyleee hatta gecikti tipik durumum yine baş gösterdi! Oyüzden kilo da pek gitmemiş. Tuttum bu totemi dur bende deneyeyim
Bende de işe yarasın he heee...

Benimde öyleee hatta gecikti tipik durumum yine baş gösterdi! Oyüzden kilo da pek gitmemiş. Tuttum bu totemi dur bende deneyeyim
Bende de işe yarasın he heee...
karşılıklı ağlaşalım dediğin gibi işe yarıyorsa denemekte fayda var
sen düzenli olamıyor musun? yine demişsin. ben oraları kaçırdım galiba

valla tek tek saydım hepsini bundan şu kadar şundan bu kadar diye,yine de utanmadım yerken
yarın daha toparlayacağım ama. akşam da 45 dk yürürüm kesin,hatta sahile bile çıkabilirim. yakmalıyım

Tabii ya en güzel sahile yakın olunca insan iner sahile ohhhh misssssss

karşılıklı ağlaşalım dediğin gibi işe yarıyorsa denemekte fayda var
sen düzenli olamıyor musun? yine demişsin. ben oraları kaçırdım galiba

Öyle yapacağız artikkkk Hahahhyyy :))))) evet düzenli değilim canım malesefff tam düzeldi diyorum yine geç kalıyorum ....

Hadiiiiii ya öyle sorunlar mı oluyor??
olmaz mı? hiç girmeyeyim valla o konulara.
buralara gelmişsen görmüşsündür.evler dışarıdan mükemmel,hani eski tip otantik vs insan hayran kalıyor
ama denize yakın olması yalıtımın olmaması vs çok sıkıntıya sebep oluyor
evler dökülüyor yani. bir de biz çatı katındayız,geçen yıl tavanımız akıyordu. martıların sesi ile uyanıyorum bu çok güzel ama çatıları mahvediyorlar,sürekli yaptırmak gerekiyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…