Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aa tamam o zaman hoş geldin
yeni mi başladın peki sağlıklı beslenmeye?

hoşbuldum
Aslında çok abartı derecede sağlıksız beslenmiyorum. Ama tatlı krizlerim başımın belası. Çünkü tatlı manyağı bir insanım sanırım.
Bunun dışında en sağlıksız durum kahvaltı yapmamakla ilgili, Sabahın köründe evden çıkarken kahvaltı yapamıyorum. Son zamanlarda kahvaltı hazırlayıp ofise getirmeye başladım. Böyle böyle hata bul, düzelt çalışmaları yapıyordum kendimce.

aynen hatta bir gün müsait olursan söyle sahilde çay ısmarlayayım sana

Bebeğim cokkkkk teşekkürler İnşaAllah oda birgün olur zevkleee

Ozaman tamam bebeğim başlayalım

senden bir tane daha var bizde deadline
biz onu bu hafta şeker orucuna soktuk nasıl güzel kilo verdi. ama basit şeker tabii kompleks karbonhidrat değil.
sabahın köründe bir şey yiyememe,kahvaltı yapamama durumları bende de var ve hala tam olarak oturtamadım. beraber alıştırırız umarım

***1.TAKIM 481. ETAP ***

deadline (65,5/64.5/1/ %1.53)

Merops (78,5/76.7/1.8/%2.29)
eclecticvegan (70,4/70/0.4/%0.57)
Keten prenses (63/62.6/0.4/%0.63)
zensim ( 62,9/61.9/1/%1.59)
mucu60 (71,1/70.6/0.5/%0.70)

1.Takım Ortalaması:%1.218

Listemizi paylaştım kızlar hayırlı uğurlu olsun

İlk önce tabiki tatlıya bye bye diyeceksin canımm. Ama aslında tatlı yiyeceksin ama bunu kuru meyvelerle farklı yerlerden alacaksın. Peki saat kaçta evden çıkıyorsun? Kahvaltı önemli tabiki

ayy süperrrdemek ki neymiş metabolizma yavaş değilmiş biz yavaşlatıyormuşuz şeker orucuna devam dead,görmeyeyim sakın yediğini tamam her gün menünü yaz
tamam devam bu haftada black desteklerini bekliyorum

yalnız yüzde yıkılıyor ateş ediyoruz ateş
valla uzun zamandır görmediğimiz bir yüzde hatta hiç birin üstüne çıkmışmıydık hatırlamıyırum
heryere beni örnek verirsin artık black bu arada 2 ince kare bitter yedim sıkıntı olur mu

olmaz olmaz sadece iki kare ise

menümü yazayım
kahvaltı 9,00 1 çay bardağı süt
ara 10,00 1avuç çiğ badem
öğle12.00 yoğurtlu buğdaylı çorba 1 kase 3 köfte yarım servis kaşığı makarna
ara 15,00 1 çay bardağı süt 2 dilim yeşil ekşi elma
ara 16,30 2 ince kare bitter
akşamda tavuk ızgara yoğurt yiyeceğim birazdan 6 olur saati

ben bir kere çıkmıştık diye hatırlıyorum ama sen yoktun sanki o zaman
hayır bitterden zarar gelmez,2 kare de iyi. hatta kakao sağlımız için çok yararlı bir şey.
ben vegan olduğum için sadece %99 yiyebiliyorum,en iyisi de o. sen de %60'ın üstünde yemeye çalış şeker oranı düşük olsun,her bitteri yeme

çok güzel

her gördüğün bittere saldırma diyorsun yani tamam black en iyisi şu karam varya o yüzde 80 i var onun baya iyi

ya bitter olmasaydı şuna bak yerdim diyor resmen
ama az yemişsin bugün döner tabii başın. sen yorucu bir işte çalışıyorsun zaten,öğünlerini biraz arttırabilirsin.(tatlı yemek yerine)

Bebeğim cokkkkk teşekkürler İnşaAllah oda birgün olur zevkleee

Ozaman tamam bebeğim başlayalım

Başlayalım :) kilolara bye bye...

Evet benim de o şeker orucuna girmem gerekli sanırım. Bir çözüm bulmuştum aslında. Canım tatlı istediğinde şu frozen yoğurtlardan yiyordum bir dönem haftada 1,5-2 kilo gidiyordu.

İlk önce tabiki tatlıya bye bye diyeceksin canımm. Ama aslında tatlı yiyeceksin ama bunu kuru meyvelerle farklı yerlerden alacaksın. Peki saat kaçta evden çıkıyorsun? Kahvaltı önemli tabiki

Tamam diyeceğim kesinlikle.
Saat 07:15 gibi evden çıkıyorum ve akşam eve 19:50 gibi dönebiliyorum. Tabi köprü trafiği coşarsa daha geç de olabiliyor.
Kahvaltıyı da bir sefer tası aldım, modern olanlarından onunla yanıma alınca ofise gider gitmez kahvaltı edip sonra işe başlayabiliyorum.

Niye kahvaltı eksik?? İyide

haa aynen,ben lindt %99 yiyorum onun düşükleri ve çeşitleri de var. bakabilirsin,hatta %99 olursa her gün de yiyebilirsin. günde 1 kare sadece ama.

Yokkk hergün olmasın bizim gibilerin ayarı yokkk!!!

Tamam iştee çözüm bulmuşsun aynen öyle yap sabahları birde hergün menünü yaz da görelim bakalım neler dogru neler yanlış yol göstermeye çalışırız canımm. Zaten zamanla herşey düzene girer. Alışırsın Canımmm yeterki azimli ve istekli ol

okito, yazarım tabi... sizlerden de tavsiyeler varsa alabilirim :) Azimli ve istekli olmam şart çünkü aynalarda hiç mutlu değilim. böyle devam ederse yarma güle gidiyorum

Bu arada bir sorum olacak, olur da hamile kalırsam çıkmam gerekecek. sorun olmaz sizin için değil mi?

sabah kalkabilsem kahvaltı olacakta kalkamıyorum april bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…