Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Eeee öyle yedikçe yiyesi geliyor insanın malesefff ! Tabiki sorun olmaz listeden çıkarsın zaten hamileyken diyet olmaz sağlıklı beslenmek olur. İnşaAllah kalırsınız da orası mühim değil

nereden aldın sefer tasını? bana da lazım da

tamam kaptanım haklısın

bizim takım hazır mı bilmiyorum buna ama menümü yazıyorum
09.30: 2 avuç sarı leblebi,15 adet antep fıstığı,küçük bir salkım siyah üzüm
13.15: 2 kocaman tabak istiridye mantarlı yeşil mercimek yemeği,5 tüm salatalık,3 tüm domates,biber
16.00: 2 avuç sarı leblebi, 30 adet antep fıstığı
18.30: 3 tane fırında patates,baharatlı. 1 tabak gavurdağı salata
tane,adet dediğimde bütün oluyor dilim değil
4 lt su
3 fincan bitki çayı (maydanoz ve yeşil çay)
1 maden suyu
spor: 5 dk eliptik,15 dk bisiklet,60 dk yürüyüş,10 dk ağırlık

Kötü değil bebeğim vitamin haplarının açlığına

Yorgunluktan mı bebeğim ? Anlıyorum seni ama yinede sen dikkat et kendine
uyku daha talı geliyor ya ondan
bence kötü değil sonuçta hep sağlıklı yiyecekler black çabukta sindirilir birde kalori olarakta zaten azlar

Oooo gez gez kalori yakıyorsun yakında bacaklar kürdan gibi olacak :))))))

Sen kaç almıştın kuzummm?? Biliyorum fit hamileydin ama :))))

Oooo gez gez kalori yakıyorsun yakında bacaklar kürdan gibi olacak :))))))

ben de 11 ya da 12 aldim. Son kilo bir var bir yokcikiyordu tartida.

Ay mahallede herkes taniyacak yakinda. Oyle adam gibi yuruyus yolu da yok. Sonumuz nolacak bilmiyorum. Uyumuyor durmuyor emzirirkn bir de yeni huy ayakta kucagimda gezerek emiyor. Bu kilolar simdi gitmezse daha zor gider

Bugun menum. Sabah

2 kutu peynir kibrit kutusu tabi
4 5 salatalik
1 dilim ekmek

oglen 2 dilim borek

aksam 3 kasik fellah koftesi

simdi de meyve yiyecegim uyutursam. Kavun seftali erik yemeyi planliyprum

menuden anlasildigi uzere evde degilim :d aglana aglana anama geldim. Deadline yuzunden yiyemedim kofteyi yaptirdim

spor 1 saat kucagimda 6 kiloluk tosunla yuruyus

Anne ne diyor?

Fellah köftesi unutulmaz. Afiyet olsun yedin rahatladın. Tosuncuk ne isterse o yapacak bir şey yok buaralar kuzummm sadece sabır geçecek bu günlerde

Biraz sabret belkide o yan etkiler 15 gün sonra düzelir bebeğim. Bünyen alışır bazı tür ilaçlarda öyle olabiliyor...
tamam öyle yapayım
uyku daha talı geliyor ya ondan

bence kötü değil sonuçta hep sağlıklı yiyecekler black çabukta sindirilir birde kalori olarakta zaten azlar
hesapladım pek az değildi toplamda normalde aldığımdan +500 falan fazlaydı. neyse canım sağ olsun yarın az yiyeceğim

ayy çok az değil mi bunlar bu ara çok iştahlandım belki bana az geliyordur ama valla az.
spor çok güzel ama

bende dedim sonunda yemiş çok şükür afiyet olsun ama menü az gerçekten sen emziriyorsun dikkat etmen lazım dagatesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…