Sen kaç almıştın kuzummm?? Biliyorum fit hamileydin ama :))))
bende dedim sonunda yemiş çok şükürafiyet olsun ama menü az gerçekten sen emziriyorsun dikkat etmen lazım dagatesi
Bu aralar Salih bebek onu yiyor ya iştahı kalmadı arkadaşımızın napsin
Eeee öyle yedikçe yiyesi geliyor insanın malesefff ! Tabiki sorun olmaz listeden çıkarsın zaten hamileyken diyet olmaz sağlıklı beslenmek olur. İnşaAllah kalırsınız da orası mühim değil
nereden aldın sefer tasını? bana da lazım da
B
Ohhh süper o zaman takımı yarı yolda bırakmış gibi olmak istemem. Ilk önceliğim hamile olmak ama hazırlanırken de formumu korursam fit hamiş olurum di mi ama :)
Yok canım hamile kalma durumu özel bir sebep sorun olmaz, Rabbim gönlüne göre versin İnşaAllah.
Daha önce takımlarda yarıştınmı?
ApriL_2007 günaydın :)
32 yaşındayım çalışıyorum mühendisim kendi işim de çalışıyorum , 3,5 yaşında bir kızım var 3 gün önce de 2. Kızımı kucağıma aldım çok şükür , kiloya hep meyilliyim çok tatlıcıyım ama çok da hareketliyimdir, son 5 yıldır kilolarla mücadele ediyorum, 2 hamilelik olunca emzirme dönemi vs çok önemsemedim ama artık batıyor bu halimden nefret ediyorum şimdi 4 ay evdeyim ve bu emzirme döneminden faydalanarak 25 kilo vermek istiyorum be kesinlikle başaracağım yılbaşında 59 kilo olmak istiyorumGünaydın canımm hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum daima
Biraz kendinden bahsedermisin? Takım seni tanısın :)))))
32 yaşındayım çalışıyorum mühendisim kendi işim de çalışıyorum , 3,5 yaşında bir kızım var 3 gün önce de 2. Kızımı kucağıma aldım çok şükür , kiloya hep meyilliyim çok tatlıcıyım ama çok da hareketliyimdir, son 5 yıldır kilolarla mücadele ediyorum, 2 hamilelik olunca emzirme dönemi vs çok önemsemedim ama artık batıyor bu halimden nefret ediyorum şimdi 4 ay evdeyim ve bu emzirme döneminden faydalanarak 25 kilo vermek istiyorum be kesinlikle başaracağım yılbaşında 59 kilo olmak istiyorum
Evet Allah izin verirse en az 28ay emzireceğim çünkü ilk kızımı o kadar emzirdim , o dönemde hiç kilo vermemiştim yani doğumdan sonra 11 kilo vermiştim sonra 5 kilo verdim ama 70 ki kilolarda kalmıştım çok tatlı yiyordumCanımmm verilemeyecek kilo yok yeter ki sen cokkkkk iste azimli ol. Olacak istediğin inan banane güzel fırsatta var 4ay hepsi gider onların bebeğide emzireceksin dimi??
Evet Allah izin verirse en az 28ay emzireceğim çünkü ilk kızımı o kadar emzirdim , o dönemde hiç kilo vermemiştim yani doğumdan sonra 11 kilo vermiştim sonra 5 kilo verdim ama 70 ki kilolarda kalmıştım çok tatlı yiyordum
Gunaydin kizlar
Iyidir kaptan sen nasilsinNaber dagatesi??
İyilik canım biraz evi temizleyeceğim. Sonrası keyffff işte :)))))Iyidir kaptan sen nasilsin
Ay ne guzel. Bizim de dsarida bir suru is var. Cok da uykum var. Evn de temizlenmesi lazim. :) kolay gelsiiinİyilik canım biraz evi temizleyeceğim. Sonrası keyffff işte :)))))
geçen hafta sonuncu bu hafta birinciEki Görüntüle 1880514 .oldukkkk beybiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?