Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sen kaç almıştın kuzummm?? Biliyorum fit hamileydin ama :))))

bende dedim sonunda yemiş çok şükür afiyet olsun ama menü az gerçekten sen emziriyorsun dikkat etmen lazım dagatesi

Ayneen aprilin dedigi gibi! Eve totomu gotursem yiyecegim de. Cogu zaman yemegi esim gelince yyapabiliyorum.

Bu aralar Salih bebek onu yiyor ya iştahı kalmadı arkadaşımızın napsin

B
Eeee öyle yedikçe yiyesi geliyor insanın malesefff ! Tabiki sorun olmaz listeden çıkarsın zaten hamileyken diyet olmaz sağlıklı beslenmek olur. İnşaAllah kalırsınız da orası mühim değil

Ohhh süper o zaman takımı yarı yolda bırakmış gibi olmak istemem. Ilk önceliğim hamile olmak ama hazırlanırken de formumu korursam fit hamiş olurum di mi ama :)

B

Ohhh süper o zaman takımı yarı yolda bırakmış gibi olmak istemem. Ilk önceliğim hamile olmak ama hazırlanırken de formumu korursam fit hamiş olurum di mi ama :)

Yok canım hamile kalma durumu özel bir sebep sorun olmaz, Rabbim gönlüne göre versin İnşaAllah.

Daha önce takımlarda yarıştınmı?

Yok canım hamile kalma durumu özel bir sebep sorun olmaz, Rabbim gönlüne göre versin İnşaAllah.

Daha önce takımlarda yarıştınmı?

Âmin canım inşallah :)
Daha önce yarışmadım, aslında benim kilo problemim son 1,5 yıldır var. Hamilelik filan derken de çok önemsememiştim. Ama artık aynalardaki halimle aramız baya bozulunca çok net karar aldım, gidecek bu kilolar.

Günaydın canımm hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum daima

Biraz kendinden bahsedermisin? Takım seni tanısın :)))))
32 yaşındayım çalışıyorum mühendisim kendi işim de çalışıyorum , 3,5 yaşında bir kızım var 3 gün önce de 2. Kızımı kucağıma aldım çok şükür , kiloya hep meyilliyim çok tatlıcıyım ama çok da hareketliyimdir, son 5 yıldır kilolarla mücadele ediyorum, 2 hamilelik olunca emzirme dönemi vs çok önemsemedim ama artık batıyor bu halimden nefret ediyorum şimdi 4 ay evdeyim ve bu emzirme döneminden faydalanarak 25 kilo vermek istiyorum be kesinlikle başaracağım yılbaşında 59 kilo olmak istiyorum

Canımmm verilemeyecek kilo yok yeter ki sen cokkkkk iste azimli ol. Olacak istediğin inan bana ne güzel fırsatta var 4ay hepsi gider onların bebeğide emzireceksin dimi??

Canımmm verilemeyecek kilo yok yeter ki sen cokkkkk iste azimli ol. Olacak istediğin inan bana ne güzel fırsatta var 4ay hepsi gider onların bebeğide emzireceksin dimi??
Evet Allah izin verirse en az 28ay emzireceğim çünkü ilk kızımı o kadar emzirdim , o dönemde hiç kilo vermemiştim yani doğumdan sonra 11 kilo vermiştim sonra 5 kilo verdim ama 70 ki kilolarda kalmıştım çok tatlı yiyordum

Anladım canım tam yerine geldin tatlı yasak bu aralar burada dimi fitblack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…