Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlar birinci olmusuz çok sevindim ben hala hastayım evde bir sürü iş var yapilacak canım sıkılıyor gerçekten böyle olunca herşeyin başı sağlık . Şimdi evin hanımı hasta herşey yere bir oldu maalesef biran önce sağlığıma kavuşmam lazin

biz teşekkür ederiz kaptanım
senin bu hafta nasıldı hiç soramadık kaynadı resmen öyle odaklanmışız ki ilk 3'e gireceğiz diye listedekilere taktık

Tatlimmm geçen haftaki kilomu bilmiyorum çünkü kuzenimin düğünü sebebiyle evde değildim ve tartılamadım. Ama en son 61 / 61.5 arası geliyordum şimdi 60.6 çıktım sanırım vermişim

Canım hastasın tabiki işler kalır. Sen iyileşmeye bak kalsın onlar boşver düzelince herşeyi yaparsın. Evde yardım edecek kimsede mi yok ? Biraz onları yönlendirsen

canım doktora gittin mi? ciddi gibi duruyor ve ne kadar karşı olsam da antibiyotik alman lazım galiba.bence ihmal etme,bir de serum alırsan 1 güne kalmaz gözlerin açılır.
evi falan da boş ver şimdi,iyileşince 1 günde halledersin

kaptanım sen ne zaman giriyorsun listeye? çok güzel veriyorsun,60 olmuşsunn resmen 59'u görmen yakın

kaptanım sen ne zaman giriyorsun listeye? çok güzel veriyorsun,60 olmuşsunn resmen 59'u görmen yakın

Evet canım işte listeye dahil olmak için 60 ın altını görmem gerekiyor en son giderken 58.... küsur gibi bir şeydim sanırım. Ona inmeden liste yok :))))))

bu arada boyun kaçtı ApriL_2007 sen de benim gibi minyongillerden misin yoksa

1.57 evet canım minyon sayılırım! Senin kaç??

aaa az kalmış ennn geç 1 ay sonra aramızdasın bence
minyon sayılırım mı minimini minyonsun işte sen de ben minyonluğu çok seviyorum ya,sınırda minyon olarak kaldım ben de
benim boyum evde 1.60 eczanede 1.59 çıkıyor tekrar ölçtüreceğim boyumu ama yıllar oldu

Amannn 1 cm in lafımı olur :)))))) hem minyon olmak güzeldir hepp yaşını küçük zannederler tabiii insanın yüzünede bağlı :))))

bir de 2 lt su çok az amsterdam12 spor yapmasan normal yine
ama bak her 25 kilo için 1 lt içilmeli
sen spor yapmasan bile 3 lt zaten içmen gerekiyor,kaldı ki ağır spor da yapıyorsun.
min 3 lt içmeye çalış

Sporda da bayağı içiyorum canım 2,5 buluyordur muhtemelen.Bide yeşil çay falan bir iki fincan.ama arttırırım bu hafta onu da

çok güzel ama akşamı beğenmedim,akşam da bir şeyler yesen? sadece şeftali ile acıkmaz mısın

Bana spor sonrası neler yiyebilirim akıl verin kuzum ya çok geç geliyorum spordan.genelde tarçınlı süt ve elma ya da şeftali yiyip yatıyorum.ya da salata falan.yemek yemek istemiyorum akşam 10 da

Bana spor sonrası neler yiyebilirim akıl verin kuzum ya çok geç geliyorum spordan.genelde tarçınlı süt ve elma ya da şeftali yiyip yatıyorum.ya da salata falan.yemek yemek istemiyorum akşam 10 da
zaten yeme sakııın
bak dediğim gibi spor öncesi iyi beslen. kaloride çok kısma. bakliyat + sebze ye, güzelce doy. 2 saat sonra sporunu yap,gelince de dediklerini ye. yemek yeme sakın
keşke erken gidebilsen spora ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…