- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
geçen hafta sonuncu bu hafta birincine değişik bir takımız ama azmettik başardık
biz teşekkür ederiz kaptanımTatlım hepinizin sayesinde Çokkk çok teşekkür ediyorum beybilerbaşarınızın devamı için bol şanslar diliyorum...
2 haftaya misilaaağğğkızllaaaaarr tebrik ederimm 1. olmuşuz arikasınızzz.. inşallah ben de katılıcam yeniden aranıza .. ( ama ne zaman acebaaaağğğaa)
biz teşekkür ederiz kaptanım
senin bu hafta nasıldı hiç soramadık kaynadı resmenöyle odaklanmışız ki ilk 3'e gireceğiz diye listedekilere taktık
Günaydın kızlar birinci olmusuz çok sevindim ben hala hastayım evde bir sürü iş var yapilacak canım sıkılıyor gerçekten böyle olunca herşeyin başı sağlık . Şimdi evin hanımı hasta herşey yere bir oldu maalesef biran önce sağlığıma kavuşmam lazin
canım doktora gittin mi? ciddi gibi duruyor ve ne kadar karşı olsam da antibiyotik alman lazım galiba.bence ihmal etme,bir de serum alırsan 1 güne kalmaz gözlerin açılır.Günaydın kızlar birinci olmusuz çok sevindim ben hala hastayım evde bir sürü iş var yapilacak canım sıkılıyor gerçekten böyle olunca herşeyin başı sağlık . Şimdi evin hanımı hasta herşey yere bir oldu maalesef biran önce sağlığıma kavuşmam lazin
kaptanım sen ne zaman giriyorsun listeye?Tatlimmm geçen haftaki kilomu bilmiyorum çünkü kuzenimin düğünü sebebiyle evde değildim ve tartılamadım. Ama en son 61 / 61.5 arası geliyordum şimdi 60.6 çıktım sanırım vermişim
Canım hastasın tabiki işler kalır. Sen iyileşmeye bak kalsın onlar boşver düzelince herşeyi yaparsın. Evde yardım edecek kimsede mi yok ? Biraz onları yönlendirsen
kaptanım sen ne zaman giriyorsun listeye?çok güzel veriyorsun,60 olmuşsunn resmen 59'u görmen yakın
aaa az kalmışEvet canım işte listeye dahil olmak için 60 ın altını görmem gerekiyor en son giderken 58.... küsur gibi bir şeydim sanırım. Ona inmeden liste yok :))))))
1.57 evet canım minyon sayılırım! Senin kaç??
aaa az kalmışennn geç 1 ay sonra aramızdasın bence
minyon sayılırım mıminimini minyonsun işte sen de ben minyonluğu çok seviyorum ya,sınırda minyon olarak kaldım ben de
benim boyum evde 1.60 eczanede 1.59 çıkıyortekrar ölçtüreceğim boyumu ama yıllar oldu
aynenn öyle :)Amannn 1 cm in lafımı olur :)))))) hem minyon olmak güzeldir hepp yaşını küçük zannederler tabiii insanın yüzünede bağlı :))))
aynenn öyle :)
o zaman 60'ın altında olmamız lazım bizim tam gaz devam
amsterdam12 tatlımm
Eki Görüntüle 1880517 . Olmuşsun bireysellerde tatlımmtebrik ederim seni başarıların devamını dilerim. Çokkkk öpüyorum seni
bir de 2 lt su çok azamsterdam12 spor yapmasan normal yine
ama bak her 25 kilo için 1 lt içilmeli
sen spor yapmasan bile 3 lt zaten içmen gerekiyor,kaldı ki ağır spor da yapıyorsun.
min 3 lt içmeye çalış
çok güzel ama akşamı beğenmedim,akşam da bir şeyler yesen? sadece şeftali ile acıkmaz mısın
festival de birasız olmaz ama içmesenKizlar selam nasilsiniz?Ben festivale gidiyorum bir bira icsem mifitblack söv hadi bekliyorum şaka şaka dikkat ediyorum sözz İnşallh bu hafta da biraz kilo veririmmmm hırs yaptım
zaten yeme sakııınBana spor sonrası neler yiyebilirim akıl verin kuzum ya çok geç geliyorum spordan.genelde tarçınlı süt ve elma ya da şeftali yiyip yatıyorum.ya da salata falan.yemek yemek istemiyorum akşam 10 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?