geçen hafta sonuncu bu hafta birincine değişik bir takımız ama azmettik başardık
ay gel ispanyolcuğum ya valla bak ben bile 1 kilo verdim bu hafta çok gaza getirdilerkızllaaaaarr tebrik ederimm 1. olmuşuz arikasınızzz.. inşallah ben de katılıcam yeniden aranıza .. ( ama ne zaman acebaaaağğğaa)
Teşekkürler , evet ben de şekeri bırakmalıyım yoksa kilo veremem asla , bu arada sen 3 ayda Nasıl 17 kilo verdin şok oldumsiderolites aynen bizim takımda olabildiğince rafine şeker yasak
ben komple bıraktım. diğer arkadaşlarımız da çok az yiyor
hoş geldin ayrıca aramıza
Amann nerde canım eşim var işte oda tamam diyip oturanlardan bende bıraktım herşeyi kendime bakıyorum bugün çorba ıhlamur ilaç falan doping yapıyorum şimdi biraz gözüm açıldı çok şükürTatlimmm geçen haftaki kilomu bilmiyorum çünkü kuzenimin düğünü sebebiyle evde değildim ve tartılamadım. Ama en son 61 / 61.5 arası geliyordum şimdi 60.6 çıktım sanırım vermişim
Canım hastasın tabiki işler kalır. Sen iyileşmeye bak kalsın onlar boşver düzelince herşeyi yaparsın. Evde yardım edecek kimsede mi yok ? Biraz onları yönlendirsen
Biraz daha iyiyim canım kendimi bakima aldım bugün bakalım yarına iyi olmam lazım inşaAllahcanım doktora gittin mi? ciddi gibi duruyor ve ne kadar karşı olsam da antibiyotik alman lazım galiba.bence ihmal etme,bir de serum alırsan 1 güne kalmaz gözlerin açılır.
evi falan da boş ver şimdi,iyileşince 1 günde halledersin
Teşekkürler , evet ben de şekeri bırakmalıyım yoksa kilo veremem asla , bu arada sen 3 ayda Nasıl 17 kilo verdin şok oldum
tamam canım bizi de haberdar et,bol bol dinlenBiraz daha iyiyim canım kendimi bakima aldım bugün bakalım yarına iyi olmam lazım inşaAllah
Cok cok gecmis olsun canimBiraz daha iyiyim canım kendimi bakima aldım bugün bakalım yarına iyi olmam lazım inşaAllah
Evet yapıyorum haftada 3 kez falan en az ama dk si değişiyor 15 dk ya da yarım saatdeadline sen yogaya devam ediyor musun?
tamam yaz buraya,sanki birkaç gündür spor yapmıyormuşsun gibi geldiEvet yapıyorum haftada 3 kez falan en az ama dk si değişiyor 15 dk ya da yarım saat
Tamam Black ben şimdı tatlı yememeye odaklandım ya sporları yazmayı unutuyorum bazentamam yaz buraya,sanki birkaç gündür spor yapmıyormuşsun gibi geldi
yok yazacaksınTamam Black ben şimdı tatlı yememeye odaklandım ya sporları yazmayı unutuyorum bazen
detox güzel bişey yapabilirsen ama çok halsiz düşürüyor tabi evde ol o gün hep araştırmak lazım bildiğim yok çok fazla var listekızlar detoks yapma hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben arada yapayım diyorum,vücudumdaki tuzu ödemi,toksinleri atmak amaçlı falan. ama 1 gün sadece,yani kilo vermek için olanlardan değil.
haftada 1 mi,10 günde 1 mi ayda 1 mi yapsam?
ve cidden toksin atıcı bildiğiniz detokslar var mı?
evet o gün bütün gün evde olup spor falan yapmayacağım. çok halsiz düşürenleri de yapamamdetox güzel bişey yapabilirsen ama çok halsiz düşürüyor tabi evde ol o gün hep araştırmak lazım bildiğim yok çok fazla var liste
bence yılda 2 kere en fazla yap yapıyorsanevet o gün bütün gün evde olup spor falan yapmayacağım. çok halsiz düşürenleri de yapamamaraştırayım bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?