Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar ispanyolca konuşma topiği açtım yabancı dil öğrenme topiğnde merak ederseniz ispanyolcayı uğrayabilirsiniz basit diyologlarla konuşmaya yönelik bir topik açtım gramer çalıştığım defterim var ama sadece gramerle dil öğrenilmiyor malum bende olay örgüsü kurup ona göre cümle diyalog yazıyorum topiğe ingilizce çalıştığım diyalogları aynı zamanda ispanyolca araştırıp kurup çalışmaya çalışıyorum falan merak eden bakabilir sonra deadline topik açmış haberimiz yokmuş demeyin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hablo-espanol.953477/#post-47944694

Amann nerde canım eşim var işte oda tamam diyip oturanlardan bende bıraktım herşeyi kendime bakıyorum bugün çorba ıhlamur ilaç falan doping yapıyorum şimdi biraz gözüm açıldı çok şükür

Biraz daha iyiyim canım kendimi bakima aldım bugün bakalım yarına iyi olmam lazım inşaAllah

Teşekkürler , evet ben de şekeri bırakmalıyım yoksa kilo veremem asla , bu arada sen 3 ayda Nasıl 17 kilo verdin şok oldum

yiyerek verdim desem yalan olmaz,yalanım varsa kızlar söylesin
ama yasak dediğim şeyleri hiiiiç yemedim. vegan besleniyorum,sebze meyve ağırlıklı. tahıl,baklagil vs de var.
sebze ve meyvede kendimi hiç kısmadım. yani tabak tabak yedim ama sağlıklı yedim hep,tencere yemeklerinden.
un,şeker vs hiç yok hayatımda. yağı da kullanmıyorum desem yeridir,genelde kuruyemişlerden alıyorum. ya da avokado falan. ben biraz değişik besleniyorum ApriL_2007 'in dediği gibi.
ama kısaca şöyle doyana kadar yedim ama sağlıklı yedim hiç aç gezmedim. açlık bende sinir yapıyor

-bugünkü menüm-
10.30 : 2 avuç sarı leblebi, 1 avuç antep fıstığı
12.30: 2 tane mürdüm eriği, 2 avuç antep fıstığı (menüye gel)
14.15: 2 tabak soya soslu istiridye mantarı (13 kaşık falandı) 1 tabak salata
18.15: 1 tabak aynı mantar,1 kase salata
akşama enginar yapacaktım ama üşendim
3.5 lt su
3 fincan yeşil çay
1 maden suyu
spor yok

kızlar detoks yapma hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben arada yapayım diyorum,vücudumdaki tuzu ödemi,toksinleri atmak amaçlı falan. ama 1 gün sadece,yani kilo vermek için olanlardan değil.
haftada 1 mi,10 günde 1 mi ayda 1 mi yapsam?
ve cidden toksin atıcı bildiğiniz detokslar var mı?

detox güzel bişey yapabilirsen ama çok halsiz düşürüyor tabi evde ol o gün hep araştırmak lazım bildiğim yok çok fazla var liste

detox güzel bişey yapabilirsen ama çok halsiz düşürüyor tabi evde ol o gün hep araştırmak lazım bildiğim yok çok fazla var liste
evet o gün bütün gün evde olup spor falan yapmayacağım. çok halsiz düşürenleri de yapamam araştırayım bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…