- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Eki Görüntüle 1880514 .oldukkkk beybiler
32 yaşındayım çalışıyorum mühendisim kendi işim de çalışıyorum , 3,5 yaşında bir kızım var 3 gün önce de 2. Kızımı kucağıma aldım çok şükür , kiloya hep meyilliyim çok tatlıcıyım ama çok da hareketliyimdir, son 5 yıldır kilolarla mücadele ediyorum, 2 hamilelik olunca emzirme dönemi vs çok önemsemedim ama artık batıyor bu halimden nefret ediyorum şimdi 4 ay evdeyim ve bu emzirme döneminden faydalanarak 25 kilo vermek istiyorum be kesinlikle başaracağım yılbaşında 59 kilo olmak istiyorum
Amannn 1 cm in lafımı olur :)))))) hem minyon olmak güzeldir hepp yaşını küçük zannederler tabiii insanın yüzünede bağlı :))))
Bana spor sonrası neler yiyebilirim akıl verin kuzum ya çok geç geliyorum spordan.genelde tarçınlı süt ve elma ya da şeftali yiyip yatıyorum.ya da salata falan.yemek yemek istemiyorum akşam 10 da
kızlar detoks yapma hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben arada yapayım diyorum,vücudumdaki tuzu ödemi,toksinleri atmak amaçlı falan. ama 1 gün sadece,yani kilo vermek için olanlardan değil.
haftada 1 mi,10 günde 1 mi ayda 1 mi yapsam?
ve cidden toksin atıcı bildiğiniz detokslar var mı?
yılda 2 mi? ama diyetisyenler 10 günde bir falan diyorbence yılda 2 kere en fazla yap yapıyorsan
canım zararlı mı?Canım ben o bir günlük detoksların yarardan çok zarar getirdiğini düşünüyorum. Kendinin denediği ve etkisini gördüğü başka bir şey önerenimizin sana. Limonu yoğurt kürü.
Şöyle ki; her akşam yatmadan 1 saat önce 4-5 aylık yağsız yoğurda, yatım limonun suyunu ve 1 tam dolu çay kaşığı toz zerdeçali karıştırıp yiyorsun. Bunu kesintisiz 15 gün yaptım ben. Gece boyu metabolizma çalıştırıyor üstelik.
canım hiç de şeker olmuyoruz yaKesinlikle katılıyorum, milyonlar kilo bile alsa şeker görünüyor. Ben bu boyla kilo alınca kendime yarmagül diyorum
canım zararlı mı?
o zaman yapmıyorum vazgeçtim
kür için teşekkür ederim ama ben detoksu zayıflamak için değil de ödem ve toksin atmak için düşünmüştümzaten yoğurt yemiyorum teşekkürler yine de
spor salonunda sauna var ama hiç girmedim. buhar banyosunu evde yapabilir miyiz kiGeçenlerde baya bi okudum, araştırdım. Kimi uzmanlar çok önerse de beni ikna eden taraf vücut için böyle şoklamalarım zararlı olduğunu söyleyen taraftı. Ödem ve toksi atmak için de fırsatın varsa buhar banyosu ve sauna önerebilirim.
canım hiç de şeker olmuyoruz yayusyuvarlak top gibi oluyoruz
spor salonunda sauna var ama hiç girmedim. buhar banyosunu evde yapabilir miyiz ki
buradan kilonun kimseye yakışmadığını çıkarıyoruz o zamanBi de beni düşünsene boyuna zaten var, bir de enine genişleyince bar kapısındaki fedailer gibi oluyorum
buradan kilonun kimseye yakışmadığını çıkarıyoruz o zaman
nedense oralara girince kalp krizinden falan giderim gibi geliyor böyle bir önyargım varEvde sanırım pek mümkün olmaz :) ama saunayı dene en azından hazır salonda da varsa süper gelir
nedense oralara girince kalp krizinden falan giderim gibi geliyor böyle bir önyargım var
nefes alamam daralırım içeride kilitli kalırım diye korkuyorum bir de
tamam deneyeyim bir 5 dk ile başlarımBana da öyle gelirdi, hatta gözüm kapıda otururdum
Az sürelerle başlarsan yavaş yavaş alışırsın, hatta bir süre sonra çok hoşuna gitmeye başlayabilir. Ben de öyle oldu :)
çoğu diyetisyenin para için detoks önerdiğini düşünüyorum özellkile özelde olanların e birde hızlı gr kaybı görüyorsun yani ama ben toksin için olan detoksun yılda bir yapılmasınin iyi olacağını okumutum ama illa da gerekli değil en fazla yılda iki bence fazlasının zararlı olduğunu düşünüyorum black birde çok safsata detox var işini bilen birinin detoksunu yapman gerek ama o bilgi kirliliği içinde bulabilirmisin bilmiyorum ama 10 günde bir çok gereksiz bana kalırsayılda 2 mi? ama diyetisyenler 10 günde bir falan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?