şimdi sen böyle yazınca hak verdim ya 10 günde bir cidden çok saçma olurçoğu diyetisyenin para için detoks önerdiğini düşünüyorum özellkile özelde olanların e birde hızlı gr kaybı görüyorsun yani ama ben toksin için olan detoksun yılda bir yapılmasınin iyi olacağını okumutum ama illa da gerekli değil en fazla yılda iki bence fazlasının zararlı olduğunu düşünüyorum black birde çok safsata detox var işini bilen birinin detoksunu yapman gerek ama o bilgi kirliliği içinde bulabilirmisin bilmiyorum ama 10 günde bir çok gereksiz bana kalırsa
Dünkü menum
Kahvaltı 12.30 : 1yumurtali menemen1 biber ve 2 domatesle yaptim iki dilim ekmek biraz beyaz peynir 6 siyah zeytin 1 tk bal
Akşam 18.00 : 6 yk taze fasulye yemeği 2 yk pilav 1 kase yogurt 3 yk yoğurt diyip
Spor yok suyu da bilmiyorum 2 olmuştur ama
tamamAy yok ya misafirim vardı yazacaktim girdim unutmuşum yazdım sanıyorum ben black
teşekkür ediyoruzGunaydin guzeller, bu hafta sonuc listelerini hazirlarken cok mutlu oldum.
Kardes takimimiz 1. olmussunuz, hepinizi yurekten tebrik ediyorum.
Basarilarinizin devamini dilerim.
aa buğday kırmasıyla mı yaptın sarmayı? ben de yapayım. kırma derken bildiğimiz normal buğday değil mi?cuma menüm
09:30 bir kk peynir bir domates bir kapya biber 6 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
12:30 1 kase çorba bir kase salata yarım dilim tam buğday ekmeği
15:30 bir şeftali 2 kurabiye!!!!!!!!
19:00 yarım kase corba 15-20 tane yaprak sarma(içi buğday kirmasiydi o yüzden çok yedim)
21:30 karpuz
3 litre su
1 fincan karışık bitki cayi spor yok maalesef
cumartesi menüm
09:00 bir domates iki kk peynir iki dilim tam buğday ekmeği
14:30 2 kasık pirinç pilavı iki parmak kadar pide 1 kola( kızlar içim yandı düğünde de su istemeye utandım gelen kolayı mideye indirdim maalesef )
18:00 iki kasık keskek iki kasık et kavurma 3 kasık pirinç pilavı bir bardak ayran
21:30 bir salkım üzüm 1/4 şeftali
2 litre su
bir fincan yeşil çay
Umarım tatlım , bu ameliyatım kötü geçti 5 gün oldu hala ağrıdan sürünüyorum, buarada ilk sayfaya baktım ama göremedim gruba girmek için şartlar nerede yazıyor ?Canım hoşgeldin, kızın doğmuş tebrik ederim. Şimdi kızlarında uğraşmak, emzirmek ve buranın da etkisi ile çabucak kurtulursun kilolardan :)
Umarım tatlım , bu ameliyatım kötü geçti 5 gün oldu hala ağrıdan sürünüyorum, buarada ilk sayfaya baktım ama göremedim gruba girmek için şartlar nerede yazıyor ?
geçmiş olsun,deneme süresi 2 hafta. 3.cuma listede olabiliyorsunuzBir de deneme süresi ne kadar ?
bugday kırması bizim burda aşlık deniyor ben tokat sarmasi yapıyorum genelde nohutlu baklali ve salcali soslu çok güzel oluyor pirinç gibi ağır da olmuyoraa buğday kırmasıyla mı yaptın sarmayı? ben de yapayım. kırma derken bildiğimiz normal buğday değil mi?
akşam 21.30'da karpuz olmamış bir de,2 kurabiyeden bir şey olmaz ayrıca. ama meyvenin yanında yemesütle falan ye dengelesin.
düğünlerde hiç diyet yapanlara göre yemek yapmiyorlar hiiiiic
Çok pozitif bir kaptansın teşekkürler :) o Zaman ben yarın sabah başlıyorum menü yazmaya :) benim deneme sürem yarın başlar o zamangeçmiş olsun,deneme süresi 2 hafta. 3.cuma listede olabiliyorsunuz
belli bir şart yok,azimli olmak dışında
her gün menü ve sporu yazıyoruz. bu kadar :)
ben de yeni katildm sayılırÇok pozitif bir kaptansın teşekkürler :) o Zaman ben yarın sabah başlıyorum menü yazmaya :) benim deneme sürem yarın başlar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?