Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

şimdi sen böyle yazınca hak verdim ya 10 günde bir cidden çok saçma olur tamam canım yapmayacağım vazgeçtim zaten,bol bol terlemek en güzeli.
ödem atmak için de bitki çayları falan yapıp onları içerim,şu tuzu bir azaltamadım of
siz günde kaç çay kaşığı tüketiyorsunuzdur kızlar?

Dünkü menum
Kahvaltı 12.30 : 1yumurtali menemen1 biber ve 2 domatesle yaptim iki dilim ekmek biraz beyaz peynir 6 siyah zeytin 1 tk bal
Akşam 18.00 : 6 yk taze fasulye yemeği 2 yk pilav 1 kase yogurt 3 yk yoğurt diyip
Spor yok suyu da bilmiyorum 2 olmuştur ama

Ay yok ya misafirim vardı yazacaktim girdim unutmuşum yazdım sanıyorum ben black
tamam
haftasonu bu saatte ne işin var senin ne kadar erken uyanmışsın

cuma menüm
09:30 bir kk peynir bir domates bir kapya biber 6 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
12:30 1 kase çorba bir kase salata yarım dilim tam buğday ekmeği
15:30 bir şeftali 2 kurabiye!!!!!!!!
19:00 yarım kase corba 15-20 tane yaprak sarma(içi buğday kirmasiydi o yüzden çok yedim)
21:30 karpuz

3 litre su
1 fincan karışık bitki cayi spor yok maalesef

cumartesi menüm
09:00 bir domates iki kk peynir iki dilim tam buğday ekmeği
14:30 2 kasık pirinç pilavı iki parmak kadar pide 1 kola( kızlar içim yandı düğünde de su istemeye utandım gelen kolayı mideye indirdim maalesef )
18:00 iki kasık keskek iki kasık et kavurma 3 kasık pirinç pilavı bir bardak ayran
21:30 bir salkım üzüm 1/4 şeftali
2 litre su
bir fincan yeşil çay

aa buğday kırmasıyla mı yaptın sarmayı? ben de yapayım. kırma derken bildiğimiz normal buğday değil mi?
akşam 21.30'da karpuz olmamış bir de,2 kurabiyeden bir şey olmaz ayrıca. ama meyvenin yanında yeme sütle falan ye dengelesin.

Canım hoşgeldin, kızın doğmuş tebrik ederim. Şimdi kızlarında uğraşmak, emzirmek ve buranın da etkisi ile çabucak kurtulursun kilolardan :)
Umarım tatlım , bu ameliyatım kötü geçti 5 gün oldu hala ağrıdan sürünüyorum, buarada ilk sayfaya baktım ama göremedim gruba girmek için şartlar nerede yazıyor ?

Umarım tatlım , bu ameliyatım kötü geçti 5 gün oldu hala ağrıdan sürünüyorum, buarada ilk sayfaya baktım ama göremedim gruba girmek için şartlar nerede yazıyor ?
Bir de deneme süresi ne kadar ?
geçmiş olsun,deneme süresi 2 hafta. 3.cuma listede olabiliyorsunuz
belli bir şart yok,azimli olmak dışında
her gün menü ve sporu yazıyoruz. bu kadar :)

bugday kırması bizim burda aşlık deniyor ben tokat sarmasi yapıyorum genelde nohutlu baklali ve salcali soslu çok güzel oluyor pirinç gibi ağır da olmuyor

geçmiş olsun,deneme süresi 2 hafta. 3.cuma listede olabiliyorsunuz
belli bir şart yok,azimli olmak dışında
her gün menü ve sporu yazıyoruz. bu kadar :)
Çok pozitif bir kaptansın teşekkürler :) o Zaman ben yarın sabah başlıyorum menü yazmaya :) benim deneme sürem yarın başlar o zaman

Çok pozitif bir kaptansın teşekkürler :) o Zaman ben yarın sabah başlıyorum menü yazmaya :) benim deneme sürem yarın başlar o zaman
ben de yeni katildm sayılır merak etme zaten ekip olarak azimliyiz sen de bize katılırsın hemen takımı zirvelere taşırız hep beraber azmin en güzel örneğini bu hafta gösterdik gecen hafta sonuncu olmuştuk bu hafta lider olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…