şimdi sen böyle yazınca hak verdim ya 10 günde bir cidden çok saçma olurtamam canım yapmayacağım vazgeçtim zaten,bol bol terlemek en güzeli.
ödem atmak için de bitki çayları falan yapıp onları içerim,şu tuzu bir azaltamadım of
siz günde kaç çay kaşığı tüketiyorsunuzdur kızlar?
Umarım tatlım , bu ameliyatım kötü geçti 5 gün oldu hala ağrıdan sürünüyorum, buarada ilk sayfaya baktım ama göremedim gruba girmek için şartlar nerede yazıyor ?
ya dün çok rahatsız uyudum uyandim uyuyamadım bir ara sonra siteye girdim öyle sonra geri uyudumtamam
haftasonu bu saatte ne işin var senin ne kadar erken uyanmışsın
Teşekkürler canım bu hafta baya azmettik geçen hafta sonuç hiç iyi olmayincaGunaydin guzeller, bu hafta sonuc listelerini hazirlarken cok mutlu oldum.
Kardes takimimiz 1. olmussunuz, hepinizi yurekten tebrik ediyorum.
Basarilarinizin devamini dilerim.
ayy ağzım sulandı resmenbugday kırması bizim burda aşlık deniyor ben tokat sarmasi yapıyorum genelde nohutlu baklali ve salcali soslu çok güzel oluyor pirinç gibi ağır da olmuyor
sen de haklısın canım bir şey diyemedim ondandüğünlerde hiç diyet yapanlara göre yemek yapmiyorlar hiiiiic
ben fahri kaptanımÇok pozitif bir kaptansın teşekkürler :) o Zaman ben yarın sabah başlıyorum menü yazmaya :) benim deneme sürem yarın başlar o zaman
bize de söyleHerkese günaydın mutlu pazarlar canlarim bugün biraz daha iyiyim çok şükür rabbime.
fitblack suyu çok iciyorum ister istemez hararetim var çünkü bugün de dinlenicem malum yarın iş var iyice iyileşmem lazım.Bana kalsa bugün evin temizliyecektim ama eşim yeminetti yarın temizlyecekmis :)
Hadi bakalım merakla bekliyorum tutacak mı sözünü
3.5 aydır alışmadı resmen. baharat da tüketiyorum ama yok,neyse o da şimdilik nazarlığım olsunBen 1 çay kaşığı filan tüketiyorumdur en fazla. Salatalara atmıyorum mesela, tuz olmasa da olur benim için, evde yemeklere de az atmaya çalışıyorum. Bir kerede kesmen zor ama her yemekte biraz daha azaltırsan damak tadı alışacaktır
3.5 aydır alışmadı resmen. baharat da tüketiyorum ama yok,neyse o da şimdilik nazarlığım olsun
internetten baklali tokat sarması yazassan çıkıyor canm etli daha güzel oluyor ama sen yemezsin kiiii :-(ayy ağzım sulandı resmen
tam veganmış ya bu,biraz araştırayım bulabilirsem alıp yapayım
bak onları yapıyorum, 3.4-4 lt su içiyorum. terliyorum da sporla falanO zaman bol su içerek ve terleyerek atarsın tuzuevet nazarlık olsun gerçekten maşallah verdiğin kilo süper :)
yapılışını izledim şimdi,69 olunca yapacağım ödüle sayende bir de yaprak sarma eklediminternetten baklali tokat sarması yazassan çıkıyor canm etli daha güzel oluyor ama sen yemezsin kiiii :-(deadline de bilir tokat sarmalarini yemeye başlayınca durduramiyor insan kendini benim tek kendimi tutamadığım şey
metebolizmayi da güzel çalıştırıyor ödülü bekleme bence yaprakta lif oranı çok yüksek.. tokat batı da vegan bir yiyecek ona da bak yeşil mercimekle yapılıyor cevizli felanyapılışını izledim şimdi,69 olunca yapacağım ödüle sayende bir de yaprak sarma ekledimöyle canım çekti.
metebolizmayi da güzel çalıştırıyor ödülü bekleme bence yaprakta lif oranı çok yüksek.. tokat batı da vegan bir yiyecek ona da bak yeşil mercimekle yapılıyor cevizli felan
yavaş yavaş blacki çekiyorum tokata doğru yemeklerimiz güzel amamucu black sayende tokatlı olacak ya ben yaprak çok yiyemiyorum en fazla 5 6 tane yerim ama öyle çok aramam ama güzel oluyor baklagilli dolmalar etli olanı bende sevmiyorum çok
evet o tokat bat'ını vegan beslenme kitabında görmüştümmetebolizmayi da güzel çalıştırıyor ödülü bekleme bence yaprakta lif oranı çok yüksek.. tokat batı da vegan bir yiyecek ona da bak yeşil mercimekle yapılıyor cevizli felan
yaprak nasıl sevilmez ya seni tatlıcımucu black sayende tokatlı olacak ya ben yaprak çok yiyemiyorum en fazla 5 6 tane yerim ama öyle çok aramam ama güzel oluyor baklagilli dolmalar etli olanı bende sevmiyorum çok
evet köy ekmeği ile de yeniyor da tercihim yaprak oluyor benim deevet o tokat bat'ını vegan beslenme kitabında görmüştümonu böyle sarma gibi yapmıyorsun yaprakla yiyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?