Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Herkese günaydın mutlu pazarlar canlarim bugün biraz daha iyiyim çok şükür rabbime.
fitblack suyu çok iciyorum ister istemez hararetim var çünkü bugün de dinlenicem malum yarın iş var iyice iyileşmem lazım.Bana kalsa bugün evin temizliyecektim ama eşim yeminetti yarın temizlyecekmis :)
Hadi bakalım merakla bekliyorum tutacak mı sözünü

Ben 1 çay kaşığı filan tüketiyorumdur en fazla. Salatalara atmıyorum mesela, tuz olmasa da olur benim için, evde yemeklere de az atmaya çalışıyorum. Bir kerede kesmen zor ama her yemekte biraz daha azaltırsan damak tadı alışacaktır

Umarım tatlım , bu ameliyatım kötü geçti 5 gün oldu hala ağrıdan sürünüyorum, buarada ilk sayfaya baktım ama göremedim gruba girmek için şartlar nerede yazıyor ?

Geçmişler olsun canım, sonuçta ameliyat tabi. Bir kez izlemiştim videosunu kat kat kesiyorlar annecikleri Şimdi ikiniz de iyisiniz ya canım en önemlisi o, ağrıların da bir an önce geçer İnş. Ben de senden 1 gün önce geldim, 15 gün deneme süresindeyiz sonra gruba tam olarak girebiliyoruz. Her gün menünü yazmalısın şimdilik bildiklerim bu kadar.

tamam
haftasonu bu saatte ne işin var senin ne kadar erken uyanmışsın
ya dün çok rahatsız uyudum uyandim uyuyamadım bir ara sonra siteye girdim öyle sonra geri uyudum

Gunaydin guzeller, bu hafta sonuc listelerini hazirlarken cok mutlu oldum.
Kardes takimimiz 1. olmussunuz, hepinizi yurekten tebrik ediyorum.
Basarilarinizin devamini dilerim.
Teşekkürler canım bu hafta baya azmettik geçen hafta sonuç hiç iyi olmayinca

Çok pozitif bir kaptansın teşekkürler :) o Zaman ben yarın sabah başlıyorum menü yazmaya :) benim deneme sürem yarın başlar o zaman
ben fahri kaptanım
kaptanımız ApriL_2007 ve kaptan yardımcımız deadline
bir fahri kaptanımız daha var dagatesi böylece tanıştırmış olayım
deneme süren yarın başlıyor aynen ama 3.cuma listede oluyorsun. ona çok takılma ama önemli olan burada bol paylaşımda bulunmak

bize de söyle arkasından senin tekrar toplaman gerekmez umarım

3.5 aydır alışmadı resmen. baharat da tüketiyorum ama yok,neyse o da şimdilik nazarlığım olsun

ayy ağzım sulandı resmen
tam veganmış ya bu,biraz araştırayım bulabilirsem alıp yapayım
internetten baklali tokat sarması yazassan çıkıyor canm etli daha güzel oluyor ama sen yemezsin kiiii :-( deadline de bilir tokat sarmalarini yemeye başlayınca durduramiyor insan kendini benim tek kendimi tutamadığım şey

yapılışını izledim şimdi,69 olunca yapacağım ödüle sayende bir de yaprak sarma ekledim öyle canım çekti.

yapılışını izledim şimdi,69 olunca yapacağım ödüle sayende bir de yaprak sarma ekledim öyle canım çekti.
metebolizmayi da güzel çalıştırıyor ödülü bekleme bence yaprakta lif oranı çok yüksek.. tokat batı da vegan bir yiyecek ona da bak yeşil mercimekle yapılıyor cevizli felan

metebolizmayi da güzel çalıştırıyor ödülü bekleme bence yaprakta lif oranı çok yüksek.. tokat batı da vegan bir yiyecek ona da bak yeşil mercimekle yapılıyor cevizli felan
mucu black sayende tokatlı olacak ya ben yaprak çok yiyemiyorum en fazla 5 6 tane yerim ama öyle çok aramam ama güzel oluyor baklagilli dolmalar etli olanı bende sevmiyorum çok

evet o tokat bat'ını vegan beslenme kitabında görmüştüm onu böyle sarma gibi yapmıyorsun yaprakla yiyorsun değil mi?

mucu black sayende tokatlı olacak ya ben yaprak çok yiyemiyorum en fazla 5 6 tane yerim ama öyle çok aramam ama güzel oluyor baklagilli dolmalar etli olanı bende sevmiyorum çok
yaprak nasıl sevilmez ya seni tatlıcı baklagilli dolma şu zamana kadar hiç yemedim,çok övülüyor ama yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…