- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.568
- 348
bi yap ondan sonra favorin oluryaprak nasıl sevilmez ya seni tatlıcıbaklagilli dolma şu zamana kadar hiç yemedim,çok övülüyor ama yapacağım
valla ben tatlıcıyım yemek olmasın akşama kadar tatlı yerimyaprak nasıl sevilmez ya seni tatlıcıbaklagilli dolma şu zamana kadar hiç yemedim,çok övülüyor ama yapacağım
sen aramiyorsun çünküüü hamuisi de degilleeervalla ben tatlıcıyım yemek olmasın akşama kadar tatlı yerimşimdi bu dolamayı nohutlu buğdaylı kuru baklalı börülceli falan yapıyorlar burda birde bat dediğimiz şey hakikaten yeşil mercimek bulgur salçalı su işte dereotu ceviz maydonoz nane reyhan gibi baharatlardan oluşuyor yağsız falan bence de diyetlik olur ama ben arıyor muyum hayır çünkü tatlı değiller
maşallah dead şekeri birakali bak nasıl gidiyor kilocuklarbu sabah tartıldım 64.3 kiloyum 200 gr gitmiş çok mutluyum bu gazla ben tatlı falan yemem bu hafta zaten cuma bayram için ankaraya gideceğim bayramda da tatlılara dikkat edeceğim gelincede kaldığım yerden devam desteklerinizi bekliyorum
aynen zararlı değiller ya ondan sevmiyorumsen aramiyorsun çünküüü hamuisi de degilleeer
ay maşallah bence de hep gider inşallah böylemaşallah dead şekeri birakali bak nasıl gidiyor kilocuklar
aynen zararlı değiller ya ondan sevmiyorum
ay maşallah bence de hep gider inşallah böyle
benim de yaprak olur tercihim,bayılırım zaten. yeter ki ot olsun banaevet köy ekmeği ile de yeniyor da tercihim yaprak oluyor benim de
haftaya yapamam menüyü şimdiden yazıp koymuştum ama sonraki hafta kesin yapacağımbi yap ondan sonra favorin olurben sarıp dolaba atiyorum hem güzel hem diyet yemeği
ayy ne tatlı anlattın,tam benlikmiş bu yemekvalla ben tatlıcıyım yemek olmasın akşama kadar tatlı yerimşimdi bu dolamayı nohutlu buğdaylı kuru baklalı börülceli falan yapıyorlar burda birde bat dediğimiz şey hakikaten yeşil mercimek bulgur salçalı su işte dereotu ceviz maydonoz nane reyhan gibi baharatlardan oluşuyor yağsız falan bence de diyetlik olur ama ben arıyor muyum hayır çünkü tatlı değiller
hiç yeme hiç sakın,aman bak.bu sabah tartıldım 64.3 kiloyum 200 gr gitmiş çok mutluyum bu gazla ben tatlı falan yemem bu hafta zaten cuma bayram için ankaraya gideceğim bayramda da tatlılara dikkat edeceğim gelincede kaldığım yerden devam desteklerinizi bekliyorum
bak onları yapıyorum, 3.4-4 lt su içiyorum. terliyorum da sporla falan
teşekkür ederim sen de yaparsınyeni yıla girmeden fit ve hamiş olursun umarım
inşallah black bende çok istiyorum bayrama 63 lerde girsem diye inşallah bu hafta da güzel veririmhiç yeme hiç sakın,aman bak.
şeker orucu dediğimiz şeyde 1 kere bile yemek yok. çok sevindim bu hafta da cuma güzel şeyler göreceğiz bence
işte ben severim ama bilmemahaha sen de bendensinfitblack ben de çok ot severim hele kışın yer pancarlarini hiç kacirmam yaparım
neyse ogrenirsin artık sen de ben tarif ederim sanaişte ben severim ama bilmembir de bilsem çok güzel olacak da,anca yapsınlar da yiyeyim modundayım
ya öğrenirim elimde yatkın aslında ama totomu kaldırıp yapmaya üşeniyorumneyse ogrenirsin artık sen de ben tarif ederim sana
yok artıkya öğrenirim elimde yatkın aslında ama totomu kaldırıp yapmaya üşeniyorum
bir de otun çöpün yıkama kısmı beni çok yoruyor. titizim bir de elimde olsa çamaşır suyuna basacağım öyle yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?