Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaprak nasıl sevilmez ya seni tatlıcı baklagilli dolma şu zamana kadar hiç yemedim,çok övülüyor ama yapacağım
valla ben tatlıcıyım yemek olmasın akşama kadar tatlı yerim şimdi bu dolamayı nohutlu buğdaylı kuru baklalı börülceli falan yapıyorlar burda birde bat dediğimiz şey hakikaten yeşil mercimek bulgur salçalı su işte dereotu ceviz maydonoz nane reyhan gibi baharatlardan oluşuyor yağsız falan bence de diyetlik olur ama ben arıyor muyum hayır çünkü tatlı değiller

sen aramiyorsun çünküüü hamuisi de degilleeer

maşallah dead şekeri birakali bak nasıl gidiyor kilocuklar

evet köy ekmeği ile de yeniyor da tercihim yaprak oluyor benim de
benim de yaprak olur tercihim,bayılırım zaten. yeter ki ot olsun bana
bi yap ondan sonra favorin olur ben sarıp dolaba atiyorum hem güzel hem diyet yemeği
haftaya yapamam menüyü şimdiden yazıp koymuştum ama sonraki hafta kesin yapacağım sağlıklı bi'şey olduğu için varsın olsun favorim olsun

ayy ne tatlı anlattın,tam benlikmiş bu yemek
sen git profiterol küvetine falan gir bence beni de batlarım ile sarmalarım ile yalnız bırak. nam nam

hiç yeme hiç sakın,aman bak.
şeker orucu dediğimiz şeyde 1 kere bile yemek yok. çok sevindim bu hafta da cuma güzel şeyler göreceğiz bence

-bugünkü menüm-
06.45: 7 siyah zeytin,2 domates,1/4 avokado,1 kase soya soslu mantar,5 tane acı kapya biber,2 avuç leblebi
09.30: 1 şeftali
12.00: 2 tabak (15 yemek kaşığı) barbunya pilaki, 2 tabak avokadolu salata
16.20: 3 avuç leblebi
18.20: 1.5 adet enginar,bol garnitürlü
4 lt su
3 fincan bitki çayı(yeşilçay/rezene)
1 maden suyu
spor 45 dk yürüyüş yapacağım sular gelirse

yok artık ben sirkeli suda bekletiyorum bi kaç defa da guzelce yıkıyorum yeterli oluyor... en azından otta toprak vs oluyor paketli aldığımız şeylerde neler var hiç tahmin bile etmek istemiyorum o yüzden topraklı da yesem sıkıntı yok

kahvaltı: 12.00 2 yumurta 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 tk az şekerli ev yapımı kuşburnu marmelatı
ara : 16.30 1 bardak sütlü nescafe 1kare bitter
akşam 19,15 3 yk zeytinyağlı barbunya 3 yk taze fasulye yemeği 3 yk pilav 3 yk yoğurt kalan yemeklerimi yedimde

temizlik yaptım 15 dk yoga yaptım su içiyorum 2 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…