Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tabii canım çok haklısın
işte tarım ilaçları yüzünden ben de,organik toprak gübre vs olsa dert etmeyeceğim de

Bugün neler yemişim bakalımmm;

Uyanınca bir bardak su
Kahvaltı 11:00 1 kk peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, biber, 2 bardak açık çay
Öğlen 16:00 1 kepçe yayla çorba, 1 orta boy kase kinoa salatası
Ara da maalesef kaçamak var bademli tart
Akşam 20:30 4 kaşık etsiz nohut yemeği

2 litre su ve bol ev işleri :)

bademli tart mı bak o kadar yiyeceğin arasından onu gördüm ya tam bir tatlı canavarıyım gerçi tam olarak 8. günüm olarak tatlı orucu mu desem işte öyle bişeydeyim yemiyorum ama yine de görmeme engel değil bu arada çok kötü değil ama tartın büyüklüğü ne kadar acaba o önemli bir etken onun dışında afiyet olsun

1,5 kibrim kutusu kadardı, bir de hamuru unla yapılmamıştı. Yine de yemesem daha iyi tabi. Ahhh bizim tatlı aşkımız, yemediğim zaman rüyama giriyor

1,5 kibrim kutusu kadardı, bir de hamuru unla yapılmamıştı. Yine de yemesem daha iyi tabi. Ahhh bizim tatlı aşkımız, yemediğim zaman rüyama giriyor
benimde öyleydi sahsen zorla da olsa 7. gün biterken hiç ağzıma tatlı almadım bal ve az şekerli marmelat hariç ki onlarda 2 kere sadece çok azdı ilk günler çok kötü baş ağrısı falan oldu ama desteklerle ayakta kalmayı başardım galiba

Gunaydin guzeller, bu hafta sonuc listelerini hazirlarken cok mutlu oldum.
Kardes takimimiz 1. olmussunuz, hepinizi yurekten tebrik ediyorum.
Basarilarinizin devamini dilerim.

Canımsın
Çokkk teşekkür ediyorum,İnşaAllah. Sizede bizede daima başarılar kardeş takımımız

bu haftanın bayramdan önceki son hafta olduğunun farkında mısınız bu çok dikkatli olup bayrama daha zayıf girmeliyiz bence ne kadar gitse o kadar kar değil mi bence öyle

Kesinlikleee gitmeli kilolar bayram öncesi süper olur hatta bayramda da devam etmeliyiz. En can alıcı haftamız bayram onuda atlattık mı ohhhh değmeyin keyfimize

Herkese iyi akşamlar özledim sizi kızlar yarın inşaAllah aktif olucam sizi seviyorum

Bizde seni özledik gell gell bebeğim iyi ol da sen:)))))

kızlar bu hafta da sizden aynı performansı bekliyorum
amsterdam12 haftasonu geldi yine kaçtın,umarım güzel menülerinle dönersin. sana güveniyorum artık,o kadar derece yaptın bozmazsın biliyorum

yok canım iki bira içtim o da light..bide festivalde sandviç yedim o da kepekli falandı..akşam balık yedim dün..pazar giremedim sadece.o da yorgunluktan öldüğüm için dinlendim bütün gün.haftasonu spor da yapmadım 5 gün yaptığım için çok yorucu oldu.

teşekkür ederim canım.ama bazen spor öncesi ton balıklı salata yediğim için spor sonrası canım istemeyebilir..

keşke erken gidebilsem ama en erken 19,00-19,30 gibi başlıyorum...evde olmam da 21,30 en erken..evimle işim uzak olunca bide İstanbul trafiği malum..

kızlar günaydın.umarım haftamız çooook güzel geçer

bugn ki menüm şöyle olcak

sabah 9,30 1 yumurta,2 dilim peynir,1 domates,semizotu ve nane biraz

öğle 13,00 1 büyük tabak börülce yağsız,1 kase cacık,1 tabak salata

ara 15,30 8-9 çiğ badem ve ceviz

spordan önce 17,30 1 rendelenmiş elma,3 yk yulaf ve laktozsuz süt pişmiş şekilde

1,5 saat spor

2,5 lt su

spor sonrası 22,00 1 bardak süt tarçınlı,1 şeftali

teşekkür ederim canım.ama bazen spor öncesi ton balıklı salata yediğim için spor sonrası canım istemeyebilir..

Benim spor hocam öncesinde yedirmezdi, tokken spor yapılmaz diye en az iki saat açlık isterdi. Sonrasında da mutlaka protein alacaksın yoksa yaktığın yağlar yerine kaslar oluşamaz, bu sefer kaslarını eritmeye başlarsın derdi. Sporcu olduğum dönemde de koç kesinlikle antrenmanlardan önce yemek yemeyi yasaklamıştı.

2 saat öncesi bişey yemiyorum genelde canım.17,00 gibi yiyorum..spora başlamam 19,30 en erken..bi de öğle yemeğimi 12,30 gibi yediğim için akşam 19,30 a kadar bişey yemezsem spor yapamıyorum leyla gibi geziyorum

2 saat öncesi bişey yemiyorum genelde canım.17,00 gibi yiyorum..spora başlamam 19,30 en erken..bi de öğle yemeğimi 12,30 gibi yediğim için akşam 19,30 a kadar bişey yemezsem spor yapamıyorum leyla gibi geziyorum

o zaman süper ben de öğlen yemeğini aynı saatte yiyorum, sonra 17:00 gibi mideden çağrı başlıyor bir şeyler gönder diye :)

Günaydın, iyi haftalar...

Şu beş günü de geçirsek de tatil gelse

Hee hee evvet gelsee sen neler yapıyorsun?? Çalışıyormusun canım? Tatilde bir yere mi gideceksin?

Tam gezenti hatun gezmekten yorulmuş kıyamam:)))))))

Canım çizdiğin yol cok dogru şartların öyle çünkü

canım kinoa salatasını nasıl yapıyorsun? ben pilavını yapmıştım pek beğenmemiştim

canım zaten haftanın 4-5 günü yapsan yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…