tabii canım çok haklısınyok artıkben sirkeli suda bekletiyorum bi kaç defa da guzelce yıkıyorum yeterli oluyor... en azından otta toprak vs oluyor paketli aldığımız şeylerde neler var hiç tahmin bile etmek istemiyorum o yüzden topraklı da yesem sıkıntı yok
bademli tart mıBugün neler yemişim bakalımmm;
Uyanınca bir bardak su
Kahvaltı 11:00 1 kk peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, biber, 2 bardak açık çay
Öğlen 16:00 1 kepçe yayla çorba, 1 orta boy kase kinoa salatası
Ara da maalesef kaçamak var bademli tart
Akşam 20:30 4 kaşık etsiz nohut yemeği
2 litre su ve bol ev işleri :)
bademli tart mıbak o kadar yiyeceğin arasından onu gördüm ya tam bir tatlı canavarıyım gerçi tam olarak 8. günüm olarak tatlı orucu mu desem işte öyle bişeydeyim yemiyorum ama yine de görmeme engel değil bu arada çok kötü değil ama tartın büyüklüğü ne kadar acaba o önemli bir etken onun dışında afiyet olsun
benimde öyleydi sahsen zorla da olsa 7. gün biterken hiç ağzıma tatlı almadım bal ve az şekerli marmelat hariç ki onlarda 2 kere sadece çok azdı1,5 kibrim kutusu kadardı, bir de hamuru unla yapılmamıştı. Yine de yemesem daha iyi tabi. Ahhh bizim tatlı aşkımız, yemediğim zaman rüyama giriyor
Gunaydin guzeller, bu hafta sonuc listelerini hazirlarken cok mutlu oldum.
Kardes takimimiz 1. olmussunuz, hepinizi yurekten tebrik ediyorum.
Basarilarinizin devamini dilerim.
bu haftanın bayramdan önceki son hafta olduğunun farkında mısınız bu çok dikkatli olup bayrama daha zayıf girmeliyiz bence ne kadar gitse o kadar kar değil mi bence öyle
Herkese iyi akşamlar özledim sizi kızlar yarın inşaAllah aktif olucam sizi seviyorum
kızlar bu hafta da sizden aynı performansı bekliyorum
amsterdam12 haftasonu geldi yine kaçtın,umarım güzel menülerinle dönersin. sana güveniyorum artık,o kadar derece yaptın bozmazsın biliyorum
Spor sonrası kesinlikle protein gerektiği için ben ton balığını farklı konfigürasyonlarda yerdim. Ama zeytinyağlı olanlardan alırdım ve iyice süzerdim. En kolayı da dereotu ile karıştırıp yemesi :)
zaten yeme sakııın
bak dediğim gibi spor öncesi iyi beslen. kaloride çok kısma. bakliyat + sebze ye, güzelce doy. 2 saat sonra sporunu yap,gelince de dediklerini ye. yemek yeme sakın
keşke erken gidebilsen spora ama neyse
teşekkür ederim canım.ama bazen spor öncesi ton balıklı salata yediğim için spor sonrası canım istemeyebilir..
Benim spor hocam öncesinde yedirmezdi, tokken spor yapılmaz diye en az iki saat açlık isterdi. Sonrasında da mutlaka protein alacaksın yoksa yaktığın yağlar yerine kaslar oluşamaz, bu sefer kaslarını eritmeye başlarsın derdi. Sporcu olduğum dönemde de koç kesinlikle antrenmanlardan önce yemek yemeyi yasaklamıştı.
2 saat öncesi bişey yemiyorum genelde canım.17,00 gibi yiyorum..spora başlamam 19,30 en erken..bi de öğle yemeğimi 12,30 gibi yediğim için akşam 19,30 a kadar bişey yemezsem spor yapamıyorum leyla gibi geziyorum
Günaydın, iyi haftalar...
Şu beş günü de geçirsek de tatil gelse
yok canım iki bira içtim o da light..bide festivalde sandviç yedim o da kepekli falandı..akşam balık yedim dün..pazar giremedim sadece.o da yorgunluktan öldüğüm için dinlendim bütün gün.haftasonu spor da yapmadım 5 gün yaptığım için çok yorucu oldu.
2 saat öncesi bişey yemiyorum genelde canım.17,00 gibi yiyorum..spora başlamam 19,30 en erken..bi de öğle yemeğimi 12,30 gibi yediğim için akşam 19,30 a kadar bişey yemezsem spor yapamıyorum leyla gibi geziyorum
canım kinoa salatasını nasıl yapıyorsun? ben pilavını yapmıştım pek beğenmemiştimBugün neler yemişim bakalımmm;
Uyanınca bir bardak su
Kahvaltı 11:00 1 kk peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, biber, 2 bardak açık çay
Öğlen 16:00 1 kepçe yayla çorba, 1 orta boy kase kinoa salatası
Ara da maalesef kaçamak var bademli tart
Akşam 20:30 4 kaşık etsiz nohut yemeği
2 litre su ve bol ev işleri :)
canım zaten haftanın 4-5 günü yapsan yeterliyok canım iki bira içtim o da light..bide festivalde sandviç yedim o da kepekli falandı..akşam balık yedim dün..pazar giremedim sadece.o da yorgunluktan öldüğüm için dinlendim bütün gün.haftasonu spor da yapmadım 5 gün yaptığım için çok yorucu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?